zibi-M Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Co prawda nie dzisiaj bo wczoraj -odkurzanie, czyszczenie środka, mycie zewnętrzne i założenie letniego setupu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wifi944 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 w końcu umyłem auto i założyłem letni setup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek_t Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Szczoty na Orlenie. Civic ze swoim lakierem na nic więcej nie zasługuje. Pozostałe samochody upierr... że aż miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacus Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Wczoraj szybkie mycie, a dzisiaj wymiana pękniętego przewodu paliwa, podwieszenie wydechu na drut ( do czasu aż zamówię nowe gumy ) + podkleiłem i zamontowałem prawy słupek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem213 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Szwagra jakiś artysta przerysował i zostałem poproszony o delikatne zamaskowanie. Clear Cut od car pro + Koch antihologram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 myłem na dwa wiadra w czasie lekkiego deszczyku nakładałem ADBL BW i SSW też w czasie deszczu żona tego nie rozumie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Wczoraj mycie koła - roton oraz excede tire, karoseria - SG pink a na to adbl ssw dziś dalsze część postawy carpro Perl , opony mega endurance wnętrze odkurzanie APC pink a na to adbl IQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Auta umyte pierwszy raz ręcznie w tym roku i wpadły 19 z mazdy 6 zabezpieczone gyeonem rimWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielusinek Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 @dareme89 szykownie się zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek_t Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Dareme, bardzo ładnie na tych felgach! PS. Masz jeszcze Alfe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Niestety Alfa sprzedana. Szkoda było trzymać diesla na weekendy. Teraz tylko się zastanawiam czy nie wrzucić eibachow do cx3 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Nie dziś ale wczoraj 6:30 bezdotyk, mocny prewash i mycie na jedno wiaderko Potem założyłem setup letni i oczywiście zaczęło padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziółas Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Mycie 126p plus na to sonax BSD Doblo ojca lakier taki szczur że dostało Dipera 1:50 i mycie na jedno wiadro.... Wiosna idzie to chociaz je wyglinkuje bo osadów na nim masa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielusinek Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 4 godziny temu, dareme89 napisał: Teraz tylko się zastanawiam czy nie wrzucić eibachow do cx3 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ostatnio widziałem Vitare na niższych sprężynach, stwierdziłem że to nie jest taki poziom gleby jak lubie...na taki setup mógłbym się przesiąść , zapodaj będzie sztos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Jaki sens ma kupienie "wyższego" auta i potem go obniżać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Dzień matki za prawie dwa miesiące, ale nie mogłem już dłużej oglądać tego obrazu nędzy i rozpaczy. Na zewnętrze i środek poszła cała dniówka przez dwa ostatnie dni (oczywiście nie dziś, bo somsiad by mnie chyba przechrzcił ). Na forum pojawi się bardzo dużo zdjęć w związku z recenzją tego, co trafiło na lakier. Z innych rzeczy widocznych tutaj, to na kołach mój standardowy zestaw - Sonax Xtreme na oponach i ADBL QW na kołpakach. NW Turtle Wax na szybach ładnie trzyma, więc nie było reaplikacji. Lada dzień pasuje wrzucić letnie koła, które przygotowane czekają na stojaku w garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 @Michał126 tablicę rej. zostawiłeś brudną czy jest tak sfatygowana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 @paperson, firma UTAL z Kobylnicy pod Poznaniem miała zimą/wiosną 2009 jakiś fuck-up z odchodzącą folią z jednorzędowych tablic. Wszystkie z serii STA EA**, EC**, EE**, EF**, EG** tak wyglądają, tak samy SY 74***. Chcę to tak załatwić, że jak będę montował hak i kupował bagażnik na rowery, to domówię tę trzecią tablicę w WK, dam ją do przodu, a ta brzydka pójdzie na bagażnik. Zawsze lepszy wpis w dowodzie o trzeciej tablicy, niż o wtórniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 @Michał126 a to badziew U mnie po roku od odebrania nówek ze SP schodzi czarna farba z liter/cyfr. Szkoda słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Jaki sens ma kupienie "wyższego" auta i potem go obniżać? Bo auto się kupuje dla kształtu a nie dla wysokości. Cx3 ma tylko 1cm większy prześwit od 3. Cx3 udaje. Prześwitu nie potrzebuje. A -30 to żadna gleba. Dalej bez problemu włożysz rękę między koło a nadkole.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Czy udaje tego nie wiem ale jest o 8,5 cm wyższa i stąd posadzenie zrobi karykaturę z tego dość fajnego autka To jak obniżenie Forestera lub crv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielusinek Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 9 godzin temu, powalla napisał: Jaki sens ma kupienie "wyższego" auta i potem go obniżać? BO LUBIE 98% społeczeństwa nie widzi sensu w tym co robimy przy naszych samochodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Czy udaje tego nie wiem ale jest o 8,5 cm wyższa i stąd posadzenie zrobi karykaturę z tego dość fajnego autka To jak obniżenie Forestera lub crv Ta cx3 na eibachy i co wyglada jak karykatura? Przecież nikt nie mówi o gwincie skręconymi na maksa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek_t Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Bardzo fajne livestylowe autko. Przecież to żaden SUV. Ot wyższe auto klasy B ze świetnym, modnym wyglądem. -30mm pasuje tu jak najbardziej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielusinek Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 @dareme89 , MIÓD MALINA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi