lukasz_byd Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Obróciłem panewkę... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Długi weekend to i przy aucie sporo udało się zrobić. Na pierwszy ogień poszła szyba czołowa. To był mój debiut ale jak na pierwszy raz dużo nie popsułem Zdjęcia słabe bo tel odmówił posłuszeństwa, na marginesie jak komuś POCO F2 PRO przestanie ładować baterię to naprawa trwa 15 minut, tylko klejenie trochę trwa. Wracając do szyby to pacjent przygotowany można działać szyba przed i po Na koniec wpadła niewidzialna wycieraczka Nasiol Glasshield, jeszcze tak szybkiej w aplikacji nw nie miałem. W piątek ogarnąłem wnętrze i zrobiłem serwis klimy, a wieczorem mycie i dekontaminacja. Auto odstawione do garażu W sobotę czas na zabezpieczenie lakieru. Wleciał wosk Artdeshine Kotsos i jako cleaner COLLINITE 390 Pre-wax Auto Polish Coś tam zniknęło I parę fotek po I zrzut wody 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 7 Czerwca 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Wymyty po weekendzie na nowej świeżej myjce osiedlowej 1 minuta od garażu mój nowy "home" Wkrótce nagram filmiki z działania Dmuchawa to cudo osuszone w kilka minut - szczególnie opony, felgi, zakamarki 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 2 godziny temu, peciu napisał: na marginesie jak komuś POCO F2 PRO przestanie ładować baterię to naprawa trwa 15 minut, tylko klejenie trochę trwa czym kleiłeś masz jakiś dedykowany klej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 @krzygaj klej T-7000, 9467214664 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Umyty po Mazurskim wypadzie. Opony jeszcze przed dresingiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 @Administrator kolega @Adameks chciałby już podziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Nie rozumiem, dlaczego tacy userzy nie dostają bana po pierwszej reklamie, tylko linki są wycinane z postów. Usuniemy raz, wstawi gdzie indziej. @Domel Wyryte w skale z S20 5G FE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 11 Czerwca 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 @krzygaj @MMCzysci spokojnie Panowie kolegi juz nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 I fajnie. Banować od razu.Wyryte w skale z S20 5G FE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 @krzygaj @MMCzysci przy każdym poście macie takie 3 kropeczki i tam można kliknąć zgłoszenie -> spam/reklama 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 @krzygaj @MMCzysci przy każdym poście macie takie 3 kropeczki i tam można kliknąć zgłoszenie -> spam/reklama Ah so, faktycznie. Umknęło.Wyryte w skale z S20 5G FE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 11 Czerwca 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Nareszcie zaczynam sezon... oby dalej ruszyło z kopyta Odświeżyłem lakier Sonaxem PF a potem wosk Sobota w lekkim słońcu 12 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Czochranko foteli dobrze ze tylko 5sztuk jeszcze dwie nie używane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 13 Czerwca 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Nie uzywane tez sie brudza i kurza warto chociaz przetrzec 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 @BialyGTI to wiadomo akurat tu kolega sam próbował czyścić ale mu za żadne Chiny nie wychodził mat, więc pokazałem. Fotele czyszczone jakimś megsem do skór 2w1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Megs do skór ten w mleczku zostawia świecące wykończenie więc pewnie dlatego ;)Wysłane z mojego CPH2009 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Nie dzisiaj, a wczoraj. Szybkie ogarnięcie auta siostry na sprzedaż. Najpierw lampy bo były mega zajechane. Mycie z dekontaminacją i deironizacją, we wnętrzu szybkie bonetowanie foteli excede encasulator cleaner + adbl Bonnet, plastiki adbl wow, oponki Binder, a na lakier HOW Sapphire. Wyszło bardzo przyjemnie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Weekendowe pranie KOCH Mzr. Znalazłem zapach, którym niekiedy pachną importowane auta z DE Co do Mzr, to mocno się pieni - szczotkowanie bajka, długo trzeba wypłukiwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 @alexander.p bez zdjęcia się nie liczy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Dokladnie. jakies przed, po brakuje conajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Godzinę temu, D@ViD napisał: @alexander.p bez zdjęcia się nie liczy 3 minuty temu, mefONE napisał: Dokladnie. jakies przed, po brakuje conajmniej. będą i fotki dzisiaj dywaniki do prania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 @alexander.p liczę na konkretny "rewanż" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 4 godziny temu, alexander.p napisał: Weekendowe pranie KOCH Mzr Możesz porównać do jakiegoś maxify czy nie używałeś? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 39 minut temu, Gardor napisał: Możesz porównać do jakiegoś maxify czy nie używałeś? Maxifi, używam namiętnie Pierwszy test, Mzr 1:10, miekka szczotka na wkrętarkę, wykładzina twistedpile Forda, słabiutko, długo musiałem wyplukiwać, o wiele za długo. Duzy plus za zapach. Wyplukiwane Power rinse. Nie wypłukane, pozostaje klejące. Master pre spray, ewentualnie z dodatkiem Symphony, pięknie rozpuszcza. Szybko się wyplukuje. Testuję dalej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi