Moderator Domel Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 661447 Jeden z bardziej bezproblemowych qd niezależnie od fibr Legenda... wylalem go juz okolo 13 litrow na auta.
tazman Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 a propos qd, ostatnio przypadkowo trafiłem na teścik na youtube używał ktoś może tego zwycięzcy Bouncer's Done & Dusted ? z tego co widzę jest dostępny u nas w sklepie scs
ad.am Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Kupiłem go jakiś czas temu, gdybym miał opisać efekt po nim, to rezultat jest podobny do FK425, Spray'n'gloss czy showtime od Mothersa-czyli brak zauważalnego przyciemnienia, za to dość widoczny połysk. Lakier nabiera naprawdę konkretnej śliskości, zapach owocowy słodki, krople średnie. Jest b.wydajny, ja generalnie nie żałuje qd, ale ten wyjątkowo nie chce się zużyć Ogólnie jest przyzwoity,ale mnie nie zachwycił.
Moderator krd Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Wiadomo coś o szerszej dystrybucji Funky Witch Botox? Na razie tylko w dwóch sklepach, w 4Shine wysyłka 16 zł, w UrbanDetailing bez konta nie widzę. Niezbyt mi się widzi dopłacanie 50%, kiedy mogę wybrać inne produkty w miejscowym sklepie Z tego co wiem to pracują nad poprawieniem dystrybucji. W każdym razie QD zdecydowanie godny polecenia.
GreQu Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Czy używał ktoś Soft99 Fukupika Spray Strong Quick Detailer? Prześledziłem kilka postów, i wiele osób pisze, że jest to bardziej QW niż QD, a chciałbym kupić stu % QD...
tazman Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Kupiłem go jakiś czas temu, gdybym miał opisać efekt po nim, to rezultat jest podobny do FK425, Spray'n'gloss czy showtime od Mothersa-czyli brak zauważalnego przyciemnienia, za to dość widoczny połysk. Lakier nabiera naprawdę konkretnej śliskości, zapach owocowy słodki, krople średnie. Jest b.wydajny, ja generalnie nie żałuje qd, ale ten wyjątkowo nie chce się zużyć Ogólnie jest przyzwoity,ale mnie nie zachwycił. dzięki za info
andy1980 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2016 A co sądzicie o K2 Spectrum? Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
powalla Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Wpisz no w okienku szukajki " spectrum" i poczytaj ...
W1Michal Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2016 K2 spectrum za tą kase nie jest zle raz psikałem na aucie znajomego bo sobie kupił i biorąc cene pod uwage to nie było najgorzej jeśli chodzi o podkręcenie połysku czy polerowanie.
jedrek1980 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2016 To Ja mam pytanko czy ktoś używał tej lini kosmetyków i może się wypowiedzieć czy warte tej kasy http://www.detailsupport.pl/sklep/prost ... old-300ml/ http://www.detailsupport.pl/sklep/prostaff/1459/
pawlowicz Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2016 661447 Pierwsze słyszę,zeby FK zostawiał mazy Jeden z bardziej bezproblemowych qd niezależnie od fibr No to ja nie wiem czemu tak jest.Mazy na całym aucie mam. Jeszcze BSD troszke mniejsze zostawia. Może być wina pogody? Nakładam zawsze takim pozniejszym wieczorem zaraz po osuszeniu auta
W1Michal Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2016 wilgotność powietrza może za duża, ja kiedyś kładłem po deszczu, było mokro, umylem auto osuszyłem to mi sie tak wszystko mazało po lakierze że szok, i to każdy jeden produkt który miałem
Tommy Lee Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2016 K2 spectrum za tą kase nie jest zle raz psikałem na aucie znajomego bo sobie kupił i biorąc cene pod uwage to nie było najgorzej jeśli chodzi o podkręcenie połysku czy polerowanie. i do tego śmieszna cena bo około 20zł, ogólnie rzecz biorąc sera K2 Gold jest całkiem spoko.
maciek-drummer Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Też miałem kiedyś K2 Spectrum i uważam, że jak na półkę budżet jest GIT
ad.am Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Mnie jednak też sie udało doprowadzić FK do mazania. Tego qd używam na syntetyki w zimie. W ramach wyjątku użyłem go dziś na zymola, fajnie podbił połysk,nie zauważyłem niczego złego. Po południu wsiadam do auta a na masce piękne smugi. Jednak wyjaśnienie jest chyba banalne, maska w chwili mycia była tak rozgrzana, że w momencie aplikacji qd parowało z niej
W1Michal Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2016 no to na bank smugi zostaną na rozgrzanej masce
jedrek1980 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 To Ja mam pytanko czy ktoś używał tej lini kosmetyków i może się wypowiedzieć czy warte tej kasyhttp://www.detailsupport.pl/sklep/prost ... old-300ml/ http://www.detailsupport.pl/sklep/prostaff/1459/ Jest ktoś w stanie wypowiedzieć o tych QD?
W1Michal Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 ogłądałem ten ich filmik i wszystko było super do momentu gdy ujrzałem maske 50/50 po użyciu produktu także ogólnie Mango telezakupy troche aczkolwiek produktu nie używałem, z tym że sceptycznie podchodze do ich produktów
jedrek1980 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 ogłądałem ten ich filmik i wszystko było super do momentu gdy ujrzałem maske 50/50 po użyciu produktu także ogólnie Mango telezakupy troche aczkolwiek produktu nie używałem, z tym że sceptycznie podchodze do ich produktów Dlatego pytam czy ktoś miał styczność bo też jakoś w reklamy nie chce wierzyć bo tam można wszystko
MichałES Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 Witam. Czy QD+ od PB będzie dobrym wyborem do lakieru carbon schwarz ,czy może polecicie coś lepszego ? Jak się ma nakładanie tego QD na samochód, który ma położony wosk ? lepiej wtedy kupić QD ,który nie posiada dodatku wosku ??
Chat Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 Bardzo dobry qd, choć czasem lubi pozostawiać mazy. Ja wziąłbym qd AF Finale.
MichałES Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 Dzięki za odp potrzebuje odpowiedzi jeszcze jak się ma QD z dodatkiem wosku do samochodu ,który wosk już posiada ?
menior Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 Dzięki za odp potrzebuje odpowiedzi jeszcze jak się ma QD z dodatkiem wosku do samochodu ,który wosk już posiada ? Moge sie mylic ale chyba wszystkie QD maja jakies dodatki mniejsze lub wieksze wosku
MichałES Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 przeglądam QD i w jednych pisze z dodatkiem wosku a w 2gich nic nie piszą ,sam nie wiem jak to jest z tym
Chat Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 Dodatek wosku temu położonemu na aucie na pewno nie zaszkodzi, a raczej go wzmocni. Takie miedzy innymi jest jedno z zadań qd...przedłużanie żywotności położonego na aucie wosku. Jeśli bedziesz trzymał się zasady naturale na naturale sztuczniaki na sztuczniaki, bedzie ok.
Rekomendowane odpowiedzi