Adrian89 Opublikowano 9 Grudnia Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia @menior Gyeon Ceramic DetailerOoo o tym zapomniałem - też jest kocurroWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
maciek-drummer Opublikowano 9 Grudnia Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia Botox od Funky Witch oraz AutoFinesse Finale. 1
grechut Opublikowano 10 Grudnia Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia Oddałbym swój głos na Prostaff Water Gold Premier V2 2
menior Opublikowano 12 Grudnia Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia Na koniec postanowilem przetestować takie "perelki" Ewocar q-seal,Kiurlab Kudini i Carlab QD(ten z serii premium) ktoś miał z nimi styczność i może coś powiedzieć
blazej Opublikowano Poniedziałek o 12:45 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 12:45 Tyle qdeków przelałem i nigdy nie miałem problemu i trafiło się. Blend Brothers Bloom strasznie mi się marze, jakby mikrofibra nie mogła wchłonąć i rozetrzeć produktu. Ten typ tak ma?
gprzesniak Opublikowano Poniedziałek o 17:38 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 17:38 Sonax Ceramic QD, Gyeon Ceramic QD, ProStaff Water Gold i Premier V2.
kruchytk15 Opublikowano Poniedziałek o 22:31 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 22:31 Nie będę orginalny z prostaff water Gold ale dodam jeszcze: Zymol Field głazem I Tac system Sheene wax
analyzator Opublikowano Wtorek o 18:41 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 18:41 @kruchytk15 fg dla klimatu tak ale cena no co powiem. Tyle kosztuje bo mogą A shinee to łatwy wax ale qd. Jak wiele innych to nie qd. A to lubicie? Aż sobie psiknąłem. Śliski łatwy ładnie pachnie dodaje troszeczkę ciepełka. Dobry gloss.
kruchytk15 Opublikowano Wtorek o 18:54 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 18:54 Rzeczywiście ten tac system to spray wax ale typu prysnij i przetrzyj bez żadnej męczarni biorąc pod uwagę ZYMOL SPRAY DETAILER - DEEP GLOSS gdzie jest qd to nieźle trzeba się namachac
marcineke Opublikowano Wtorek o 19:14 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 19:14 @kruchytk15 udało mi się kupić Tac System , poszło mi już prawie pół litra, połysk daje niesamowity ale docieranie ? Wcale nie jest takie proste jak Water Gold, na jedynych lakierach wystarczy 1 fibra na innych trzeba się drugą namachać.Ja mam mieszane uczucia , drugi raz bym nie kupił.
kruchytk15 Opublikowano Wtorek o 19:17 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 19:17 No ciekawe może to kwestia lakieru lub co jest jeszcze na nim
analyzator Opublikowano Wtorek o 19:58 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 19:58 Tac tak nie zawsze jest taki prosty. Ale look miazga więc dobry
przemas.p Opublikowano Wtorek o 20:45 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 20:45 A to lubicie? Aż sobie psiknąłem. Śliski łatwy ładnie pachnie dodaje troszeczkę ciepełka. Dobry gloss.Lubimy Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 1
kruchytk15 Opublikowano Wtorek o 20:57 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 20:57 Luxury leży i czeka też na połce duży plus jak coś ładnie pachnie 1
czester Opublikowano wczoraj o 11:24 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 11:24 @analyzator Luxury się nadaje do osuszania/na wilgotny lakier?
MMCzysci Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Opublikowano 22 godziny temu Nie za bardzo IMHO, w połączeniu z wodą się maże.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka 2
analyzator Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Opublikowano 16 godzin temu @czester nawet bym nie próbował ale dobry jest i promki na softa powodują że produkty są tanie.
czester Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Mam Luxury na półce, i zastanawiałem się czy jeśli uda się zrobić rinseless w aktualnej aurze to nie wskoczyć na lakier. Poszukamy innego zawodnika
ad.am Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @czester co prawda to było jakiś czas temu, ale wielokrotnie kładłem LG na mokry lakier, suszyłem całość ręcznikiem i na koniec docierałem fibrą. Nie pamiętam czy były mazy, ale jeśli nawet, to musiały szybko znikać, skoro nie zrezygnowałem z takiego sposobu mycia. Pewnie 3 grosze może w tym przypadku dorzucić temperatura i wilgotność. Natomiast efekt 'po' był naprawdę zacny - na ciemnym akrylu forda, na którym leżał naturalny wosk LG wypadał świetnie. 1
Rekomendowane odpowiedzi