nervus Opublikowano 31 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Młodej ogarnalem na szybkości furmankę. dressing Meguiars endurance na oponach leży już 2 miesiąc A w sumie to za tydzień będzie leciał 3 miesiąc już 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nervus Opublikowano 31 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 A kombi dostał tylko qd tydzień temu, bo w sumie przez deszczowa pogode i montaż uchylnych szyb w lupo, na wnetrze nie starczyło czasu w ten weekend. 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 31 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 12 godzin temu, lukeu napisał: Ogólnie to stuktura foteliu sprawiała wrażenie złudzenia optycznego i jak się długo wpatrywałem to mi się w głowie kręciło. Dokładnie tak samo miałem jak robiłem Fiata 500 Przygotowanie A5 do sprzedania, jutro zostało tylko zrobić zdjęcia a dzisiaj mycie, na Zircona wpadł Infinity Wax QDX Graphene a na opony Deturner Creamy Tire Dressing. Kompletne wnętrze zrobione, dywan i dywaniki uprane, skóry ogarnięte 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Jakieś 3 lata nie myłem aut ręcznie, ale dziś poczułem wenę Miało być zwykle mycie, ale umierająca powłoka i osad na lakierze wymógł CFpro na średnim padzie i wrzucenie Carbona kielnią, ciekawe czy jeszcze są użytkownicy pamiętający te tematy Mycie tez mocno „starym” szamponem. 8 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 @Geno weteran się obudził w rocznicę powstania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 @ad.am To samo miałem pisać @Geno Dobra robota, mimo że stary to auto umyło . Ale jeszcze stary dobry Carbon w Arsenale jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 @Geno 3 lata ostatnie tylko bezdotyk nawet bez wycierania i żadnego QD ? Nawet na myjnie ręczne nie jeździłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 3 minuty temu, piotrek305 napisał: @Geno 3 lata ostatnie tylko bezdotyk nawet bez wycierania i żadnego QD ? Nawet na myjnie ręczne nie jeździłeś ? Nie, miał powłokę Gyeona, w kwietniu 3 lata skończone. Może ze 2-3 mycia ręczne w tym czasie, bezdotyk co kilka dni od ostatnich ja wiem, 2 lat? Planuję też zabrać się za swoje auto, może nawet w tym tygodniu. Tam Gyeon siedzi od końca 2018, myty ręcznie jakoś w zeszłym roku Chyba czas wrócić do zabawy w detailing, bo efekt jakby wynagradza: 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 @Geno @Geno dziecko podrosło to może więcej czasu się znajdzie i jakieś fotki na forum wpadną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 @Geno takie klasyki to się rozumie. Bardzo lubię ten szampon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 2 godziny temu, piotrek305 napisał: @Geno @Geno dziecko podrosło to może więcej czasu się znajdzie i jakieś fotki na forum wpadną Trzecie w drodze i pomyśleć, że zostałem dinozaurem na forum przed 30stka No nic, coś trzeba podłubać widać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zlitowałem się i ogarnąłem strucla. Posmarowany nawet, nie tak dawno aplikowałem, ale... jakoś na tyle spoko to idzie, że nawet mi się chciało, mimo późnej pory. W niedzielę pobieżnie odkurzyłem oba, bardziej z nudów, niż z potrzeby. Miało być mycie Kolubryny, czyszczenie komory... no ale jeszcze nie było... #jak_bedzie_to_bedzie Bonus - z serii: co mi dziś poprawiło humor... twarożek popuścił. Gumowe maty do bagażnika powinny być obowiązkowym wyposażeniem samochodu, a nie jakieś 13 poduszek powietrznych i SCR.... Bonus2 - te wspaniale szybki z plexi po polerce i ceramice przestaną matowieć? Że o co z nimi chodziło, że tańsze w produkcji były? Tylko teraz "przez ramię" [OCENZUROWANO] widzę... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 @Geno GRATULACJE ! u mnie pierwsze w drodze, termin na Boże Narodzenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 @Geno do zobaczenia za trzy lata 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 7 godzin temu, maciek-drummer napisał: do zobaczenia za trzy lata Skąd ja to znam @Geno również przyłączam się do gratulacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 @Geno a jak sie pakujesz do s4 przy dwójce ? Wchodza wózki, foteliki, wanienki itp ? Przy trójce też zostajesz przy audi czy kupujesz autobus ? bo s4 masz uniwersalne jako jedyne auto czy masz coś jeszcze innego do latania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 @piotrek305 Kolega przy dwójce męczył się jeszcze w a4. Po trzecim szybko kupił s-maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek03 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Ja przy dwójce nie mam żadnego problemu w a4 z wyjazdem nad morze , wcześniej w a6 można było tańczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 W dniu 1.08.2022 o 00:04, Rafal9304 napisał: na Zircona wpadł Infinity Wax QDX Graphene Jak tam Ci siedział Zircon po takim czasie? Mocne hydro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Położony 2 m-ce temu CR zaczynał słabnąć, więc żeby nie przedłużać jego męk umyłem auto, wyglinkowałem glinką Megsa, jako 'cleaner' poszedł surface cleaner od Avery Dennison, a na końcu wosk Kocha nakładany maszynowo czarnym NATem na PXE 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yas Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 @ad.am kupiles wosk kocha, ten W001 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 @yas już jakiś czas temu, oprócz HoW ostatnio smaruje tylko nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 @ad.am, mnie bardziej ten Defender z tyłu interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 @Slovak Def jak to def - wywołuje sympatię. Ten konkretny wygląda na zmęczonego, ale klękać nie klęka-ktoś nim jeżdzi jako daily. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 W dniu 3.08.2022 o 18:39, Grzechu23 napisał: Jak tam Ci siedział Zircon po takim czasie? Mocne hydro? Audi myłem tylko na bezdotykach i hydro dalej było kozak, jedynie doły drzwi trochę gorzej. Ogólnie hydro Zircona jest przekozackie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi