analyzator Opublikowano Piątek o 16:22 Zgłoś Opublikowano Piątek o 16:22 A to przy tej okazji pytanko do was. Jest sens używania hydro płynów do szyb jak na samochodzie jest działająca zdrowa wycieraczka? Czy to pytanie z gatunku skoro mam wosk to teraz będę jechał bez klik detailera bo jestem hardkorem? Zakładam że takich płynów Nie używamy od wewnętrznej strony ale nie wiem z jakiego powodu Nie mam doświadczenia powiedzcie coś
keza Opublikowano Piątek o 16:43 Zgłoś Opublikowano Piątek o 16:43 @analyzator Ja co jakiś czas myję szyby płynem z dodatkiem NW. Moim zdaniem jest to kwestia indywidualna, ja używam ich jak NW ma już trochę nalatane. Od środka nie stosowałem, kiedyś słyszałem hasło żę szyby parują od wewnątrz po umyciu takim płynem. To jest tylko słyszane i nigdy nie sprawdzalem tego.
Rafal9304 Opublikowano Piątek o 17:01 Zgłoś Opublikowano Piątek o 17:01 Myłem UltraCoat Superior Glass szyby wewnątrz i nic takiego nie zaobserwowałem Jak dla mnie to płyny z NW robią robotę na lusterkach i szybach bocznych
analyzator Opublikowano Piątek o 18:18 Zgłoś Opublikowano Piątek o 18:18 @Rafal9304 nie bardziej niż powalona nw pytanie czy dokoksowuje, psuje nic nie robi
Rafal9304 Opublikowano Piątek o 20:14 Zgłoś Opublikowano Piątek o 20:14 W V40 mam Aqua Glass Protection na wszystkich szybach, co parę myć myję szyby właśnie Ultracoat Superior Glass i różnicy nie widzę. Ten płyn doceniam w busie/lawecie na lusterkach i bocznych szybach, pomaga szczególnie w nocy kiedy ciągniesz za sobą przyczepę która ma długość 10m i pada deszcz, woda szybciej ucieka z szyb co znacznie poprawia widoczność w lusterkach
jelinski17 Opublikowano Piątek o 20:54 Zgłoś Opublikowano Piątek o 20:54 Szybki dressing w stylu Coco tire booster? Warunek fajny zapach (nie rozpuch jak good stuff) i miła aplikacja na oponę z wzorem/na mokro.Może być większe opakowanie:)
Zargan Opublikowano Niedziela o 14:34 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 14:34 Jakiego ostro tnącego pada polecacie na rotację 8,5 cm?
bienek Opublikowano Niedziela o 17:36 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 17:36 Wie ktoś gdzie można kupić car pro wheelx w litrowej butelce. Wszędzie tylko 500 ml
osiolek1204 Opublikowano Niedziela o 21:00 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 21:00 W dniu 28.02.2025 o 21:54, jelinski17 napisał(a): Szybki dressing w stylu Coco tire booster? Warunek fajny zapach (nie rozpuch jak good stuff) i miła aplikacja na oponę z wzorem/na mokro.Może być większe opakowanie:) AG ONYX
BigW Opublikowano Wtorek o 07:24 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 07:24 @czester jakiś czas temu pisałem o tym w dziale szyb. Wziąłem kolejną butlę i nie żałuję. Mało który płyn ma podejście do ADBLa. 2
czester Opublikowano Wtorek o 08:44 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 08:44 1 hour ago, BigW said: @czester jakiś czas temu pisałem o tym w dziale szyb. Wziąłem kolejną butlę i nie żałuję. Mało który płyn ma podejście do ADBLa. Wziąłem w końcu płyn od Ultracoat. Zobaczymy
BigW Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Opublikowano 21 godzin temu W dniu 4.03.2025 o 09:44, czester napisał(a): Wziąłem w końcu płyn od Ultracoat. Zobaczymy Daj znać jak się sprawdza.
Rekomendowane odpowiedzi