Rafal9304 Opublikowano 18 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca A żona jak zobaczy ile kurzu jeszcze jest w ubraniach po praniu to jeszcze podziękuję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Wolf Opublikowano 18 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Całkowita zgoda @Rafal9304. Po każdym suszeniu wyciągam z filtra kożuch złożony z kurzu, włókien ubrań. Wychodzi tego nieduża garść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 18 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Dokładnie, ja po pierwszym użyciu suszarki to byłem w szoku. Przy suszeniu szmatek też trochę tego kurzu jest ale sporo mniej niż w ubraniach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 19 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Liquid elements t4000 vs shinemate ex620-5/15 ? Czy warto dopłacać? Maszyna bd używana sporadycznie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Czerwca Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca @lodowa LE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scotti Opublikowano 19 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Panowie mam dylemat Auto Lexus LS 600h kolor ciemny,czyli duży, sporo machania przy nim, i zastanawiam się co położyć na niego czy zymol carbon,czy softa 99, czy może powłoke gyona Evo?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Wolf Opublikowano 19 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Każdy towar jaki podałeś jest z całkowicie innej parafii. Lubisz smalcować to woskujesz. Nie lubisz skakać za często przy aucie to idź w powłokę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scotti Opublikowano 19 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Podałem to co mam na stanieWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 19 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca A Mr.Wolf Ci odpowiedział. Wybór zależy od preferencji użytkownika. Co do zabezpieczenia wosk i powłoka będzie dobrym wyborem, różnica jest w trwałości, więc jak lubisz pracować przy aucie idź w woski, jeśli nie to powłoka. Woski dają też większe pole do zabawy, co woskowanie możesz używać innych wosków, testować, sprawdzać, który daje najbardziej satysfakcjonujący Cie wygląd autaWysłane z mojego SM-S916B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Co do suszarki to argument o kurzu polecam. Wyciąga tomtyle kłaczkow że głowa mała. Garści Koniec z kurzem. Żony lubią to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michall1919 Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca hej kupowala ktos cos osttanio w sklepie MX Nowicki?? probujeod 2 tyg sie z z nimi emailowo i telefonicznie skontaktować gdyz nie wyslali mi powloki ceramicznej i cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3AVER Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Deiron do pracy pod chmurką? Miałem SG detoxa, ADBL Vampire i Vampire Liquida. Zastanawiam się nad detoxem liquidem albo cleantle deiron manem. Co polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Mi sprawdzał.się Good Stuff IR. Żelowy, nie przysychal zbyt szybkoWysłane z mojego SM-S916B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczar Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Czyszczone Fresso IC, narazie surowe, bez dressingu,, ale na następny dzień wyszły takie plamki Niedomyłem plaka lub innego "dziada"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 9 godzin temu, michall1919 napisał(a): hej kupowala ktos cos osttanio w sklepie MX Nowicki?? probujeod 2 tyg sie z z nimi emailowo i telefonicznie skontaktować gdyz nie wyslali mi powloki ceramicznej i cisza Coś mi gdzieś mignęło, że mają jakiś problem z magazynem ale nic więcej nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yas Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 12 godzin temu, michall1919 napisał(a): hej kupowala ktos cos osttanio w sklepie MX Nowicki?? probujeod 2 tyg sie z z nimi emailowo i telefonicznie skontaktować gdyz nie wyslali mi powloki ceramicznej i cisza @Slovak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 16 godzin temu, R3AVER napisał(a): Deiron do pracy pod chmurką? Miałem SG detoxa, ADBL Vampire i Vampire Liquida. Zastanawiam się nad detoxem liquidem albo cleantle deiron manem. Co polecacie? ProElite Rednox, siedzi jak zły, bardzo długi czas działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca @yas, to raczej nie do mnie pytanie. Ja od 8 lat jestem w MrCleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Ktoś coś na temat grubości lakieru w żepocie 208 2015 rok? Średnia mi wychodzi 70 a podobno auto tylko raz polerowane było... podobno. Na wnękach jest grubiej ale właściciel się burzy że nie chcę mu rys usunąć. Na Maździe jest więcej mięsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 22 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Czy istnieje jakis wosk czy coś który chroni przed UV? Bo w necie znalazlem który testował i na przykład woski firmy soft99 czy ceramiczne nie zawieraja ochrony UV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 22 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca @airbites jedne z łatwiejszych w aplikacji - CarPro CQuartz czy Cleantle Admire - chronią przed UV. co do soft99 - fusso również je "blokuje". daj link do tego co "znalazłeś w necie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 22 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca masz: https://dmitrysgarage.com/wax-shootout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki Opublikowano 22 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Pytanie odnośnie zapachów. Do tej pory używałem pudełeczek od 7tin lub california scents -cherry i to było to co mi najbardziej pasowało. Ale odkąd zmieniłem auto i mam w nim skóry a samo auto w środku też jest duże to zapach jest w ogóle nie wyczuwalny, nic, zero. Czego używacie żeby było dość intensywnie i owocowo ? Edit: auto czyste, skóry czyszczone na bieżąco i konserwowane gyeon leather coat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adzio Opublikowano 23 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Takie pytanko mam:Trafiła mi się kabina ciężarówki :DCzym czyscilibyscie takie materiały? To są boczki i podsufitka Bonnetowanie attackiem i ADBL przyniosło średni efekt.Szczotkowanie zaciąga jednak materiał więc też słabo. Jakiś fajny protip czym można spróbować podejść ? Wysłane z mojego SM-A336B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Scrub pad 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi