Arkeolowy Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Osobiście wziąłbym ceramic pro (swego czasu ją nakładalem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris990 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Cześć, mam taki problem, kupiłem klasyka i zabieram się za ogarnięcie. Po wstępnych oględzinach lakieru napotkałem na takie zaschnięte kropelki żywicy,kleju albo coś w tym stylu. Jest to twarde i nie ugina się pod paznokciem. Jak do tego podejść? Próbować jakoś delikatnie oskalpować, rozpuścić, potraktować papierami ? Nie jest tego dużo, nie mniej jednak nie wyobrażam sobie tego zostawić na lakierze przy korekcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Mówi ci coś termin "tar&glue remover"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris990 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 mam prickbort ale nie bardzo chce to ruszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 W takim razie ja bym próbował papierami skoro i tak korektę masz w planie, zacznij drobną gradacją i zobacz co się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Dużo do stracenia nie masz bo lakier jest prawie matowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forza46 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Jak to usunąć? Taki chropowaty brut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozdziu23 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 glinka, adbl vampire lub pricbort nie wiem czy to smoła , czy jakieś cząstki metaliczne z klocków Dodane po 1 minucie 17 sekundach: Dużo do stracenia nie masz bo lakier jest prawie matowy Skoro klasyk to pewnie jedno składnikowy akryl czerwony normalne że mat nic straconego da sie naprawić , wolałbym akryl zmatowiały niż przetarty do podkłądu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 13 Maja 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Deska Golf III po czyszczeniu APC 1:20 robi sie szara i wyglada jak by w strukrurze byl bud chodz jest czysta . Ktos cos podpowie czy tak powinno byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Za duze stezenie roztworu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRON.pl Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Tak jak napisał [ref=#00aa00]powalla[/ref], w większości APC takie stężenie stosowane jest do elementów zewnętrznych (w zależności od koncentracji APC) np. ADBL APC: Dozowanie: od 1:4 do ciężkich zabrudzeń, do 1:80 dla lekkich Lepiej zawsze zacząć od lżejszego stężenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 13 Maja 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Za duze stezenie roztworu. 1:20 mam APC . Czy jak zmniejsze to te szare minie czy juz kaplica ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryman Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 No jak już raz wyczyściłeś 1:20, to raczej nie minie Nałóż dressing i zobacz. Możesz jeszcze wziąć coś twardszego niż pędzel, może szczoteczkę do zębów i spróbuj delikatniejszym stężeniem, może faktycznie jest tam jeszcze trochę brudu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 13 Maja 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 No zaraz wlasnie wjade z dressingiem od adbl jak bedzie lipa to wyciagam deche i wloze inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matkow144 Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Panowie jak takie cos usunąć? Jakies pomysły? Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid92 Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Rdza? To najlepiej do blacharza/lakiernika. To białe to raczej lakier już odprysł i widać podkład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matkow144 Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Biale to taki nalot jakby Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid92 Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Nawet jeżeli to jest nalot to już jest rudy więc jedynie dogłębne czyszczenie, zabezpieczenie blachy, uzupełnienie ubytków, szlifowanie, malowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grz3chu Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Witam, może ktoś jest w stanie powiedzieć mi, czym spowodowany jest taki wygląd alcantary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Chodzi Ci o jakieś plamy, które powiedzmy, że widac na tym zdjęciu (chociaż mogło tak wyjśc jedynie na zdjęciu) czy jakieś zmechacenia, czy o co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grz3chu Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Chodzi mi o takie dziwne plamy. Sam nie wiem jak to do końca określić. Po prostu widać na zdjęciu, że przednia prawa strona fotela jest jasna, bez żadnych prześwitujących, ciemnych plam. A reszta wygląda po prostu brzydko, jakby materiał był powycierany. Nie wiem, czy to jest uszkodzony materiał, czy można coś z tym jeszcze zrobić, żeby fotel był jednolity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marnypopis Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Witam od pewnego czasu po umyciu samochodu pojawiają się dziwne zarysowania na lakierze. Auto myję w następujący sposób najpierw pianownica i spłukanie myjką ciśnieniową, później mycie na dwa wiadra z separatorem, rękawica wełniana pro car dobrze i często płukana, spłukanie myjką ciśnieniową i suszenie ręcznikiem fluffy dyrer. Co może być ich przyczyną? Mają dziwny kształt. Dzięki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizbern Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 To raczej nie od mycia tylko jakieś ptaszyska albo "fruwające" gałęzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marnypopis Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Po krzaczorach to ja nie jeżdżę, a ptaszyska? Da radę to jakoś usunąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cagmyjnia Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 takie hymmmm chyba odbarwienia... Apc pro 1:20 i funky wich mms... Wyszło tak tylko w tych miejscach.funky tego nie kryje Ps. Foto raz się wyświetla raz nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi