fireman Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 8 godzin temu, Michał126 napisał: Koledzy, którzy z lubością założyli już ładne, letnie koła: where are you? Tydzień temu letnie koła, to dziś letni wosk Prima Amigo + Jodido 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 19 Marca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 W koncu pogoda i mycie na dwa kubełki Na lakier wleciał D-tox oraz KochChemie TEW Pre-wash Magifoam plus CF Szampon CG oraz Sonax (taki mix) Na lakier PolishAngel Czarny WULFENIT (co to robi z lakieru to nie mam pytań) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 @BiałyGTi , wiaderka wiaderkami, ale rysy z maski już nie chciało ci się usunąć? 😋 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 @BiałyGTi na bogato. Passateo świeci się ja psu j**ca na Wielkanoc Pewnie firanki do tej pory u sąsiadów chodzą. @CoolBreeze to chyba odbicie lecącego samolotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 A na koniec jakiś hydrowosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 19 Marca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 5 minut temu, CoolBreeze napisał: ale rysy z maski już nie chciało ci się usunąć? @paperson ma racje zobaczyłem w domu na zdjeciu az zleciałem na dół patrzeć czy to nie rysa ale to odbicie lecącego samolotu. Juz zawał był blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zani Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 3 minuty temu, CoolBreeze napisał: ale rysy z maski już nie chciało ci się usunąć? 😋 😀 to chyba samolot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 @paperson, @Zani ja wiem, że to samolot..., ale chciałem troszkę @BiałyGTigo podrażnić, że niby takiego babola zostawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 19 Marca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 @CoolBreeze mając taka ryse bym po nocach nie spał na szczęście zimową pora żadna nie przybyła oprócz tych mikro. Ale jeszcze trochę a wjeżdżam w nie na ostro. Bedzie relacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 @BiałyGTi dobra robota Pasek odżył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychusc Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 @BiałyGTi Zazdraszczam pogody😃. Na Śląsku/Zagłębiu piździ tak, że chyba nasz tester forumowy, nic na balkonie nie testuje. Żeby było w temacie, to dzisiaj zawiozłem felgi do regeneracji ( 2 i ostatni raz, kupiłem używane felgi na odległość). Malowanie i toczenie cnc i będą wyglądały jak nowe i prawie tyle kosztowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Kuźwa jak ci ta piana siedzi... Mam nadzieję, że po weekendowej walce z sitkiem, chociaż trochę podobnie do twojej będzie moja siedzieć... Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 19 Marca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 2 minuty temu, kolo100 napisał: jak ci ta piana siedzi... no to patrz na to umyłem auto osuszyłem nałożyłem PA poszedłem do domu zjadłem obiad wypiłem kawe ( cos koło 2h po spłukaniu auta z piany ) wychodzę a tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Pięknie... To ta Magifoam? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8szymon8 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Szybka piana na zmycie soli Zapomniałem jedynie albo aż spojrzeć na termometr i uwzględnić mocny wiatr bo piana dość szybko przymarzła do lakieru zamiast spływać z brudem Nie mniej jednak efekt ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Godzinę temu, alexander.p napisał: A na koniec jakiś hydrowosk Na czarny WULFENIT hydrowosk? Pff chyba żartujesz @BiałyGTi cieszę się że jesteś zadowolony z czarnego wulfenit’a, pokaż kropelki po deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 ps. łuuu Panie. ja mam szampon z hydrowoskiem i się świeci.taki ot to zasłyszane ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Marca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 45 minut temu, krzychusc napisał: piździ tak, że chyba nasz tester forumowy, nic na balkonie nie testuje. dlatego robię już wiosenne porządki w garażu nowe pudło 110L i MF poukładane. Jeszcze trzeba różne graty wywalić i będzie miejsce (jak te relingi,butelki, lampy, pudełka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 19 Marca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 36 minut temu, kolo100 napisał: Pięknie... To ta Magifoam? tak MagiFoam 1 godzinę temu, alexander.p napisał: A na koniec jakiś hydrowosk to grzech czymś przykrywać PolishAngel to klasa sama w sobie 21 minut temu, Gardor napisał: pokaż kropelki po deszczu beda krople ojj beda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Marca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 11 minut temu, BiałyGTi napisał: to grzech czymś przykrywać PolishAngel to klasa sama w sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 hihijak tak patrzę i zazdroszczę.to szkoda że mam passerati Silver. look na czarnym sztos! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 W dniu 13.03.2018 o 17:31, turzol napisał: Ogarnąłem pod maską metodą podpatrzoną od WhiteDetails, czyli aplikowanie dresingu na bogato i rozdmuchiwanie go kompresorem. Podrzucisz linka ?..coś nie mogę znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 19 godzin temu, Gardor napisał: WULFENIT Jak wypada z trwałością w porównaniu do Rapidwaxx'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi-M Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 BiałyGTi Skąd dorwałeś PolishAngela ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 20 Marca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 20 godzin temu, wojtecki napisał: Podrzucisz linka ?..coś nie mogę znaleźć nie lepiej Motorplasta użyć ?? Ja używam i polecam. 7 minut temu, zibi-M napisał: Skąd dorwałeś PolishAngela Dostałem troche od jednego kolegi z Forum, ale mozna kupic na ich stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi