Chochlik437 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Aura nie sprzyja ale w ostatnich dniach udało się dorwać okienko pogodowe więc trzeba było to wykorzystać. Efektem czego to aż dwa czyste Miniaki 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 @Ernest86 do czego te cuda będziesz wkładać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernest86 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 @Michał82 do mojego daily 12 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 @Ernest86 i jedyne słuszne 3,0 pod maską? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernest86 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Niestety nie, taka wziąłem po mamie bo 11 lat już u nas i wziąłem ją jako serie i działam żeby jakoś wygladala A taki był upgrade środka 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotek900 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 @Ernest86 na ostatnim zdjęciu dobrze widzę, że tam w garażu stoi seria 8? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chochlik437 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 @Ernest86 Fajna przemiana i jeszcze lepiej, że autko dalej w rodzinie i cieszy Może coś więcej o serii 8 napiszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernest86 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 To może po prostu pokaże co mamy i tak e31 850ci 5.4 których wyszło jeżeli dobrze pamietam 1216 egzemplarzy i na zdjęciu zabrakło naszych 2x e32 740 120tysiecy przebiegu i 730i 150tkm 7 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 @Ernest86 No i to jest garaż, piękne sztuki, jako fan marki podziwiam i chętnie bym obejrzał konfigurację obydwu E32. E24 to moje niedoścignione marzenie jeżeli chodzi o linię nadwozia, samochód przepiękny pod każdym względem i wykręcacz głów na ulicach. Bardzo miła odmiana od tego nowego ścierwa z papieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masa05 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 @Ernest86 Wspaniałe samochody, liczę na jakieś relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernest86 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Lazurblau to 740 a oxforgrun to 730 i jeszcze e9 z 1970 wrzuciłem. W obu E32 zmieniliśmy felgi i ori black hella założyliśmy prosto z Niemiec ściągaliśmy i obie od pierwszych właścicieli 10 minut temu, Masa05 napisał: @Ernest86 Wspaniałe samochody, liczę na jakieś relacje Oczywiście będą w tym roku jest plan każdego dopieścić 9 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 @Ernest86 Nie chcecie się jednej 7er pozbyć? Oba kolory, które uwielbiam. Mi się bardziej na nich widzi BBS RC090 w 17 albo 18 calach, byłoby idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernest86 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Członek rodziny do każdego samochodu jesteśmy przywiązani i jest z nim jakaś historia i do 740 Mamy 7 kluczyków, oryginalna fakturę zakupu w markach, faktury na jakie kolwiek naprawy, paragony za paliwo, wszystkie książki. Kupiliśmy ja od lekarza z Niemczech który kupił nowa do 80 tysięcy nią jeździł a później wywiózł ją do hiszpani gdzie miał swoją posiadłość kiedy na wakacje przyjeżdżał a 730 kupiliśmy syn sprzedawał bo ojciec lekarz tak samo zmarł i był pierwszym właścicielem i 740 nigdy nie miała malowanego ani jednego elementu, 730 Miała tylko jedne drzwi malowane A rc kół 061 i 062 czyli w 18 szukamy bo do e31 byśmy założyli a 090 poszły by do e28 albo e9 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osc Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 O MAMO! Piękne rekiny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 @Ernest86 Mega ciekawe sztuki, trzeba mieć szczęście i naprawdę dobrze szukać żeby coś takiego trafić, tanie nie były Dbajcie i serwisujcie zgodnie ze sztuką, bo jest o co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernest86 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 E28 nasza to 528i w sportach z klima i 68 tysięcy przebiegu i jest hiszpanka a e9 nasza to 3.0cs automatic wersja na Skandynawię z dołożonymi pasami bezpieczeństwa bo tam był wymóg, do niej dostaliśmy dwa segregatory zdjęć, faktur i mamy zdjęcia pierwszego właściciela jak odebrał ją z salonu w 1970 roku 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 @Ernest86 e9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Super kolekcja, a historia wraz z dokumentacją powodują że zaczynają być bezcenne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 @Ernest86 ja z ciekawości zapytam o powód takiej kolekcji? Jak to się stało że macie tyle bawarek? Nie chodzi w moim pytaniu o to że lubicie bawarki tylko co was skłoniło do "prowadzenia" takiej kolekcji? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 @Ernest86 gratuluję kolekcji . Mnie najbardziej się podoba E9, a zaraz po niej E24. Przeglądając zdjęcia stwierdzam, iż najlepiej pasujące felgi do E46 to fabryczne na pierwszym zdjęciu w którymś poście, AC Schnitzer w sumie fajne, natomiast te, na których jest teraz wyglądają karykaturalnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 @Ernest86 Przepiękne te customy. Jakie są parametry tych Schnitzerów? Rolowałeś nadkola, jakies zmiany w kątach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernest86 Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 3 godziny temu, Tomas-sg napisał: @Ernest86 ja z ciekawości zapytam o powód takiej kolekcji? Jak to się stało że macie tyle bawarek? Nie chodzi w moim pytaniu o to że lubicie bawarki tylko co was skłoniło do "prowadzenia" takiej kolekcji? w sumie to wyszło tak przypadkowo bo pare lat temu przez przypadek znaleźliśmy e24 nasza mieliśmy ze 150km pojechaliśmy zobaczyć z ciekawości ale jak wsiedliśmy do środka przejechaliśmy się, klimat pouczaliśmy to się w tym zakochaliśmy, jak posłuchaliśmy silnika to nie to co teraz robią, te samochody dla nas maja dusze i w sumie każdy trafiał się dla nas przypadkowo bo nigdy nie było tak ze o szukamy ten model i siedzimy codziennie przeglądamy ogłoszenia, co jakiś czas któryś z nas z ciekawości siadał przeglądał co jest ogólnie i jak coś się znalazło szybki telefon i wiadomo jak się sprawy maja 1 godzinę temu, lukeu napisał: @Ernest86 Przepiękne te customy. Jakie są parametry tych Schnitzerów? Rolowałeś nadkola, jakies zmiany w kątach? A moje customy to 9 et 25 a tył 10j et 30 i felgi są idealnie na równo i ranty 2.25 i 2.75 chciałem 2.75 i 3.25 ale tył strasznie wystawał musiał by być dobry kąt i szczerze szkoda opon jak jeżdżę tym na codzien i spotkań z panami niebieskimi. Nadkola seryjne są i kat chyba mam z 1.5 stopnia wiec jest fajnie, wcześniej miałem schmidty race 2000 9et 50 I 10.5et 40 i powiem ci se tył był na włos od budy i nawet nie mogłem negatywu ustawić bo nie było gdzie wiec jak teraz budowałem sobie koła wiedziałem ze chce 10j i do tego airride i na codzien całkiem praktyczne autko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniak Lord Masło Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 @Ernest86 I to się nazywa lokata kapitału ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davor Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Odświeżyłem lampy w e30 przed: i po: - wyczyszczone, - wymienione strzaskane szkło - odświożony lakier na ramkach - uruchomione wszystkie regulacje - wsadzone nowe żarówki 13 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camus Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 davor napisałeś, że odśweżałeś lakier na ramkach. Czy można więcej szczegółów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi