mysh_daniels Opublikowano 10 Maja Zgłoś Opublikowano 10 Maja Szukam jakieś pianki do czyszczenia białej skóry nappa w wentylowanych fotelach bmw. Czegoś co będę mógł wypracować miękką szczotką. Używałem wcześniej Gliptone GT12 ale słabo w perforowanej skórze mi sie na tym pracuje. Chciałbym jakąś piankę którą łatwiej by się pracowało na tych fotelach. Do impregnacji od lat używam Gliptone bo lubie jego zapach. PS. GT11 używam tez na jasnej skórze bez problemu, nic chyba jej nie bedzie od tego ?
scotti Opublikowano 10 Maja Zgłoś Opublikowano 10 Maja Hejka, Panowie pytanie. Macie jakiś odpowiednik, dla Gyeon Q2M Wet Coat Sealant aplikowany na mokro?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Eidos71 Opublikowano Niedziela o 07:37 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 07:37 @scotti - CarPro Hydro2 Lite (uważam, że produkt lepszy / mniej problemowy od Gyeon-a), lub Tonyin JET WET.
imola33 Opublikowano Poniedziałek o 14:42 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 14:42 Pytanie natury kuchennej. Co do mycia air fryera z tłuszczu? Apc Surfex u mnie wymiata jeśli chodzi o mycie kuchni z tłuszczu, ale mogę tym umyć coś, co ma kontakt z żywnością? Jak mają się zawarte w apc inhibitory korozji do tego?
banano7 Opublikowano Wtorek o 15:53 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 15:53 Podrzuci ktoś sprawdzonym linkiem ze znanego portalu aukcyjnego z produktem Eco Shine Car cleaner w pojemności 5l?
Iggo007 Opublikowano Środa o 12:49 Zgłoś Opublikowano Środa o 12:49 Ktoś poleca jakieś urządzenie/spray do odstraszania kun i kotów?
Eidos71 Opublikowano Środa o 16:57 Zgłoś Opublikowano Środa o 16:57 @Iggo007 - na razie jedyne, co się sprawdza u mnie, to: https://allegro.pl/oferta/odstraszacz-na-kuny-do-samochodu-domu-kunagone-8470055573 Dotychczas żadne spraye, elektroniczne odstraszacze, czy kostki do WC nie przynosiły rezultatu. A po 3 miesiącach z tym produktem - pod maską zero śladów czyjejś bytności. 1
sztefan24 Opublikowano Czwartek o 14:07 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 14:07 Jaka pasta do szybkiej polerki szyby czołowej? Chodzi o oczyszczenie a nie usunięcie rys. Do tej pory korzystałem z shiny garage ale miałem wrażenie, że jest dość "sucha", pyli i nie pracuje się nią jakoś luksusowo.
Eidos71 Opublikowano Czwartek o 16:33 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 16:33 @sztefan24 - dotychczas stosowałem Meguiar's Perfect Clarity Glass Polishing Compound, Soft99 Glass Compound Z, ADBL Glass Polish, CarPro CeriGlass, Duragloss 755 Nu Glass i Prostaff KiiroBin Window Cleaner. Najgorsze zdanie mam o ADBL GC, najlepsze chyba o Duragloss 755 i szybkich cleanerach Soft99 i Prostaff. Teraz na sprawdzenie czeka Bilt Hamber Re-View - znając inne produkty BH liczę, że i na tym się nie zawiodę.
analyzator Opublikowano Czwartek o 17:07 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 17:07 @Eidos71 o czemu ja nie wiedziałem że bilthumber ma taki fajny produkt to już wiem co będzie następne jak się skończy. Używam shiny. Tani łatwy zawsze działa. Dobry produkt
zeea Opublikowano Czwartek o 17:59 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 17:59 Również kończę teraz ADBL i chyba wrócę do Softa. Wydaje mi się, że był mocniejszy.
Gardor Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Opublikowano 21 godzin temu W dniu 10.05.2025 o 23:42, scotti napisał(a): Gyeon Q2M Wet Coat Sealant aplikowany na mokro? Aplikuj za pomocą mokrej rękawicy albo mokrej mikrofibry i problemy ze smugami znikną
kivlov Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Opublikowano 20 godzin temu Czy jest jakaś zawieszka lepsza od Gliptone Leather? Moja stara juz przestała działać po ok 2 latach Ogólnie używam Gentelmena, ale wiadomo to pachnie tylko chwilę, a Glipton utrzymuje zapach nieustannie, aż nawet za bardzo.
scotti Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Opublikowano 20 godzin temu @GardorAplikuj za pomocą mokrej rękawicy albo mokrej mikrofibry i problemy ze smugami znikną Czytaj proszę ze zrozumieniem, gdzie pisałem o smugach? Zapytałem o odpowiedniki dla Gyeona Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1
widmo82 Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Opublikowano 15 godzin temu Testował ktoś jak sprawdza się naklejanie pianki kauczukowej bezpośrednio na materiałowe nadkola? Znalazłem film na YT: - autor tuż przed 16 minutą mówi, że mata bardzo dobrze trzyma się. Pytanie jest jak wytrzymuje próbę czasu. Głównie chodzi o wodę i czy się odkleja. Nie interesują mnie przypuszczenia bo logika wskazuje, że to odpadnie szybko. Pytam wyłącznie testerów tej metody PS: tak, powinno się wysmarować nadkole masą butylową CTK
Gardor Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Opublikowano 15 godzin temu 4 godziny temu, scotti napisał(a): Zapytałem o odpowiedniki dla Gyeona Sorki, ale Gyeon jest chyba top Ale jak chcesz coś innego to Carpro 1
Rekomendowane odpowiedzi