#kris Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 19 godzin temu, alexander.p napisał(a): Dokładnie. youngtimer kilka lat szukania Blacharz kończy swoją robotę, buda i podwozie zdrowe Wysłane z mojego SM-A326B przy użyciu Tapatalka Super... aż się łezka kręci. Która wąska czy szeroka lampa i która motorownia pod maską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davor Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 20 godzin temu, alexander.p napisał(a): Dokładnie. youngtimer kilka lat szukania Blacharz kończy swoją robotę, buda i podwozie zdrowe Wysłane z mojego SM-A326B przy użyciu Tapatalka Gdzie znalazłeś dobrego blacharza i ile milionów na niego wydałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Yyy, pany ja tylko sprzątam. Auto nie moje, ale jak w rodzinie czyli od stałego klienta. Jeszcze nie widziałem osobiście. Brązowy kolor wnęki zapowiada się dobrze. 5lat szukał, 2.0 benzin. Auto nie za miliony. W normalnej cenie 20k.Blacharza mam rocznik 50ty :)Wysłane z mojego SM-A326B przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Mycie i ogarnięcie środka (CarPro InnerQD, Cleantle Glass Cleaner2) oraz czyszczenie skór Kecav Light i zabezpieczenie GoodStuff Leather Milk (genialny zapach). Na lakier nic nie wrzucałem bo grafenowa aqua siedzi jak zła, oponki CarPro DarkSide. 15 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolargol Opublikowano 16 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Odświeżenie końcówek wydechu - 50/50 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 9 godzin temu, kolargol napisał(a): Odświeżenie końcówek wydechu - 50/50 Czym ogarnąłeś końcówki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t.sienkiewicz91 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Stoi 20 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Można powiedzieć zrobiony. Jeszcze tylko drugie dotarcie druga warstwa wnętrze okna felgi opony Poza gościem na połowie maski, wszędzie wylądował destiny, który sztosem jest. 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas.p Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Przed weekendowym myciem wozu na szybko ogarnąłem komorę silnikaNadałem z mojego fona przy użyciu Tapatalka 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Druga warstwa destiny do dotarcia za 5 minut. Nie odkurzyłem ale za to "spolerowalem" przednią szybę i wrzuciłem glaco ultra. No i m.in ogarnąłem garaż popa zymol tylko na idealo konkursowy lakier tere fere po prawej zymol destiny ciapnięty o tak po lewej nie. Bez przygotowania Na piano ckuk myte po mojemu i co mamy po roku? Polerowałbym. Pomyślałem więc się stanie. I po co te powłoki fusso z qd by tu rok zrobiło easy. Na żywo spoko ale wiecie jak jest. Latarka prawdę ci powie 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtszudi Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 @analyzator ilu letnia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 @gtszudi @gtszudi powłoka? Położona rok temu. Cpuk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtszudi Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 to co w szklance 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 @gtszudi uczciwa 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zmiana tarcz i zacisków z oryginalnych na Aero 314mm. Wszystko poszło by gładko gdyby nie fakt, że oryginalna osłona tarczy hamulcowej nie pasowała do tarczy 314mm. Osłony tarcz kupić to nie jest problem ale wyjmowanie oryginalnych piast z zwrotnicy... istny koszmar 16 lat polskich warunków, soli rdzy i brudu stawiało solidny opór. Czasu na tylną oś już dziś zabrakło niestety niedługo powtórka z rozrywki Ogólnie tarcze wstyd sie przyznać ale w stanie agonalnym. Klocek już luźno latał w zacisku odpadła z niego blaszka mocująca klocek w tłoczku, to by tłumaczyło dziwne odgłosy, które skutecznie zmotywowały mnie do jak najszybszej wymiany. Stan tarcz agonalny, widać że to już nie pracowało jak powinno Wszystko na miejscu, tarcze to nacinane wysokonawęglane Rotingery. Bicie zmierzone na piaście 0.02mm natomiast na tarczy 0.03-0.04mm. Zaciski po piaskowaniu, regeneracji na koniec pomalowane lakierem do zacisków. 11 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 A ja dzisiaj pobrudziłem 700+km autostradowych - będzie co robić jutro Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Umyłem wczoraj po 3 tygodniach bez mycia ręcznego, a dzisiaj ponownie ubrudziłem w trasie. Angelwax Enigma Elixir i CarPro DarkSide siedzą jak złe po 1000km 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtszudi Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 @analyzator powiedz mi jak to smakuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 @gtszudi dobra whisky ale z tych gładkich. Tytoń z cziwasa 12, raczej słodko. Wszystko spoko doceniam ale wolę coś bardziej rokandrolowego wolałbym bez dwóch zdań np ileach peated cast strenght Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Dobra. Prawo serii niech się brudzą. Tak mi zrobił Dodo Scarlet że na pierwsze mycie wpadł i szampon z woskiem i wstergold przy osuszaniu Teraz mi się podoba. 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Pobrudziłem to umyłem Na booster Gyeon Ceramic QD - polubiłem się z gnojkiem. Śliskość ogień, połysk petarda i rozmazany sam znika. Klasa CCWG. Zostaje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekST220 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Szybkie mycie na bez dotyku. 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolargol Opublikowano 19 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 @Rafal9304 totalnie budżetowo żeby nie raziło na razie: pasta K2 chrome polish i szorstka część zmywaka. Świeży nabytek dla żony, auto wymaga korekty lakieru, piano jest bardzo zmęczone. W wakacje będę musiał nad nim posiedzieć 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejmian93 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Mycie na dwa wiadra, na owady Plak, dał radę bez problemu, później cleaner Poorboys, na to wosk Finish Kare Hi-Temp, na opony i plastiki ADBL Black Water W środku Fresso Interior Cleaner i ADBL Interior Wow 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelinski17 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Przygotowanie olbrzyma do ślubu plus odetkanie powłoki (tar pro i vampire liquid z adbl)mycie kwaśną pianą plus neoxal 737. Wnętrze trochę fx ,trochę adbl,piano wash mist , qd do skór z Tenzi pro:)zapomniałem o zdjęciach wnętrza sprzed akcji ale uwierzcie że przez rok przy 4 dzieciakach trochę się nazbierało skarbów;) 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi