szoszon1983 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2011 bo to są dwa woski w oddzielnych opakowaniach, które stosujesz jeden po drugimmają się one nawzajem uzupełniać Obrazek No to teraz mi jednego brakuje, bo w zestawie jest purple haze, blue velvet, supernatural i wlasnie ten niebieski doublewax. Moze go polozyc na/pod supernatural?
MyszaKr Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Jak myślicie, Dodo Juice purple haze i do tego QD FK 425 ? Chyba będzie sie gryzło. Bo nie mam teraz czym zrobić poranego odświeżenia lakieru.
MM.MM Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Jak myślicie, Dodo Juice purple haze i do tego QD FK 425 ? Chyba będzie sie gryzło. Bo nie mam teraz czym zrobić poranego odświeżenia lakieru. Jak Ci się będzie gryzło ? spłynie z auta ? bez przesady nic się nie stanie.
Administrator Evo Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Ja nie polecam FK425 do naturalnych wosków, mam zdecydowanie złe doświadczenia w tym temacie.
MyszaKr Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 too właśnie się boje, bo już RG 42 poleciał po po QD FK. W sumie DODO tak jak trzeba położony - IPA cleaner, i jak by miał polecieć po tygodniu przez QD to
MM.MM Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Po lewej, do przetłoczenia maski RG55 reszta dodo. 1 mycie Gold classem http://www.youtube.com/watch?v=8DtsUPSA7qw
yacek _b Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 hmm , hmm , chyba Julian pisał że do tego wosku ( RG55 ) trzeba odpowiednio podejść , ja tu szału nie widzę na korzyść RG55 , chyba że w realu jest ładniejszy połysk .
MM.MM Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Na masce są położone po 2 warstwy w odstępach 1h przy temp. 30stopni, jak na 1 mycie i taką różnicę to nie za ciekawie Ps. jeśli ktoś ma firmowy cleaner i 55 to prosił bym o jakiś test.
DaV Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Dj Purple Haze Pro Hybryda jest sporo trwalszy od DJ Purple Haze Soft Wax ?. Czym jeszcze się od siebie różnią, czy efekt pozostaje ten sam?.
blaszczu Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Panowie co możecie powiedzieć o Banana Armour? Ma ktoś jakieś zdjęcia? Jak z jego wytrzymałością?
VuDoo Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Całkiem przyjemny wosk, zapach uzależnia Trwałość około 4-6 tygodni. Aplikacja łatwa i dość szybka. Ale mimo wszystko bardziej przypadł mi do gustu Orange Crush. A fotki po zastosowaniu znajdziesz w tym temacie
Stefan-16 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 Jeżeli chodzi o Banana to jestem zadowolony, ładny zapach i łatwość w pracy, a co do wytrzymałości to nawet ładnie się trzyma, A ten tester naprawdę starcza na długo Ale korci mnie żeby sprawdzić na moim czerwonym lakierze jak wypada ten Dodo w stosunku do PB WORLD NATTY'S WAX RED.
balcerek Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 U mnie DJ Purple Haze położony na Black Hola trzyma już dobry 2 miesiąc i żadne chmurki mu nie straszne Jeśli do tych dwóch produktów dokładam glinkę i claner DJ to w jakiej kolejności użyć te zabawki?
balcerek Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Glinka, cleaner, wosk. A co z Black Holem? Po clanerze czy przed ?
inarusbox Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Po cleanerz, czyli glinka -> cleaner -> black hole -> wosk
balcerek Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 U mnie DJ Purple Haze położony na Black Hola trzyma już dobry 2 miesiąc i żadne chmurki mu nie straszne
szoszon1983 Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 Na aucie żony położyłem DJ HC na CG glossworkglaze i po 2 miesiącach ma się dobrze
Piotrek Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Który rodzaj Dodo dał by najlepszy efekt na złoty metaliku. Nie pogryzie się on z z Glazem od Mothers. Pozdrawiam
Wielebny Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Ja nałożyłem na srebrny lakier DJ Diamond White i przykryłem go od razu Demon Shine wosk na mokro (różowy) 5 tygodni temu jak na razie wszystko dobrze się trzyma (pogoda sprzyja)ale średnio raz na tydzień pryskam auto Demonem jak QD. Zastanawiam się czy teraz póki jest sucho nie nałożyć jeszcze jednej warstwy wosku.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 26 Października 2011 Partner forum Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Wielebny, Po takim czasie już nie dokładaj wosku, poczekaj aż faktycznie będzie słabej jakości i zrób pełny proces.
Wielebny Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Ale czy przy tak niskich temperaturach chemia w cleanerze i woski raczej nie zadziałają poprawnie i trze ba będzie czekać do wiosny.
weglus Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 który wosk jest 'bezkolorowy'? po DJ BV mam cały aplikator zafarbowany ;p
Wujek Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 który wosk jest 'bezkolorowy'? po DJ BV mam cały aplikator zafarbowany ;p Super Natural
Rekomendowane odpowiedzi