imola33 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 14 godzin temu, xadamx napisał(a): Nie rozumiem co wy macie z tymi inhibitorami korozji w APC. Przecież wymywając ten produkt wodą, wymywacie też inhibitory. Gdyby tak było, to tarcze jednak rdzewiałyby po myciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 14 godzin temu, imola33 napisał(a): Gdyby tak było, to tarcze jednak rdzewiałyby po myciu No ja jakoś miałem nalot rdzy na tarczach myjąc koła UWC a następnie wyplukujac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imola33 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 @xadamx u mnie tego nie ma. Używam BH AF do mycia felg w zimę, a w lato szedł GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 W dniu 21.12.2023 o 22:12, imola33 napisał(a): @Rafal9304 @Domel jaki ma zapach? zgaduję, że perfumy, jesteście w stanie stwierdzić które? Perfumy ale jakie to nie mam pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agkp Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 Kładłem już Cleantle Admire i Inspire po odtłuszczeniu IPA 50% i prepem. Łatwość aplikacji i późniejsza eksploatacja super! Tym razem chciałbym zaaplikować na moje prywatne auto Inspire na Primer Neoxala. Wcześniej oczywiście korekta lakieru, a Primer jako ostatni etap / podkład pod powłokę. Czy takie połączenie ma rację bytu? Moje wątpliwości wynikają z tego, że Primer zawiera SiO2, a Inspire CNT. Może @Cleantle lub @NEOXAL EUROPE będą w stanie pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 @agkp jak będziesz miał auto przygotowane i chcesz trwałość to bym profilaktycznie ten etap ominął. Jako podkład pod wosk dał trwałość taką samą jak hdc 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Panowie stosował ktoś piane od Szwagra? SWAG Ogółem muszę kupić aktywna piane/pre wash i zastanawiam się nad nią bądź nad ewocar alk prewash. BH touchlessa nie ma już od BF w sklepach więc muszę coś wybrać Wiem, ze BH i Ewocar to zasady, a tu neutral ale może ktoś testował chociaż i się wypowie w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelinski17 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 @grechut znany portal :12554059775 ostatnia butla;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 @jelinski17 To jest auto foam. Jestem przekonany do Touchlessa Niemniej jednak dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelinski17 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 58 minut temu, grechut napisał(a): @jelinski17 To jest auto foam. Jestem przekonany do Touchlessa Niemniej jednak dzięki Ja też jestem przekonany do touchless'a. Google mnie tak w trąbę zrobiło;) i nie zwróciłem uwagi że mnie przekierowało do innego produktu:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocolino Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 W dniu 18.12.2023 o 10:06, cocolino napisał(a): Panowie potrzebuję namiar na dobrą szczotkę do mycia nadwozia. Już nie wnikając w szczegóły po prostu nie chcę rękawicy tylko chcę szczotkę. Kieeeeedyś była dostępna taka biala szczotka od Megsa. Versa angel coś takiego. Teraz szukam i nigdzie jej nie mogę znaleźć a co gorsza nie mogę też znaleźć żadej innej do mycia nadwozia. Do felg za to od zaje... No ten teges. Poleci ktoś coś? Ktoś coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeLBN Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 @cocolino https://k2.com.pl/produkty/k2-szczotka-do-mycia-recznego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gemaro Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Cześć, jak podejść do przytkanej powłoki Ultracoat Magnite - kładziona około 4 miesięcy temu. Po prewashu (Koch GS 1:20), umyciu kwaśnym szamponem (active shampoo 20 ml na 10 l) doły drzwi taflują. Próbowałem kilkukrotnych przejazdów samym szamponem, ale bez większego rezultatu. Reszta idealnie kropelkuje i odbija wodę. Czym spróbować ruszyć temat, żeby nie uszkodzić powłoki? Zamiana szamponu, d-tox, vasco? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bapko Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Cześć, jak podejść do przytkanej powłoki Ultracoat Magnite - kładziona około 4 miesięcy temu. Po prewashu (Koch GS 1:20), umyciu kwaśnym szamponem (active shampoo 20 ml na 10 l) doły drzwi taflują. Próbowałem kilkukrotnych przejazdów samym szamponem, ale bez większego rezultatu. Reszta idealnie kropelkuje i odbija wodę. Czym spróbować ruszyć temat, żeby nie uszkodzić powłoki? Zamiana szamponu, d-tox, vasco? Odsmolić, odrdzewić, i ewentualnie aqua sour 1:20 na mokro , jak pod ręką? Chropowato?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gemaro Opublikowano 1 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 18 godzin temu, Bapko napisał(a): Odsmolić, odrdzewić, i ewentualnie aqua sour 1:20 na mokro , jak pod ręką? Chropowato? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Chropowato nie jest, jako, że zima i auto pod chmurką obstawiam jakieś osady wapienne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bapko Opublikowano 1 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Chropowato nie jest, jako, że zima i auto pod chmurką obstawiam jakieś osady wapienne.Też tak obstawiam, atakuj z rozsądkiem aqua sour w różnych stężeniach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocolino Opublikowano 1 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia W dniu 30.12.2023 o 20:20, MikeLBN napisał(a): @cocolino https://k2.com.pl/produkty/k2-szczotka-do-mycia-recznego Dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Czy ktoś wie gdzie dostane takie pojemniki, których używa Forensic (od 8:13 na filmie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 1 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia @turzol rozwiń sobie opis i tam masz podane rzeczy jakich on używa. oraz linki do nich. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel207kj Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Panowie nie domknięte okno i pleśń na alcantarze, co polecacie? Co ogólnie najlepsze jest na pleśń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Szukam dla znajomego dobrego studia w Krakowie które oklei mu folią auto ? Może ktoś z Was korzystał i może coś polecić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Najlepszy de-iron w kategorii cena/jakość to ...? Głównie chce lać go na lakier, felgi w ostateczności. Dajcie jakiś typ bo muszę kupić większą ilość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Roton. Tanio i dobrze. Może nie nadzwyczajnie, ale za te pieniądze nie ma co wybrzydzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia @turzol kiurlab wychodzi korzystnie, ja ogarnąłem 20l na BF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SerowyCheetos Opublikowano 9 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Z czego lepiej zrobić odmrażacz? Mam ipe i płyn do dezynfekcji na bazie etanolu. Jakie rozcieńczenie zastosować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi