RafalB Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Czy mozna przechowywac tar & glue oraz IronX w obecnych warunkach na dworze?Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
MateuszŁódź Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, astra_garage napisał: Ładna głębia na czarnym jak to po wosku ,naturalnym’..trochę ciągnie kurz.. miesiąc poleży np. na DJ LP.. Tak myślałem że to będzie średni wybór... Poszedłem do sklepu po Soft99 Authentic Premium jednak go nie było;/ Orientujecie się Ile wytrzyma kanapka BH + ten wosk?
paperson Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 @RafalB jeszcze mogą wystąpić małe, nocne przymrozki, więc ja bym nie ryzykował Chyba, że masz jakąś zewnętrzną, w miarę szczelną szafkę/skrzynię.
piotr@sta Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 @Arkeolowy Przesunąć leda można? Czy ta część odbijająca światło jest widoczna? Jak nie to można jakąkolwiek folie położyć (np do oklejania auta) lub pomalować a jak widać to nie mam pomysłu matowa folia nic nie da bo już nie będzie chromu.
Hep Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Orientuje się ktoś czy kupię gdzieś w Krakowie carpro dlux? W sklepie gdzie zwykle kupuję jest problem ze stanem magazynowym i podobno na hurtowni nie ma.(może być PW)
Arkeolowy Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 27 minut temu, piotr@sta napisał: bo już nie będzie chromu. Nie musi być go widać, bo jest wysoko i nikt nie zobaczy co jest nad deszczówka. Ledy są w suficie podwieszanym, a deszczówka jest podtynkowa wiec nie ma możliwości nawet przesunąć ten kapelusz deszczówki. Może być mat, kwestia jaka folia najlepiej rozproszy światło/w najmniejszym stopniu je odbije
Tomas-sg Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 @Arkeolowy stawialbym na matowy laminat. Ale może i czarny mat załatwi sprawę. Nigdy nie oklejalem by coś nie odbijało światła
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Czy mozna przechowywac tar & glue oraz IronX w obecnych warunkach na dworze?Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu TapatalkaŚmiało możesz, nic się z nimi nie dzieje
Kozaa Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Ile potrzeba Leder Versiegelung'a na komplet skór w kombi? Zaopatrzyć się w 150ml czy wystarczy 50ml?
MateuszŁódź Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Taka kolejność ma sens? Dodo Juice Lime Prime> PB Black Hole> natty's paste wax black Czy moze po Dodo odpusci sobie BH i od razu leciec z woskiem?
Kozaa Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 @MateuszŁódź BH poprawi efekt maskując rysy, ale skróci żywotność wosku. Zależy co wolisz
MateuszŁódź Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 @KozaaTrzeba spróbować inaczej się nie dowiem, mam tylko nadzieje że wytrzyma chociaż dwa tygodnie bo sąsiedzi już się na mnie dziwnie patrzą, że woskuje auto co tydzień
piotr@sta Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 @Arkeolowy na pewno coś w kolorze czarnym najlepiej matowy np czarny matowy plastilak/plastidip lub czarna folia matowa folia do oklejania samochodów (w warunkach "drogowych" sobie radzi więc tu też powinna sobie poradzić) lub nieodwracalnie po prostu czarny spray
RafalB Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Śmiało możesz, nic się z nimi nie dziejeOgólnie tar & glue Nielsen strasznie śmierdzi nawet jak jest zafoliowany. Trzymam go w plastikowym pojemniku w piwnicy i zastanawiam się czy można na balkonie, na powietrzu nic nie czuć Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
wobbjack Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Jakie proporcje piany Sonax Active Foam Energy do pianownicy ręcznej Epoci?Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
KapselK Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2018 @MateuszŁódź natty's black normalnie siedzi z 3 tygodnie, na black hole może 2 posiedzi. Musisz sprawdzić.
Ziółas Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Warto kupić wosk z Manufaktury Wosku? Jeśli tak to lepiej Jodido czy Hardcore wax?
patryyyk26 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Cześć Panowie Dotarły moje nowe felgi,są w świetnym stanie,jak nowe.Moje pytanie brzmi : Czym najlepiej myć,pielęgnować takie felgi? Wiem,że są z good stuff itp krwawiąca felga,adbl ale czy na takie felgi bez żadnego osadu nalotu itp jest potrzebna taka..dość mocna chemia? Chciałbym zakupić taki preparat, który jest łagodny ale jednocześnie dobrze czyszczący
MateuszŁódź Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2018 @KapselKBH+Wosk siedzi na aucie zobaczymy... ogólnie ta kanapka wygląda dość fajnie 1
zibi-M Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2018 2 godziny temu, patryyyk26 napisał: Chciałbym zakupić taki preparat, który jest łagodny ale jednocześnie dobrze czyszczący Polecam exede wheel cleaner. Jest co koncentrat wiec możesz użyć proporcji w zależności od zabrudzenia felgi. Do regularnej pielęgnacji zalecane 1:10 - 1:30 więc nawet przy proporcji 1:10 dostajesz 5 litrów gotowego środka za dwadzieścia kilka złotych.
S3ci0r Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2018 ile średnio mikrofibr potrzebnych jest do dotarcia powłoki? jaka gramatura - czy 320 wystarczy? ściereczki później do kosza lecą czy można je wyprać i do innych celów stosować? powłoka to 9H Mr.Fix.
126tomek Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Jutro będę kładł CQartz Uk. Autko już gotowe ale mam pytanie od momentu aplikacji na lakier po jakim czasie ją docierać? Z góry dziękuje😊
Polfat Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2018 mam pytanie o aktywną piane. czy może mieć negatywny wpływ na położony wosk? na myjni z której chciałem skorzystać używają takiego preparatu
paperson Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2018 @126tomek praktycznie od razu. Ja docierałem po 1-2 min. Pierwsze jedną mf, potem wykańczająco drugą
126tomek Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Dziękuje bardzo:) a powiedz proszę jak z docieraniem? Ciężko się dociera?
Rekomendowane odpowiedzi