Kuba1 Opublikowano Sobota o 09:18 Zgłoś Opublikowano Sobota o 09:18 57 minut temu, Mii11 napisał(a): Panowie, próbował ktoś z was aplikować szampon przez pianownice, zamiast z wiadra? Zauważyłem, że za granicą to popularna metoda, u nas już niekoniecznie. Jestem ciekaw, jakie są minusy tej metody. Domyślam się, że może chodzić o poślizg. Robię to nałogowo, ale samochód w miarę czysty jest przed myciem Dodatkowo dwa wiadra również z szamponem, takie zboczenie
analyzator Opublikowano Sobota o 10:13 Zgłoś Opublikowano Sobota o 10:13 @Mii11 nie a w sumie miałem spróbować. Tyle że przyadalaby się druga pianownica. Za to odpada drugie wiaderko. Natomiast zupełnie nie czuje szamponu na rękawice.
Mii11 Opublikowano Sobota o 13:59 Zgłoś Opublikowano Sobota o 13:59 @Kuba1 Jakiego szamponu używasz? Niby z obecnego jestem zadowolony, ale do tej metody pewnie potrzeba czegoś z dobrą pianą,
Kuba1 Opublikowano Sobota o 15:29 Zgłoś Opublikowano Sobota o 15:29 @Mii11 Godzinę temu, Mii11 napisał(a): @Kuba1 Jakiego szamponu używasz? Niby z obecnego jestem zadowolony, ale do tej metody pewnie potrzeba czegoś z dobrą pianą, Ewocar shampoo lub sonax energy Próbowałem też Dodo Born to be mild i chemical guys stepper, gorsza piana ale też spoko. Transita na szybko jadę piana i jedno wiadro( oczywiście po prewashu) i nic złego się nie dzieje E30 piana i dwa wiadra( jedno z szamponem) niesamowity poślizg to daje i zero mikrorysek
Mii11 Opublikowano Sobota o 17:49 Zgłoś Opublikowano Sobota o 17:49 @Kuba1 Dzięki, wypróbuje ewocar. Właśnie szukałem tańszej alternatywy dla koch gsf albo czegoś podobnego.
keza Opublikowano Sobota o 19:55 Zgłoś Opublikowano Sobota o 19:55 @Mii11 ja w ostatnim czasie też często korzystam z tej metody, nie zauważyłem na razie minusów. Poślizg na plus. 1
Putkowski07 Opublikowano Poniedziałek o 19:51 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 19:51 W dniu 26.07.2025 o 10:20, Mii11 napisał(a): Panowie, próbował ktoś z was aplikować szampon przez pianownice, zamiast z wiadra? Zauważyłem, że za granicą to popularna metoda, u nas już niekoniecznie. Jestem ciekaw, jakie są minusy tej metody. Domyślam się, że może chodzić o poślizg. Ja tak robię i wtedy glinkuje na nim 1
czester Opublikowano Środa o 07:00 Zgłoś Opublikowano Środa o 07:00 Panie/Panowie jakim QD można podbijać BH Finis? Czy jest coś jeszcze oprócz BH Auto QD który nie zaszkodzi temu woskowi?
ral6014 Opublikowano Środa o 12:16 Zgłoś Opublikowano Środa o 12:16 @czester Kenotek Showroom. Wrzucam go na AG UHD i jest super. 1
Moderator Domel Opublikowano wczoraj o 07:34 Moderator Zgłoś Opublikowano wczoraj o 07:34 Szukam jakiegoś ciekawego AIO na weekend. Macie coś,ktoś, propozycje? Uprzejmię proszę o jakieś propozycje bez: HD Speed, Enigma, Essense, ADBL AIO, Zvizzer One,
zeea Opublikowano wczoraj o 07:51 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 07:51 @Domel szukałeś ostatnio odrobiny powłoki ? Mam coś takiego jak by co 1
Moderator Domel Opublikowano wczoraj o 07:55 Moderator Zgłoś Opublikowano wczoraj o 07:55 3 minuty temu, zeea napisał(a): @Domel szukałeś ostatnio odrobiny powłoki ? Mam coś takiego jak by co A dzieki serdeczne, ogarnołem wczoraj powłokę Chemotion - zobaczymy 1
keza Opublikowano wczoraj o 08:22 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 08:22 @Domel Zvizzer ONE próbowałeś? Bardzo fajny produkt.
Moderator Domel Opublikowano wczoraj o 08:37 Moderator Zgłoś Opublikowano wczoraj o 08:37 14 minut temu, keza napisał(a): @Domel Zvizzer ONE próbowałeś? Bardzo fajny produkt. Zapomniałem dodac do listy - ze bez
keza Opublikowano wczoraj o 08:39 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 08:39 @Domel ja używam tej i Enigmy z AIO.
Gardor Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu 20 godzin temu, Domel napisał(a): Szukam jakiegoś ciekawego AIO na weekend Honey One Step + Protect lub RUPES UNO PROTECT 1
Rafal9304 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu Jakiś pomysł jak usunąć czarny tusz z długopisu z tapicerki materiałowej ?
keza Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Rafal9304 P.O.G powinien dać radę.
Rekomendowane odpowiedzi