AndrewZS Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Miód malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego @MMCzysci zawsze chciałem zapytać, ale nigdy nie miałem okazji: różaniec na lusterku pełni funkcję amuletu (jak np. przyklejana tabliczka z Św. Krzysztofem), czy wyrobu przeznaczonego do realizowania kultu religijnego (np. odmawianie koronki podczas stania w korku), czy bardziej jako manifest religijności (jak np. naklejka chrześcijańskiej ryby). Pytam absolutnie bez szydery ani złośliwości. To częsty widok, czasem u osób, których bo zachowaniu nie posądzałbym o jakąkolwiek religijność, więc sam nie wiem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Kiedyś powieszony, bo autem jezdza też rodzice, i jest, taka potrzeba serca - ja to szanuję. Ja bym nie powiesił, chociaż wierzący, tak samo jak naklejek z ryba nie lubię Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Rozumiem, też miałem taki 'skrócony' różaniec, schowany w schowku, od Babci. Natomiast taki dyndający przed nosem chyba by mi przeszkadzał, tym bardziej że lubię mieć kabinę zczyszczoną z wszelkich akcesoriów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztefan24 Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 26 minut temu, ad.am napisał(a): @MMCzysci jak np. przyklejana tabliczka z Św. Krzysztofem) Najlepiej na obudowie poduszki powietrznej by przyspieszyć spotkanie z Bogiem xD 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigol Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego @MMCzysci ja również bez żadnej szydery chcę wyrazić tylko swoją opinię o wyglądzie tego smarta. Multipla przy nim to prawdziwa księżniczka wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale czasami projektanci aut naprawde potrafią zaskoczyć bardzo zabawne i mega nietypowe auto, oczywiście szacun, że tak zadbane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Hehehe, mało komu się podoba, także biorę to na klatę. Ale taki 454 brabus jest całkiem fajny - oczywiście na rynku ceny przebijają sufity absurdu Najważniejsze jest to, że nie chce się psuć. Ogarnąć skrzynię i jeździ się bez zmartwień.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego @sztefan24 czasem i na kierownicy z airbagiem się takie widziało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego @Śmigol jeśli faktycznie wolisz Multiplę niż ForFoura to gratuluję gustu . Jest oryginalny i wesoły, ale na pewno nie pokraczny jak Multipla. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigol Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego @AndrewZS mam słabość do fiatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba1 Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Klar się nie przyjął, po długiej walce udało się to usunąć ( sam sobie zrobiłem ta krzywdę ) powłoka typu dlux ma sens jako zabezpieczenie ? 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego @AndrewZS mam słabość do fiatów Wiesz co, jak byłem młodszy, to się cisnęło bekę z Multipli, taka moda. A teraz w sumie podziwiam Fiata za odwagę Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego @MMCzysci tyle, że firmy produkcyjne żyją z zysków ze sprzedaży a nie z odwagi. Multipli trzeba przyznać, że przy całej pokraczności to świetnie pomyślane auto, wygodnie i praktyczne. Idąc w stronę odwagi to równie odważne wizualnie są Pontiac Azztek, SsangYong Rodius czy ostatni model Forda Scorpio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego smart tez się nie sprzedawał, ale nietrudno zrozumieć, czemu - w Polsce nowy Passion kosztował 75k. Masakra.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 17 godzin temu, sztefan24 napisał(a): @MMCzysci lampy ogarnij bo aż straszą takie żółte O tym samym pomyślałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Polakierowalem reflektory. Właściciel mówił, że już kilka razy miał polerowane i za każdym razem po chwili robiły się żółte. 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Washday IS always a good day 22 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigol Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Po pracy dzisiejszy wieczór na bezdotyku ma być słońce i nie wytrzymałem... piana aktywna + fx car shampoo i na koniec autograph sapphire. Sapphire zdechł od ostatniego mycia zaledwie po 3 tygodniach, liczyłem na więcej, ale bez dekontaminacji nie spodziewałem się cudów. No i kusi mnie żeby przeprosić się z no rinsem i opti sealem i przejechać drugie auto... Zobaczymy Standardowo fotka beznadziejna bo i światło do kitu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hybris Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Znajdując w ostatniej chwili okno pogodowe ze znośnym plusem na termometrze postanowiłem zrobić serwis (tak mi się wydawało) powłoki. Szybkie przetransportowanie wiader i sprzętu do auta i w drogę. Plan był ambitny jak na poniedziałkową noc z perspektywą pobudki o 6 we wtorek: oprysk Citrus Oilem, mycie resetem, tar&glue, deiron, ponowne mycie resetem, nałożenie Water Golda i powrót z uśmiechem na twarzy i odetkaną powłoką do domu. Niestety życie jakie jest każdy wie. Po pełnej dekontaminacji okazało się, że to co uważałem za powłokę okazało się być bardzo dobrze siedzącym WG z ostatniego mycia. Przy moich przebiegach- 30kkm w 9msc od nałożenia powłoki- Cancoat wyzionął ducha. Trochę przybity wróciłem do domu i stanąłem przed wyborem, maznąć jakimś QD i czekać na następne okno pogodowe czy też może brać się za robotę i kłaść ponownie geyonowskie mazidło. Wybór był prosty, efekt oceńcie sami. Niestety pogoda w telefonie mnie oszukała, zadziałało prawo Murphy'ego i całą drogą do roboty kropił deszcz, ciekawe jak przełoży się to na trwałość powłoki. 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Złomek idzie do mechanika, a że był brudny to z pewnością wróciłby z większą ilością rys. Pre wash touchless, a później incredible suds. Ktoś pytał jak wygląda piana na aucie więc zrobiłem kilka fotek. Poszły 2 nakrętki czyli 30ml ale spokojnie jedna 15ml wystarczy na 15 litrów. pH w okolicy 7 jeśli mnie wzrok nie myli. 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Idąc za ciosem spróbowałem 1 raz w życiu rinselessa. Użyłem DIY rinselessa washa, który pachnie jabłuszkiem pomieszanym z APC Jednak chyba wolę pianę, poślizg i dużo wody Ale żeby nie było, można tym sposobem szybko oblecieć auto i w pewnych warunkach jest to mega wygodne rozwiązanie. Mam tylko nadzieję że na aucie nie narobiłem bałaganu. 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zani Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego @hybris wczoraj na myjni tak sobie przez chwile pomyślałem , że to ktoś z forum jak zacząłeś się rozkładać z arsenałem na przeciwko płukałem niebieskiego Proceeda . 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hybris Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego @Zani Rowniez pomyślałem, że to ktoś obeznany i “forumowy” jak zacząłeś latać z Marolexem Pięknie ten proceed brzmiał na wyjeździe . Z daleka dojeżdżasz? Z doświadczenia wiem, że w tym miejscu wszystkie dzielnice można spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego @bienek ladna b6. nie rdziewieje Ci ten passat? jaki silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 33 minuty temu, piotrek305 napisał(a): @bienek ladna b6. nie rdziewieje Ci ten passat? jaki silnik? Nie polecam. Cały czas cos się dzieje z tym samochodem Nie rdzewieje bo go całego polakierowalem.. żona miała lekkiego dzwona i z racji, że na kazdym elemencie coś było, postanowiłem go w całości polakierować. 2.0 TDI cr 170km 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi