MMCzysci Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Zmiana zdecydowanie na plus @antek1987, jak zwykle bardzo dobra robota.Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragster Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Filtr paliwa po 70 tys. przebiegu. Spalanie ok. 7,5l / 100km, czyli po przelaniu ok. 5250l. PB 95 tankowane na różnych dużych sieciówkach. Golf IV 1,6. Filtron PP836/1. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 W Tigu wziąłem się w końcu za doposażenie w oryginalny elektryczny hak holowniczy. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Wstyd się przyznać, ale ostatnie 2 lata to tylko qd do skór. Wczoraj wpadła rękawica i dziś testy. Mega przyśpiesza prace 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelinski17 Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Dzisiaj walka z autem znajomego,auto smutne i słabo poskładane po kolizji,a to zderzak odstaje a to odpada dokładka. Kołpaki do wyrzucenia ale też należała się im odrobina czułości;) auto umyte ,odsmolone (prawie dwie butelki tar pro adbl!)usunięta lotna rdza,plus dziwne naloty z mchu z uszczelek. Na osuszone auto wleciała enigma na polishowych padach plus flex xce i evoxa hdp10,wymyte i położony tonyin crystal wax. 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Może jakaś relacja będzie WaxPlanet 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yookeekaze Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Zamontowałem lotkę od Maxton Design. Moim zdaniem fajny detal i dużo lepiej się komponuje z autem niż standardowa m-pakietowa 13 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Miało być tylko woskowanie, ale zrobiłem jeszcze wnętrze. Kilka rzeczy do poprawy, ale to przy następnym myciu. 13h pracy 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineke Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Jak już zobaczyłem to niebieskie Volvo to pomyślałem też się pochwalę....Zawiyltalo do mnie S60 w pięknym rudym kolorze, wosku ani pielęgnacji auto kilka lat nie widziało, pakiet podstawowy, mycie, cleaner tu akurat Essence i wosk Soft99 F7, wnętrze wyprane i wyczyszczone Colorlock Strong zabezpieczone Gliptone GT11, na zdjęciach skóra się świeci bo świeżo nałożona druga warstwa....ładny skurczybyk ....mógłbym takim jeździć.... 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Znowuż ja, Tym razem dzień z C5, podstawowy komplet w środku i na zewnątrz. Standardowa sytuacja: ma nie być źle, a wszystko wychodzi w praniu. Dwa największe problemy: nadkola pełne darów lasu i strasznie zajechane wnętrze felg... Środek ciężki do zadowalającego odkurzenia, do tego drzewa zaczęły pylić i obecnie mam apokalipsę na posesji... ale jakoś dałem radę. Fotele przede wszystkim trzeba byłoby uprać, ale 2w1 od ADBL zdecydowanie zapunktowało. Before and after mało satysfakcjonujące, bo nie miałem czasu. P.S. W sumie ostatnio uznałem, że jeszcze JEDNAK tak znowu dużo nie umiem, że to początek. @analyzator, kradnę Twoje słowa, jestem nadal lamusem, co lubi pucować auta 9 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 @dragster Widziałem filtr z 98r po przebiegu około 280 tyś (auto od 2003r w rodzinie) wyglądał bardzo podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 23 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Wrzucam jako ciekawostkę, bo zapewne nie mieliście okazji pracować przy takim cudaku Przygotowanie autek do sezonu. Pokrowce, które miały chronić, niestety narobiły szkód - porysowały lakier. Tak więc trochę roboty do wykonania. Mycie ONR oraz one step - Zvizzer MC3000 + pomarańczowy pad od Zvizzera , sprzątanie kabiny i zabudowy gastro..... i tak x6 szt W wakacje zapraszam na lody Szukajcie nas w Władysławowie, Łebie, Ustce, Mielnie, Dziwnowie i Międzyzdrojach 17 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 23 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Bębny nie zabezpieczone, wymienione miesiąc temu, już ruda tańczy. Trzeba było to ogarnąć. 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 23 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 @Pawel_t11 dobra robota, czym pomalowałeś bębny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragster Opublikowano 23 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 i czym osłony na czarno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 24 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 @Gardor @dragster bębny wyczyściłem, podkład Novol epoxydowy i Novol srebrny. Wcześniej zawsze robiłem bez podkładu i farba hammerite i wychodziła ruda zobaczymy teraz. Czarna farbą to zwykła jakaś śnieżka do metalu połysk. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Nadkola z tyłu ogarnąłem. Od razu jakoś tak świeżej. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Pierwsze mycie od miesiąca 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polll Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 im dłużej sonax siedzi tym bardziej lubię tę powłokę, osuszanie staje się prostsze 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2000 Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 52 minuty temu, Slovak napisał(a): Pierwsze mycie od miesiąca Ale co leży na lakierze? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 @przemek2000 spójrz na tytuł filmiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 @AndrewZS filmik nie dotyczy postu, o ktory pytał @przemek2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 No tak... wyrażam skruchę Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 @przemek2000, na lakierze leży od października Gyeon CanCoat Evo, a na opony wpadł CarPro DarkSide i Angelwax Enigma Elixir. Chcę bezpośrednio porównać ich trwałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuptuś Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Mycie myciem ale QD już nie zdążyłem położyć, małe skór...... mnie przegoniły. Miały przewagę liczebną. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi