CoolBreeze Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Ja zostawiam zawsze tak jak skonczylem prace . Fibry tylko piore a chemia zostaje. Płukam tylko jak zmieniam chemie na inna chodz bardzo bardzo rzadko to robie bo zazwyczaj mam duzo pustych opakowań Dzięki za odpowiedź.Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matkow Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Używał już ktoś ADBL Beatle Juice Squeezer, jak się ma do np SG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kskej Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Panowie ma ktoś może gyeon leather coat lub fx leather cleaner? Mam dwie niepodpisane butelki kupione z forum i zapomniałem który to który. Jeden to Biała ciecz, drugi żółta/kremowa. Jakiejś podpowiedzi? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk13 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 @matkow ja mam to adbl i działał spoko. Szybko wszystko rozpuścił ale z SG kontaktu nigdy nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 40 minut temu, kskej napisał: Panowie ma ktoś może gyeon leather coat lub fx leather cleaner? Mam dwie niepodpisane butelki kupione z forum i zapomniałem który to który. Jeden to Biała ciecz, drugi żółta/kremowa. Jakiejś podpowiedzi? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Leather coat jest biały, pachnie lekko słodkawo jak dla mnie mydlinami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiczek9518 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Piotrek, mydlinami? poważnie? Mydlinami to wali Colourlock Strong Cleaner. Jak dla mnie Leather Coat ma przyjemny zapach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kskej Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Po kolorze stwierdziłem bo po dzisiejszej pracy z szlifierka, spawarka i późniejszym malowaniu mam tak spaczony węch że później, przy pierwszym użyciu interior qd limited Edition nic nie czułem dzięki! Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Leather coat jest biały, pachnie lekko słodkawo jak dla mnie mydlinami Fx protect tez jest bialy jak mlekoWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kskej Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Jesteś pewny? Kupiłem od starego forumowicza rozlewanego gyeona i fx protect - jeden biały i jeden żółty/kremowy.. i w sumie jak teraz powachalem to by się zgadzało - biały gyeon jakiś tam zapach tych mydlin może ma, żółty fx jako cleaner śmierdzi W sumie, napiszę do tego co od niego kupiłem, tak będzie najpewniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daktyloskop Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Czy Koch Antihologram poradzi sobie z wykończeniem po Koch Chemie HEAVY CUT 8.02?? Czy musiałbym zakupić jeszcze jakąś pośrednią pastę ?? Heavy Cuta użyłbym na średniej gąbce a antiholograma na czarnym NAT'ie. Który z cleanerów pozostawia najbardziej jałową powierzchnię ? Kupiłem już powłokę Duragloss ceramic coating a dedykowanego cleanera nigdzie nie mogę kupić. ( Dedykowany to Duragloss Squeaky Clean) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsjackdan Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Poszukuję osoby która jest mi w stanie rozszyforwać po numerze vin czy w moim pojeździe jest jednomas czy dwumas, niewiem co za mądry człowiek wymyślił stosowanie dwóch typów sprzęgła w silniku o oznaczeniu AGR ( tj. najlepszy silnik świata 1.9 Tdi 90 kucyków). Z własnych doświadczeń skłaniam się ku opcji z jednomasą, natomiast w niektórych warsztatach mówią że dwumas. I weź tu bądź mądry i pisz wiersze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 6 godzin temu, mrsjackdan napisał: czy w moim pojeździe jest jednomas czy dwumas daj dane auta rok produkcji (z dowodu) model itd cos poradzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 @Daktyloskop - było już wiele razy. Zamiennikiem DG SC jest obecnie http://showcarshine.pl/home/1914-detailer-s-pro-coating-prep-polish-473ml-czysty-cleaner-pod-wosk-powloke-sealant.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Chciałem to pytanie tutaj zadać, ale coś pokręciłem i tam wstawiłem post. Prosiłbym o poradę jaka kolejność, żeby czas zaoszczędzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsjackdan Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 4 godziny temu, BiałyGTi napisał: daj dane auta rok produkcji (z dowodu) model itd cos poradzimy Skoda octavia classic 2000r, turbo ze stałą geometrią, oznaczenie silnika AGR, 90 koni, oryginalnie, teraz pewnie połowa uciekła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daktyloskop Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Dziękuje za pomoc Z past Zdecydowałem się na Scholla S3 Gold + KochAntihologram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawodniknr23 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 17 godzin temu, matkow napisał: Używał już ktoś ADBL Beatle Juice Squeezer, jak się ma do np SG ? Polecam. Naprawdę robi robotę. Po aplikacji i odczekaniu kilku-kilkunastu minut i opłukaniu delikatnym strumieniem z węża usunął większość resztek a po przetarciu ręcznie praktycznie wszystko. SG nie testowałem ale widzę skuteczność ADBL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 17 godzin temu, matkow napisał: Używał już ktoś ADBL Beatle Juice Squeezer, jak się ma do np SG ? używałem od ADBL po aplikacji dosłownie czekałem ok 40 sekund i wymyłem woda z myjki robale zeszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKoguT Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Czesc, czy enzall i plukanie formula 90 poradze sobie (chociaz w jakims stopniu) z wylanym olejem silnikowym na tylna kanape? I czy uzywajac mc990 na podsufitce wystarczy naniesc produkt na fibre przetrzec i zostawic do wyschniecia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojciec Dyrektor Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 W jakiej proporcji najlepiej IPA do wymywania pasty (Menzerna) po korekcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Ja tozrabiam zawsze 700ml IPA i 300ml woda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 a ja jadę czyściochem, bez rozcieńczania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 10 godzin temu, Ojciec Dyrektor napisał: W jakiej proporcji najlepiej IPA do wymywania pasty (Menzerna) po korekcie? Atakuj czystą IPą śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 13 godzin temu, Ojciec Dyrektor napisał: W jakiej proporcji najlepiej IPA do wymywania pasty (Menzerna) po korekcie? 0% IPA zmieszane z 0% wody. Jak chcesz wymyć resztki pasty po korekcie to tylko zmywacz silikonowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 10 minut temu, KHOT napisał: to tylko zmywacz silikonowy. nie no jest kilka innych produktów. Car Pro ma w swojej ofercie jeden. Ja natomiast uwielbiam ADBL WIpeOut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi