zeea Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 U mnie to pierwsze spotkanie z tym produktem i powiem szczerze, że podczas aplikacji naszła mnie chęć na kawke i jakies ciasteczko fajny ten zapach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 @Qlimaxss tire ciasteczkowy to teraz produkt premium. Jest droższy od Gyeona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Synu umyj mi auto , dobrze mamo , gotuj pierogi 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 17 godzin temu, maciek-drummer napisał: @Qlimaxss tire ciasteczkowy to teraz produkt premium. Jest droższy od Gyeona Ooo, kurcze no. Dobrze że mam ponad połowę . I kupiłem bo chyba za 30 dyszki nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Na Shopee kupiłem litr ciasteczkowego ADBL za 70 zł. Patrząc po nowych cenach to zrobiłem biznes życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Chyba nie takie drogie te ciasteczka, co? 500/50pln Smart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeLBN Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Na shopee dalej da się kupić 1L za ~70zł z kuponami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 2 godziny temu, analyzator napisał: Chyba nie takie drogie te ciasteczka, co? 500/50pln Smart? Nowa dostawa Mrcleaner już po 95 Zeta za 500 ml. Ewidentnie jeszcze stare dostawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Wyryte w skale z S20 FE 5G 3 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Umyty szamponem valetpro, na lakierze siedzą położone 2 tyg temu na szybko i bez przygotowania 'żółte' woski: Z Concours lewa strona, GS Show wax prawa strona - oba przetarte podczas suszenia Wolfgangiem Detail Spritz. Opony-mycie: Cleantech, zabezpieczenie: Binder. Wnętrze przetarte Wash Mistem. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paki112 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @zeea jak wrażenia z Aqua Wheel Coating? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Wpadły 4 nowe tarcze i zaciski Będzie czym hamować Kupiłem zaciski ATE ceramiczne - ponoć maja mniej pylić.... zobaczymy 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @Domel daj znać jak klocki będą się sprawowały 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @paki112 pierwszy raz jej używałem i poszło mega gładko. Felga srebrna to nawet jej nie docierałem i wyszlo b. dobrze. W słońcu ladnie uwydatnia ziarno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udało się że deszcz jednak nie popadał więc zaraz wjazd do garażu i zboostowanie lakieru 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 57 minut temu, Pimps napisał: Udało się Co to masz za najazdy? Kupne czy samoróbki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gprzesniak Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @Pimps hej, proszę napisz co to za model myjki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @Pimps, ładne fotki robisz Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 @Domel Najazdy samoróbki, własny pomysł a wykonanie znajomy znajomego @gprzesniak No to jest Nilfisk E160.1 @MMCzysci Dzięki dzięki, czasami coś wyjdzie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Moje największe do tej pory wyzwanie. Prace trwają, rok 2022, lakier akryl. Jeden z tych lakierów którego nie da się zrobić idealnie 11 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 @Tomas-sg czekamy na więcej fotek po już lakier zmęczony ? dużo przebiegu ? zajefajny ten sprintek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 5 godzin temu, piotrek305 napisał: @Tomas-sg czekamy na więcej fotek po już lakier zmęczony ? dużo przebiegu ? zajefajny ten sprintek Przebiegu powiem Ci nawet że nie sprawdzałem i nie zwracałem uwagi , na weekend zostawiamy bo jeszcze powłoki nie doszły. Może środa / czwartek będę w stanie Ci powiedzieć. Co do lakieru to zniszczony przez poprzedników którzy coś tam kombinowali i zapowlokowali całkiem niezłe hologramy. Usunięcia powłoki nie ułatwiała ekstramalnie cienka warstwa lakieru zdarzały się miejsce gdzie pomiar wynosił 45.3 mikrona a najgrubsze znalazłem chyba 75. W wykończeniu pomógł carpro essence chociaż i tak mówię idealnie nie jest Będzie skończony wrzucę więcej zdjęć. Tutaj przykład jak to mniej więcej wyglądało i można też zobaczyć moja próbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exwined Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Znalazła się chwila na mycie i zarzucenie nowego wosku bo stary colli już dogorywał. 13 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 @Exwined Świetny kolor Kropki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exwined Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 3 godziny temu, Qlimaxss napisał: @Exwined Świetny kolor Kropki . Dziękuję Bardzo mało ich jeździ w tym kolorze więc staram się dbać bo o części blacharskie ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi