smerf91 Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Widzę, że ten weekend pod znakiem DLUX'a 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 @smerf91, moje felgi zabezpieczone Dlux'em zaczną teraz 3 sezon 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 9 godzin temu, damiano2007 napisał: Laćki na sezon gotowe Czarne UNI na felgach będzie mi się śnić po nocach Ależ mi się podobają te felgi, myślę kupić takie do mojego Leona, ale niestety wiem że praktycznie czego by się nie robiło to będą się rysować przy myciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Letnie felgi odebrane z renowacji , okazało się że 2 sztuki do prosotowania . Dekielki założone , czekam na naklejki M . Wisienką na torcie będzie Dlux 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 @Gardor no niestety takie są czarne fele. Wnęki wyglądały jakby je ktoś papierem P2000 czyścił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 W garażu produkacja nowych etykiet i napełnienie butelek :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 @dareme89 pokaż bliżej jedna etykietkę I ogólnie cała ściankę możesz pokazać bo wiem że prezentuje się świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Proszę :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4dminwhyyyyy Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Myju myju moimi nie detailingowymi wiadrami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notcon Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Szybkie mycie korzystając ze zdalnej pracy. Najpierw na bezdotyku Citrus Oil + Bubble Majer z opryskiwacza. Na felgi UWC 1:8 a na opony T&R tej samej firmy. Potem u rodziców już na spokojnie Ech2o + namoczone pady Wytarcie, a potem na deser na wilgotny jeszcze lakier Water Gold Efekt finalny: W środku odkurzone, plastiki przetarte. Zdjęć już nie ma bo musiałem młodego z przedszkola odebrać ... Bo podobno kasłał strasznie, katar miał i był strasznie marudny. Oczywiście, młody zdrowy jak ryba:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike6_6 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Wiosna w końcu zawitała na Śląsk. Nie mogłem się opanować i całe popołudnie działałem przy Lexie. Ponadto było to pierwsze poważne mycie nową myjką ciśnieniową Kranzle 1152 (gorąco polecam) 1. Piana aktywna Detailing Foam Camelleo zielone jabuszko 2. Szampon Funky Witch Wash & Posh PH Neutral 3. CarPro Elixir Quick Detailer 4. Gyeon Q2 Tire Wybaczcie ale zdjęcia nie są pokolei. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Przesiadka z zimowych 16” na letnie 19” :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Zmiana żarówki h8 na led w halogenach , jest różnica Plastiki wyczyszczone APC Excede 1:10 + Cartec Motor Fresh Zaskoczony byłem jak siadł w mojej komorze , polecam 5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PingNoMore Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Umyłem a za 3 godziny zaczęło padać. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Mieliśmy sąsiadce odkurzyć auto Szybki one step kochem f6 na pełnoletnim golfie. Jednocześnie sąsiedzka akademia detailngu 20 - 1 rano. Na górę bh dsw. Fantastyczny lakier do polerowania i jeszcze lepsze towarzystwo. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osc Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 @analyzator widać że powłoka dobrze siadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 @Osc wszystko dobrze odtłuszczone, zrobiliśmy sobie porządny prep. Tylko od wibracji hamrona to boli potem głowa Jak na taką lameriade i 4-5h na gotowo to auto powstało z martwych 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernest86 Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 I ja swojego lekko liznąłem 7 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Nie przy aucie, ale tez czyszczenie kół etc. Niestety autem dzis niejestem a leje ciagle. Zastanawiam sie jak na spodzie ramy sprawdzi sie kilkuwarstwowa ceramika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernest86 Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Jeszcze tego brudasa trzeba było ogarnąć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Nie przy aucie ale w garażu :) kiedyś zobaczyłem podobny pomysł z wężem od powietrza i postanowiłem go u siebie wykorzystać. Trochę zbierano gratów po znajomych i się udało :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 10 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Niby fajne ale miejsce montazu to wybrales ze hej ! Troche wody skapie na gniazdka i fajerwerki w skrzynce rozdzielczej gwarantowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Godzinę temu, powalla napisał: Niby fajne ale miejsce montazu to wybrales ze hej ! Troche wody skapie na gniazdka i fajerwerki w skrzynce rozdzielczej gwarantowane Weekend nie demonizuj, może wodoszczelne. Ojezuuuu żółta rura! To gaz @mefONE gdzie w Toronto śmigasz na fullu? Co to za miejscówka do mycia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 U mnie dziś akcja koła. Wiosna przyszła, więc nie ma na co czekać. Żonka rano odwiedziła wulkanizację, a ja wieczorem ogarnąłem zimówki przed schowaniem do garażu. Auto też z wierzchu z deczka umyłem Oczywiście zaczęło padać ... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Niby fajne ale miejsce montazu to wybrales ze hej ! Troche wody skapie na gniazdka i fajerwerki w skrzynce rozdzielczej gwarantowane Kontakt jest pociągnięty od siły a bezpieczniki od siły są wyłączone wiec spokojnie. A miejsce zostało jedyne wolne w całym garażu. Pozostałe fragmenty ścian są już zajęte. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi