#kris Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 @davor napisz coś więcej o swojej E30, może być PW... Jak ja tęsknię za swoją...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bochen Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 @#kris @davor nie wiem czy znacie ale o E30 fajny kanał RestoreIt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davor Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 @#kris 1 godzinę temu, #kris napisał: Jak ja tęsknię za swoją...... niewybaczalny błąd, że się pozbyłeś 1 godzinę temu, bochen napisał: @davor nie wiem czy znacie ale o E30 fajny kanał RestoreIt nie znałem. Ogólnie rzadko oglądam YT, ale na pewno się przyjrzę dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davor Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 18 godzin temu, camus napisał: davor napisałeś, że odśweżałeś lakier na ramkach. Czy można więcej szczegółów? hey ramki są metalowe, więc ściągnąłem starą czarną farbę, odłuściłem, 2x czarny podkład, kolor i bezbarwny. Wszystko sprayem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Wreszcie umyty samochód zgodnie ze sztuką. Najpierw oprysk z SCO, później macie na dwa wiadra szamponem BIG APPLE. Było tak A jest tak 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Rinseless ONR em 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PingNoMore Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Umyłem dziada 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 6 Lutego 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 7 godzin temu, ad.am napisał: Rinseless ONR em 47 minut temu, PingNoMore napisał: Umyłem dziada Piękne białasy A podobno białe lakiery takie niedetailingowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuKR Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Przygotowane auto (ciotki) pod małą korektę, może ceramikę i jeszcze parę rzeczy mechanicznych. A przy okazji wypróbowana nowa zabawka z ali. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 59 minut temu, GrzechuKR napisał: A przy okazji wypróbowana nowa zabawka z ali. @GrzechuKR opowiadaj jak się sprawuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuKR Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 29 minut temu, keza napisał: @GrzechuKR opowiadaj jak się sprawuje Elegancko bez schylania i leżenia wypłukałem sól i syf z podwozia. Wiadomo 4 dysze to mniejsze ciśnienie niż w jednej ale daje radę (stary karcher k5). To wersja z przestawnym kątem - więc można używać do mycia podłoża. Kółka na łożyskach, korpus (rura) solidny. Ja jestem zadowolony. https://pl.aliexpress.com/item/4001136562761.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27425c0f0xVM4b Kupiona z kuponem ali i kuponem sprzedawcy ale i tak parę złotych trzeba dać. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 @GrzechuKR który to zestaw z tego linku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuKR Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 6 minut temu, krzygaj napisał: @GrzechuKR który to zestaw z tego linku? Sam zraszacz + największy zestaw złączek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Była okazja to kupiłem F31 po kolizji. Do wymiany drzwi, pare plasticzków z przodu. Auto trzeba było wyczyścić więc standardowo pranie, czyszczenie skóry itp itd. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 @GrzechuKR i podłączasz to do tej lancy też z Ali z wymiennymi końcówkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuKR Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Godzinę temu, krzygaj napisał: @GrzechuKR i podłączasz to do tej lancy też z Ali z wymiennymi końcówkami? Tak jest jeden click i połączone 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 @GrzechuKR a jeszcze jedno pytanie - duże ciśnienie jest z tych dysz? żeby baranka nie ściągnęło Coś bardziej jak "mgiełka" czy dużo mocniejsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 @krzygaj z tego co widziałem na YT to jest dość mocne ale zabezpieczeń niesciaga. Ma problemy z zbrylonym śniegiem pod nadkolami i programi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuKR Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 2 godziny temu, krzygaj napisał: @GrzechuKR a jeszcze jedno pytanie - duże ciśnienie jest z tych dysz? żeby baranka nie ściągnęło Coś bardziej jak "mgiełka" czy dużo mocniejsze? To zależy od myjki, długości węża - fizyki nie oszukasz (4 dyszy o kącie powyżej 45 stopni) jest słabsze niż na dyszy podpiętej na lancy, ale mgiełką bym tego na pewno nie nazwał. U mnie nic się nie stało złego - nie zrywało baranka ani osłon pod silnikiem. Podepniesz to mocarnej myjki to ciśnie będzie większe wtedy kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Zachciało mi się shake w drodze do pracy. Tylko bidona nie zatkałem i oto efekty. Ale na szczęście mam Georga I cyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romanek11 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Pisało aby wymienić to wymieniłem (Amsoil 5W20) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Wymieniłem olej w skrzyni biegów Oraz mycie i położenie SSW na i tak w miarę dobrze działającego szafirka od HoW Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Zdjęcie z maszyny do dynamicznej wymiany oleju asb? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 1 minutę temu, dareme89 napisał: Zdjęcie z maszyny do dynamicznej wymiany oleju asb? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas1986 Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 W dniu 12.02.2021 o 14:12, Romanek11 napisał: Pisało aby wymienić to wymieniłem (Amsoil 5W20) Nie robisz tego góra co 12tys?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi