Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na koniec postanowilem przetestować takie "perelki" 😁 Ewocar q-seal,Kiurlab Kudini i Carlab QD(ten z serii premium) ktoś miał z nimi styczność i może coś powiedzieć 🤔

Opublikowano

Tyle qdeków przelałem i nigdy nie miałem problemu i trafiło się. Blend Brothers Bloom strasznie mi się marze, jakby mikrofibra nie mogła wchłonąć i rozetrzeć produktu. Ten typ tak ma? 🙂 

Opublikowano

@kruchytk15 fg dla klimatu tak ale cena no co powiem. Tyle kosztuje bo mogą 😉

A shinee to łatwy wax ale qd. Jak wiele innych to nie qd.

A to lubicie?

Aż sobie psiknąłem. Śliski łatwy ładnie pachnie dodaje troszeczkę ciepełka. Dobry gloss.

17659104349198838423165822646821.jpg

17659104607693913924279595991673.jpg

Opublikowano

Rzeczywiście ten tac system to spray wax ale typu prysnij i przetrzyj bez żadnej męczarni biorąc pod uwagę ZYMOL SPRAY DETAILER - DEEP GLOSS gdzie jest qd to nieźle trzeba się namachac

Opublikowano

@kruchytk15 udało mi się kupić Tac System , poszło mi już prawie pół litra, połysk daje niesamowity ale docieranie ? Wcale nie jest takie proste jak Water Gold, na jedynych lakierach wystarczy 1 fibra na innych trzeba się drugą namachać.Ja mam mieszane uczucia , drugi raz bym nie kupił.

Opublikowano

A to lubicie?
Aż sobie psiknąłem. Śliski łatwy ładnie pachnie dodaje troszeczkę ciepełka. Dobry gloss.

Lubimy

Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 1
Opublikowano

Nie za bardzo IMHO, w połączeniu z wodą się maże.

Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 2
Opublikowano

Mam Luxury na półce, i zastanawiałem się czy jeśli uda się zrobić rinseless w aktualnej aurze to nie wskoczyć na lakier. Poszukamy innego zawodnika 🙂

Opublikowano

@czester co prawda to było jakiś czas temu, ale wielokrotnie kładłem LG na mokry lakier, suszyłem całość ręcznikiem i na koniec docierałem fibrą. Nie pamiętam czy były mazy, ale jeśli nawet, to musiały szybko znikać, skoro nie zrezygnowałem z takiego sposobu mycia. Pewnie 3 grosze może w tym przypadku dorzucić temperatura i wilgotność. Natomiast efekt 'po' był naprawdę zacny - na ciemnym akrylu forda, na którym leżał naturalny wosk LG wypadał świetnie.

• Lubię to 1