Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Drodzy Forumowicze Słuchamy Waszych sugestii. Wielu z naszych klientów sugerowało nam aby w naszej ofercie pojawił się jeszcze jeden rodzaj pędzelków. Pędzelek z krótszym włosiem, sztywniejszy bardziej precyzyjny. Idealny tam gdzie potrzeba większej siły i zdecydowanie lepszy w pracy na płaskich powierzchniach. Odpowiedniego rodzaju włosia szukamy już dobre pół roku ale możemy powiedzieć ,że się udało! Przerobiliśmy wiele próbek z włosiem naturalnym popularnym z innych pędzelków niestety okazało się łamliwe i po prostu odstające jakością od naszych produktów. Zdecydowaliśmy się na włosie w pełni syntetyczne w kolorze czarnym. Główne cechy włosia: 1. 2cm krótsze od naszych klasycznych pędzelków 2. Grubsze i sztywniejsze 3. Syntetyczne 4. Trwalsze od naturalnego Myślę ,że wszyscy , którzy czekali na tego typu pędzelek będą zadowoleni
FakeRiderr Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Hej, jak tam postępy z butelkami? Na IG pisaliście że tydzień - dwa a tu czas leci i cisza
Arkeolowy Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Teraz, FakeRiderr napisał: tu czas leci i cisz W mrcleaner już masz
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2018 @FakeRiderr Poszły już wysyłki do sklepów. W tygodniu kolejne
///MPower Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 @Good Stuff kiedy można się spodziewać żelowego irona i nowych pędzelków z czarnym włosiem?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 7 Września 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 @///MPower Żelowy Iron - raczej będzie to nowy sezon. Jeszcze zobaczymy Nowe pędzelki - Jest szansa ,że w październiku ale raczej pod koniec miesiąca
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 29 Października 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 Detailing Brushes BLACK już u nas
Fredi88 Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 Czym się różnią od zwykłych i albinosów? Edit. Ok było sporo wcześniej i wyżej nie ma pytania.
khornes Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 A kied Zephyr będzie?
Arkeolowy Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Początki listopada raczej, bo już widziałem gdzieś etykiety
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 30 Października 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 @Arkeolowy @khornes Dokładnie, jakoś 5-10 Listopada będzie dostępny
maciek-drummer Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2018 Wiadomo jaka cena?
Gesiu_15 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2018 Wyczuwam że będzie hitem w sprzedaży Jak będzie w sprzedaży biorę od razu sztukę , mam nadzieje że przebije dobrego wafla od ADBL 1
Swift Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2018 28 minut temu, maciek-drummer napisał: Wiadomo jaka cena? 24.90zł 3-pack 69.90zł 1
Fredi88 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2018 Podoba mi się cholernie kolorystyka waszych akcesoriów i choćby dlatego dokupię tego wafla żeby pędzelkom i fibrom przykro nie było 1
smerf91 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2018 @Good Stuff kiedy w sklepach?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2018 Pierwsze wysyłki do sklepów poszły już dzisiaj, w każdym razie na dniach w większości sklepów znajdziecie Zefirka Cenowo tak jak wyżej 24.90 i 69.90 3-Pack
gordon Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2018 Pierwsze wysyłki do sklepów poszły już dzisiaj, w każdym razie na dniach w większości sklepów znajdziecie Zefirka Cenowo tak jak wyżej 24.90 i 69.90 3-Pack I ja spojrzę przychylnym okiem przy następnych zakupach, bo lubię ten Wasz żółty kolor Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
sT3VE Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2019 @Good Stuff jak praca nad deironem?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2019 @sT3VE gotowy, @Domel miał okazję używać, może coś Wojtek napiszesz? 1
sT3VE Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2019 Teraz, Good Stuff napisał: @sT3VE gotowy, @Domel miał okazję używać, może coś Wojtek napiszesz? O CHOLERA Takiej odpowiedzi się nie spodziewałem, może uda mi się dorwać na testy Pytanie cd. butli WorkStuffa, da radę z żelem? Akurat dziś doszła do mnie, czeka na testy i w sumie zapytam żeby może się zbyt optymistycznie nie nastawiać Iron Nanolexa niby nie jest mega gęsty, ale żaden dotychczasowy atomizer nie zrobił niczego większego poza kleksem I na razie aplikuje z pędzla na wstępnie umyte felgi, szukam jakiegoś rozwiązania.
Moderator Domel Opublikowano 4 Stycznia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2019 23 minuty temu, Good Stuff napisał: @sT3VE gotowy, @Domel miał okazję używać, może coś Wojtek napiszesz? Bawiłem się nim w sierpniu Trochę czasu minęło Kiedy premiera oficjalna w sklepach ? Bardzo mnie ciekawi w jakiej butelce i w jakim atomizerze będzie sprzedawany Gelo podobne produkty są dość specyficzne A co mogę powiedzieć ? Jeśli skład się nie zmienił a nawet poprawił, będzie to produkt który w sezonie 2019 namiesza trochę na rynku, a przecież ADBL właśnie wypuściło Vampir Light Bitwa będzie zacięta No i zobaczymy jak cenowo wyjdzie Mimo postaci żelowej rozpylanie i aplikacja była wręcz perfekcyjna, jakby atomizer rozbijał i rozrzedzał produkt przed samą dyszą a produkt już w kontakcie z materiałem wracał do postaci żelowej i obklejał panel testowy momentalnie Domywanie - super ! Filmiki, zdjęcia w innym dziale po premierze 3 1
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 Wielu z Was pytało o pokrywki. Meldujemy - będą w tym sezonie 2 1 3
Rekomendowane odpowiedzi