Moderator Domel Opublikowano 1 Września 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Spocik na myjni z @lukeu Pozdróweczki i do następnego 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 1 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 @Domel Fajny spocik, miejscówka świetna - do następnego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike6_6 Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Dzisiaj pierwszy dzień kompleksowego mycia plus przygotowania do One - stepowej korekty lakieru. Jutro od rana zabieram się za swój debiut jeśli chodzi o samodzielną korektę lakieru. Oto kilka fotek z dzisiejszego dnia. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Od rana złożenie przodu Lexusa. Trochę mi zeszlo z tymi lampami i idealnie nie jest, bo klosze od środka są lekko porysowane. Gdy Lexus był już złożony zająłem się autem brata. Mycie z zewnątrz i szybkie odświeżenie wnętrza. Niestety posiadam tylko po jednym zdjęciu. Ps. Ta 50/50 wyszła za pomocą leather qd od cleantecha w połączeniu z szczotką 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 3 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Szybkie mycie przed weekendem Pierwszy raz wrzucam "nowe" B2B i bardzo pozytywnie pierwsze wrażenie Na lakier częściowo Water Gold częściowo SSW zobaczymy jak się ma przyciąganie kurzu w porównaniu tych dwóch zawodników 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 3 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Masz brzydkie ramki pod tablice rej. 4 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 3 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 4 minuty temu, lukasz_byd napisał: Masz brzydkie ramki pod tablice rej. To są ramki dla profesjonalistów !!! @smerf91 gdzie kupiłeś? Obstawiam, że w Kauflandzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 10 godzin temu, maciek-drummer napisał: To są ramki dla profesjonalistów !!! @smerf91 gdzie kupiłeś? Obstawiam, że w Kauflandzie Tak się składa, że dostałem je podczas jednego z eventów w RRC na którym były obecne również inne osoby z tego forum. Czasy kiedy guru tego forum robiło sobie zdjęcia z Rafałem a oni zachowywali się jeszcze normalnie i nie było aż tyle hejtu Ogólnie mi się podobają i zamiast kupować innych wolę sobie kupić kolejną mikrofibrę itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 4 Września 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Godzinę temu, smerf91 napisał: Czasy kiedy guru tego forum robiło sobie zdjęcia z Rafałem Czyli kto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 36 minut temu, Domel napisał: Czyli kto ? Domel wracajmy do tematu nie mam zamiaru żegnać się z forum przez RRC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Może Pan od środkowego palca 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Sobotnie mycie. Dziś ekipa SG w akcji. Lakier ceramic a na oponach coco 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 4 Września 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 2 godziny temu, smerf91 napisał: Domel wracajmy do tematu nie mam zamiaru żegnać się z forum przez RRC Loozik, no stress 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Wreszcie pojawiło się okienko pogodowe na umycie i nawoskowanie samochodu. Przebieg spisany (102574) i zaczynamy test 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wifi944 Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Dziś zgłosiłem Accorda do konkursu na FB, więc proszę o pomoc w wybraniu like pod zdjęciem się przyda, z góry dzięki https://www.facebook.com/109087540613212/posts/392392518949378/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Teraz, wifi944 napisał: Dziś zgłosiłem Accorda do konkursu na FB, więc proszę o pomoc w wybraniu like pod zdjęciem się przyda, z góry dzięki https://www.facebook.com/109087540613212/posts/392392518949378/ Gdybyś jeszcze dał znać które to auto 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wifi944 Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 3 minuty temu, wifi944 napisał: Dziś zgłosiłem Accorda do konkursu na FB, więc proszę o pomoc w wybraniu like pod zdjęciem się przyda, z góry dzięki ps granatowa honda Accord rej. DJA https://www.facebook.com/109087540613212/posts/392392518949378/ 1 minutę temu, Tomas-sg napisał: Gdybyś jeszcze dał znać które to auto Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Żeby cieszył oczy w miarę szybkie mycie po naszemu. Allegrini go-go, bh af 3%, SG tuti frutti. Na górę sonus. Pierwsze mycie gąbką sonaxa i jest to bardzo fajne akcesorium. Pozytywnie zaskakuje adbl tire dressing, który leży już ponad miesiąc, stuknął dwie trasy Lublin Warszawa i jakieś kręcenie się po okolicy, ok 900km. Ten dressing nie przyciemnia za bardzo ale ma swój look. I ten look jest wciąż 1-1 jak po aplikacji. Próbowałem nawet doaplikowac żeby zobaczyć różnicę i jej nie ma. Trwałość rewelacja. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniak Lord Masło Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 @analyzator nawet masz pod kolor auta prawie gąbkę mam tą samą tylko jednak za ciężka wygodniej mi wełniakami myć na dwa kubły ale używam jej czasem do rinselessa na zmianę z gąbką sofa i spoko jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 @Moniak Lord Masło no jest ciężka podpodoba mi się jednak ilość szamponu na lakierze i rozmiar. Szybko się myje. Mniej mi się podoba że dużo oddaje na górę gąbki jak się ją lekko ściśnie. Co mi się mniej podoba, typowe, nie wiem ile ona będzie schła. Prałeś w pralce? Spróbuj czerwony polerować czerwonym padem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniak Lord Masło Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 8 godzin temu, analyzator napisał: Prałeś w pralce? Tak, kilka krotnie ale powyżej 6 czy 7 prania zaczęły puszczać szwy łączące 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniak Lord Masło Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Dziś pomyte + luxury gloss. Śmiem twierdzić że to tak przyciemnia a jednocześnie fajnie szkli dodając do tego nie złe hydro że elixir wydaje się być średnio opłacalny ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 @Moniak Lord Masło warto byłoby obok siebie oba sprawdzić. Elixir przekot a luxury gloss u mnie czeka na swój czas, jakoś inne wpadają w rękę pierwsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 W sobotę ogarnąłem trochę mechaniki w cytrynie, mianowicie wymieniłem statycznie olej w w skrzyni AM6. I popełniłem one step CIVICA. Stan lakieru przed, praktycznie całe auto tak wyglądało I po jednym wypracowaniu 3d ONE + żółty NAT Na koniec wleciał Collinite 476s 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 @peciu Rozkręcił się Detailer Gut robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi