Adrian89 Opublikowano 10 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Wczorajsza wieczorna akcja, bo już robale zaczynały wstawać z grobów Przy okazji chrzest promocyjnego ręcznika z LE. Matko, to chleje jak student na juwenaliach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 10 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 @Adrian89 odnośnie ręcznika też dziś używałem i jest petarda. Zero smużenia itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 10 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 To jeszcze niech go ktoś zestawi z WS King Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 10 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 @MMCzysci Według mnie LE dużo lepiej zbiera od WS King. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 11 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 12 godzin temu, MMCzysci napisał(a): To jeszcze niech go ktoś zestawi z WS King Wyryte w skale z S20 FE 5G Nie widzę jakoś specjalnie różnic we wchłanianiu wody. Na pewno dla mnie ten LE jest wygodniejszy z uwagi na mniejszy gabaryt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 11 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Cieszy mnie to. Zgadzam się, że na codzień King jest trochę wielgachny...Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Też jestem w szoku jak ten LE ciągnie, może nie lepiej niż Sasha Grey ale mam wrażenie, że lepiej niż King Dzisiaj przygotowanie busika do one stepa. Jak to bus z upływem czasu zaczął się robił matowy i różowy Najpierw ogarnięcie felg i opon, auto wczoraj było na bezdotyku więc od razu szybka dekontaminacja BePro Tixo Tar + ADBL Vampire Liquid i po chwili na to wszystko piana Ultracoat Master Wash + Koch GS. Następnie mycie i osuszanie. Na niedziele do garażu i w poniedziałek One Step 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 @Rafal9304 jest pole do popisu,.. Liczyć trzeba od metra kwadratowego pewnie 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 @Rafal9304 widzę, że lepszy okaz niż Kangoo, które robiłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Wprawdzie nie dziś, bo wczoraj. Pierwsze woskowanie od dłuższego czasu.. Ręcznie dj lp i prosto na to paradise gloss. Szyby glass polish pro, niezawodne ultra glaco, rainx na boki i tył 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas.p Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Miała być szybka akcja a wyszło jak zawsze .Po umyciu CarPro Descale położyłem Labocosmetica Cupido. Na kołach Infiniti Wax Ghost SiO2.Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yookeekaze Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Wymiana filtrów kabinowych i ozonowanko Kto wymyślił lokalizacje tych filtrów w tym aucie ewidentnie nienawidził jego przyszłych użytkowników 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 14 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Szybka zabawa z wnękami klamek. 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 14 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Kto rano wstaje ten ma czas reszta domowników odsypia wczorajszego grilla. Cieniasy. Tar, deiron, APC, zwykła pianka, fxprotect odtłuszczający. Szybka akcja mocne mycie. Wpadł Dodo juice Scarlet. Wosk nie zachwyca. Wygląd raczej idzie w gloss. Wygrzewa się na słońcu pochodzę popatrzę. Nic mi nie urwał. Podchodziłem już do niego i wciąż mam dokładnie te same uwagi. Mizerny poślizg przy aplikacji. Jest bardzo przezroczysty więc aplikacja bez latarki inspekcyjnej problematyczna. Docieranie może być jak gdzieś jest grubo to trzeba poprawić ręcznikiem 2 3 4 czy 5 razy. Wygląd bez szału i niewielka śliskość. Ogólnie produkt pomijalny dla mnie. 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gprzesniak Opublikowano 14 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 @analyzator Jaka słodka pomocniczka, a znając zycie to pewnie kierowniczka. Gratuluję Lexus jak zwykle top i jak zwykle zazdroszczę garażu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 14 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Scarlet dalej nie zachwyca myślałem że jak postoi na słońcu to może przywali. Ziarno fajne. Połysk jakiś jest. Przyciemnienie nie sądzę. Na to auto preferencja właśnie na gloss. Powinno być niby zacnie a wyglądało już wiele razy lepiej 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 14 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Szybka wizyta na bezdotyku 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 15 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Na mycie przyjdzie czas, na razie szczegóły. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 15 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Cze, Tak wyglądał jeszcze w sobotę rano: Coś wypadało z tym zrobić. Słońce oczywiście dołożyło swoje 3 grosze do procesu mycia, ale szybkie wytarcie, QD i wstydu chyba nie ma To są te całe chmurki na lakierze? Cholera no... boli. Przynajmniej będzie zaimpregnowana i satynowa, dobre i to. Nekropolia insektów w tle... Bonus: Pierwsze 1,5h jazdy w deszczu już zaliczył, także warto było 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chochlik437 Opublikowano 15 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Weekend poświęciłem nowemu pieszczochowi, tzn... wieloetapowe mycie, dekontaminacja, glinka itd, na koniec cleaner McKee + wosk Funky Witch Hypnotic Icon, efekt całkiem przyjemny Zaraz po zakupie auto trafiło na konserwację podwozia, zawieszenie, wydech wszystko zostało zdemontowane, następnie piaskowanie, neutralizator, epoksyd i na koniec zabezpieczenie produktami Berner. Wleciały nowe tarcze i klocki Ferodo W trosce o wtryskiwacze, dpf zakupiłem dodatek archoil, zobaczymy czy to coś da. Dekielki nowe bo stare przy ostatnim myciu powiedziały papa Miniak, żeby zazdrosny nie był także umyty i dostał nowe buciki Bridgestone Ecopia EP150 19 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polll Opublikowano 15 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Płukanie zakurzonego auta na którym siedzi Sonax Evo podbity przy osuszaniu ultra slickiem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 15 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 @polll jak narazie siedzi pięknie. Jestem ciekaw po czasie, obserwuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 15 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 W dniu 13.05.2023 o 19:48, zeea napisał(a): @Rafal9304 jest pole do popisu,.. Liczyć trzeba od metra kwadratowego pewnie Szkoda, że nikt nie zapłaci bo auto jest moje Ręce dziś trochę bolą ale warto było Flex XCE + Koch F6 + szoferka pomarańczowy One Step ADBL a paka niebieski NAT. Do zrobienia została jeszcze część dachu nad przednią szybą ale nie miałem pomysłu jak się tam dostać, chyba będę musiał rozstawić rusztowanie Po polerce szkoda było zostawić tak bez zabezpieczenia więc wrzuciłem Fusso, plastiki zewnętrzne i opony CarPro Perl, szyby i lusterka Ultracoat Superior Glass. Wnętrze na szybko odkurzone i plastiki ogarnięte CarPro InnerQD. 23 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Znajomy poprosił mnie o przygotowanie auta do sprzedaży, prosił tylko weź umyj coś tam połóż i nic więcej... kiedys już to auto robiłem i było wycięte bardzo grubo(jakieś 6-7lat temu). Po umyciu jak zobaczyłem stan lakieru to był dramat... Ale miałem tylko umyć, położyć cleaner i wosk. Wnętrze odkurzyłem, plastiki troszkę dokładniej zrobiłem i skóry przeleciałem na szybko ultracoatem A i komorę silnika potraktowałem Carlabem w pianie i oczywiście pędzelki... Parę fotek z efektu końcowego 18 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Przy okazji wymiany mechanizmu wycieraczek pozbyłem się tej gumy z plastików. Mega drażniło mnie to przy czyszczeniu auta. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi