analyzator Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu pytanko mam Kolega oddaje nowe auto na obróbkę. Trochę folia trochę ceramika. Jedno studio mówi że pod folię kładzie ceramikę żeby potem nie schodziła z lakierem. Praktykuje się? Drugie robi bez ale to mocny garaż w lokalnym top.
GR_BKP Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu W dniu 22.04.2025 o 14:17, GR_BKP napisał(a): Pytanie o kranik tap cap ADBL. Opisywany jest jako fi50 - czy pasuje na obecne butelki 5l (gdzie gwint ma 48mm)? Pytam, bo może była jakaś zmiana opakowań i nie będzie pasował (jak mi się przytrafiło z kranikami din51 i butlami Cleantle). Ten kranik jest bez odpowietrzania? A może są jakieś inne, lepsze (najchętniej) na te butelki z gwintem 48mm? Odpowiem sobie sam - pasują, Ale są mocno średnie, jak za tą cenę (chyba już lepiej samemu przewiercić nakrętkę i wkręcić taki najprostszy kranik), więc nadal szukam takich w podobie tych, tylko na gwint 48mm - serio nikomu się nie trafiły jeszcze nigdzie? 1
Moderator Domel Opublikowano 3 godziny temu Moderator Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu 32 minuty temu, GR_BKP napisał(a): więc nadal szukam takich w podobie tych, tylko na gwint 48mm - serio nikomu się nie trafiły jeszcze nigdzie? Nie bo zbiorniki ADBL maja inny gwint i te z Twojego zdjęcia nie pasują - przerabiałem temat -, więc do wszystkich innych 5 litrowych butli mam te z odpowietrzeniem a w ADBL te ich brandowane 1
GR_BKP Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu Słabo, bo Cleantle też teraz ma takie butelki 5l i pewnie nie tylko oni
Moderator Domel Opublikowano 2 godziny temu Moderator Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu 12 minut temu, GR_BKP napisał(a): Słabo, bo Cleantle też teraz ma takie butelki 5l i pewnie nie tylko oni Mógłbym przysiąść że miałem jakies 5l od Cleantle ostatnio i pasował mi gwint - bo one maja 3 rozmiary. Spoiler Ale generalnie jak mi nie pasowało - to kupiłem sobie sam zbiornik na allegro i przelałem 7886104815 Spoiler
Rekomendowane odpowiedzi