Michał126 Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Też widziałem tę szczotkę, ale nie wziąłem. No cóż, może jeszcze będzie Teraz żałuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Ja się na nią czaiłem z pół roku chyba, więc one długo były w sprzedaży, ale kupiłem jak trafiłem na przecenioną na 15zl chyba. Wysłane z mojego DUK-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 W dniu 13.11.2017 o 22:09, czyzu6491 napisał: piękne wstaw foto jak to na aucie wygląda jak założysz Koła już od wczoraj na aucie. Było lato: Jest zima: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 No i zima też jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinek Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 @Bruuuum kozak Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryman Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Co tam masz pod maską? 1.6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Dzięki Jeszcze muszę jakieś dystanse przynajmniej na tył założyć. Co tam masz pod maską? 1.6? No niestety to nie byłby najlepszy wybór na moje trasy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 35 minut temu, Bruuuum napisał: Jeszcze muszę jakieś dystanse przynajmniej na tył założyć. Lekuchny dystans wsadzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czyzu6491 Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 @Bruuuum piękne to audi zarówno w zimowym setup'ie jak i letnim prezentuję się bardzo dobrze, dobrze zrobiony ze smakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Jutro wchodzą na auto. Tym razem odkręcam dystanse. Mam dość soli na lakierze po dach Trochę boli zejście w dół o cal i to zwężenie auta na każdej piaście o 20mm no ale takie uroki zimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 @Bruuuum rządzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donik Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 5 godzin temu, lukeu napisał: Jutro wchodzą na auto. Tym razem odkręcam dystanse. Mam dość soli na lakierze po dach Trochę boli zejście w dół o cal i to zwężenie auta na każdej piaście o 20mm no ale takie uroki zimy Głupoty gadasz. Boli to przeskok z letnich 19cali na zimowe "15 z balonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Zakręcona zima: Poniżej foto wewnętrznej strony felgi zabezpieczonej Sonax'em Polymer Netshield 2 miesiace temu (mycie ADBL Vampire Liquid + szczotka do felg): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Szybkie mycie po 2 tygodniach od Aplikacji Collinite 476s. Ladnie siedzi. Domywanie i osuszanie bajka. Temperatura dzisiaj 4st. Nic przyjemnego, ale oko cieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 @david2888 to pierwsze zdjęcie to po spłukaniu szamponu myjką ciśnieniową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Tak jak mówiłem w temacie z LIDL'a tak też zrobiłem i autko (dokładniej dwa), a raczej siedzenie z fotelikiem zabezpieczone na zimę (głównie chodzi o brudzenie butami oparcia kanapy) W moim C5 : U żony bez fotelika (poszycie poszło do pralki) Ochraniacz za 25zl obsłużył dwa autka - teraz brudne podeszwy mi nie straszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 @lol19pl po aktywnej pianie Yeti i szamponie cola od ADBL😀 i spłukaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacus Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Nareszcie zmienione nadpalone sprzęgło w Punto Okazało się, że teraz pedał sprzęgła tak lekko chodzi, że aż myślałem że się zapowietrzyło coś Plan na jutro: - sprawdzić hamulce tył - naprawić tylne lewe światła - przejrzeć głośniki - wypolerować + okleić folią przednie lampy ( jeśli pogoda pozwoli ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 18 Listopada 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 2 godziny temu, kursien napisał: a raczej siedzenie z fotelikiem zabezpieczone na zimę jeździłem z tym 3 lata. bardzo dobra rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Wczoraj w Chevy"im ukazał się taki przebieg Czyli silnik wreszcie dotarty oczywiście w milach Dlatego jutro auto jedzie na "mały serwis" olejowy z + Długo czekałem na przesyłkę z "Hameryki" więc pakiet po zakupowy z mojej czystej fanaberii dopiero teraz . Wszystkie płyny łącznie z mostem , układem wspomagania oraz rolka napinacz pompa wody , tarcze klocki oraz tył szczęki , płukanka całego układu chłodzenia + nowy termostat i płyn . W prawdzie wystarczyło wymienić klocki z przodu i było by na tyle bo wszystko jest w porządku ale lubię wiedzieć co mam w aucie i co może mnie zaskoczyć w drugim końcu europy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Listopada 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 21 minut temu, Pajko napisał: Długo czekałem na przesyłkę z "Hameryki" więc pakiet po zakupowy z mojej czystej fanaberii dopiero teraz . Brałeś od Darka z Amerykany.pl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 @Pajko, trzeba było brać Amsoila, to by była Ameryka pełną gębą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Nie dzisiaj, nie wczoraj, a w piątek wieczorem. Zamiast siedzieć w domu, sączyć piwko i wciągać Star Warsy, kulnąłem się położyć na auto pierzynkę z Yeti, pochlapać je na dwa wiadra i finalnie upaćkać SWM Przy okazji pianowania Marolexem naszła mnie pewna refleksja. Ale o tym niedługo w innym wątku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 @Domel nie nie , rodzinka mi wyslala @Michał126 taki był zamiar ale motula dostalem w mega cenach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Ładowanie aku przed zimą I prawdopodobnie skrzynia biegów pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi