Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[ref]STomasz[/ref], kuknij sobie do działu testów na test Detailer's Magic Quick Magic i relacje Piotrka

Opublikowano
Jest bardzo dobrze , u mnie nie ma problemu z docieraniem , śliskość odprowa dzenie wody jak dla mnie jest super

Poza tym w tej cenie daje niezły połysk

O którym piszesz?

Opublikowano

Witam, czy można używać po umyciu i osuszeniu samochodu wosk w spreju do usunięcia delikatnych zacieków czy trzeba quick detailer i dopiero wosk w spreju?

Opublikowano
Car pro echo2o

Do używania na wosk w paście nadaje się?

Chodzi mi o produkt, który będę mógł stosować po każdym myciu i który jednocześnie podtrzyma wosk (chodzi mi o produkt 2w1, tj. QD + QW). Czyli CarPro Ech2O sprawdzi się?

Opublikowano

Tak bo to jest koncentrat, w zależności jak rozcieńczysz to uzyskasz QD lub środek do mycia bezwolnego czego nie polecam

CarPro Ech2O Waterless Wash & Quick Detailer 500 ml - bezwodne mycie, quick detailer koncentrat 1:5-1:20

Opublikowano
Tak bo to jest koncentrat, w zależności jak rozcieńczysz to uzyskasz QD lub środek do mycia bezwolnego czego nie polecam

CarPro Ech2O Waterless Wash & Quick Detailer 500 ml - bezwodne mycie, quick detailer koncentrat 1:5-1:20

Dzięki za pomoc, pozdrawiam.

Opublikowano

A jak Ty rozcieńczyłeś do zastosowania jako QD?

Opublikowano

Koledzy co będzie lepsze ArtDeShine NGPS czy Hybrid H2O-s ? Jak z aplikacją obu? Który lepiej zabezpiecza? Pacjent:Czarne BMW :)

Opublikowano

Krople juz nie pamiętam, odpychanie wody może być , ale nie tak jak np po Fusso. Natomiast efekt lustra niesamowity. Po żadnym wosku , ani innym produkcie nie mialem takiego wyglądu. W tym roku Ngps na Carpro Essence spróbuję.

Opublikowano

Fusso Coat 12 u mnie zrobiło lekkie cienie podobno NGPT to przykrywa ładnie:) No nic przyjdzie zobaczymy protestujemy:)

Opublikowano

Wlasnie koncze butle sg md i chcialbym sprobowac czegos innego,

Mysle ze look stawialbym na pierwszym miejscu, ew jakby nie przyciagal AZ tyle kurzu co md. Zastanawialem sie nad qd1, gtechniq, quick magic lub poorboy. Jak myslicie? A moze polecacie cos innego?

Opublikowano
Wlasnie koncze butle sg md i chcialbym sprobowac czegos innego,

Mysle ze look stawialbym na pierwszym miejscu, ew jakby nie przyciagal AZ tyle kurzu co md. Zastanawialem sie nad qd1, gtechniq, quick magic lub poorboy. Jak myslicie? A moze polecacie cos innego?

jak dla mnie to FW botx lub soft99 Fukupika ?

• Master
Opublikowano
712889 O tym sofcie nie slyszalem

Proszę Cię, nawet tak nie pisz. Jest tutaj naprawdę sporo informacji. Szukajka nie jest najmocniejszą stroną tego forum, ale jednak daje jakieś tam przyzwoite efekty:

Fukupika

Opublikowano

Koledzy pytanko jak QD 1 lub QW od ADBL w nowej wersji radzi sobie ze śladami po twardej wodzie?Czy np.Botox od FW poradzi sobie lepiej?

Opublikowano
O tym sofcie nie slyszalem :kox: moze sie ktos jeszcze wypowiedziec na jego temat, albo porownywal go z innymo qd?

ja bardzo lubię ten Qd mimo braku zapachu nie ma z nim problemów nie marze się i mi podbija looka jakoś auto po nim ma takiego kopa jak dla mnie :)