jendrek1975 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 @MMCzysci Krzesła "Stylius" Trax BRW,tkanina bodajże 2045,już takich się nie produkuje, trzymaj jak najdłużej . 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Rok temu wchodziłem z brudnymi autami w nowy rok wiec w tym roku inaczej. Auta przy okazji nawoskowane, mazda hdc + glasur, vw cleaner i wosk lusso oro. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zlikwidowałem wspomnienie grubej baby z świata i zabawa nowym nabytkiem kolegi Le t5000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PingNoMore Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Nie ja, ale mój kolega zlikwidował wgniotkę na drzwiach mojej Alfy. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Nie myłem na koniec roku, więc umyłem na początku nowego 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Wczoraj mały test da yato +Koch h9+ evoxa futro blue A dziś wymiana ramki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 @ad.am sliczne auto! Co to za felga? Który silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 @ad.am Japan racing? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 @audicoupe nieee, budżetowy borbet @analyzator zdaje się, że masz podobnego 1.5 eb 150 leniwych kuni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 @ad.am prawie bliźniaka córka mnie namawiała na białego nie takie leniwe. Dzwoń do GCSu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco80 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 @Dante05 Jak to płyn został a nie powietrze to wciągnie sie,potrzeba czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 4 minuty temu, analyzator napisał: Dzwoń do GCSu Jestem już po rozmowie z Cinsoft (tam robiłem poprzednie auto) ale gcs też ma dobre opinie, więc nie wykluczam. Tak czy inaczej dobry program mile widziany. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Chwila wolnego po obiedzie i wpadła NW na żony C3. Pogoda i ogólnie temperatura nie zachwycała, ale położyłem 2 warstwy. Zobaczymy jak posiedzi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Wymontowałem tego łajdaka przez schowek - nie polecam i współczuję tym, którzy muszą całą deskę zdejmować. Zamówiłem już nowy zamiennik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czabs Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Miałem się za to kiedyś brać, ale jak zobaczyłem sposób demontażu to stwierdziłem że aż tak bardzo nie przeszkadza mi ćwierkanie na niskich obrotach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Strasznie wkurzała mnie w plastikowa podstopnica, na której czasem ślizgał się but. No to wleciala dziś nowa - używana z eMpakietu. Było tak: Po zmianie trzeba było choć trochę tam wlecieć z chemią. W trakcie: Na koniec szybkie odkurzanie. I gotowe Mała zmiana, a komfort prowadzenia od razu lepszy gdy lewa noga ma stabilne podparcie. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Umylem dzisiaj samochod.Jak zawsze w zimowej akcji oprysk BH AB oraz jako zabezpieczenie KC PW. Wiem, nie zastapi to porządnego mycia na dwa wiadra. Po prostu nie mialem czasu. @#kris pisalimy ostatnio o moim dzialaniu z BH Pierwsze "mycie" w tym roku.Roztwor BH nie zalewam do konca. Zawsze na bezdotyku dolewam 0,7l goracej wody. Wtedy jest efektywniejszy. Proporcje zgodne z instrukcja. Finalnie 4%. Jesli chodzi o PW tutaj mamy 1:100.Jedziemy z opryskiem BH i czekajac, az popracuje, szykuje ciezki pieniadz Splukujemy. Tafla. Teraz spryskuje cale auto KC PW. Kolejne splukanie i jest duuzo lepiej. Auto "zabezpieczone" do kolejnej szybkiej akcji. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 21 godzin temu, Michał82 napisał: Strasznie wkurzała mnie w plastikowa podstopnica, na której czasem ślizgał się but. No to wleciala dziś nowa - używana z eMpakietu. Było tak: Po zmianie trzeba było choć trochę tam wlecieć z chemią. W trakcie: Na koniec szybkie odkurzanie. I gotowe Mała zmiana, a komfort prowadzenia od razu lepszy gdy lewa noga ma stabilne podparcie. Ja do 7 chciałem MPerformance ale 500 za podstopnice + 500 za nakładki na pedąły troche zabijaja. Nie wiem ile ona ze mna jeszcze wytrzyma lub ja z nia. Znudziała mi sie juz a w pazdzierniku mam nadzieje juz odebrac nowe auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 @lukasz_byd dopiero w pażździerniku? co tam długo produkują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 43 minuty temu, damiano2007 napisał: @lukasz_byd dopiero w pażździerniku? co tam długo produkują? Mydelniczka na prąd w nowej wersji jak w profilu. Zobaczymy Na razie kokosów nie wpłaciłem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Pierwsze wiadra w 2021 Piana z myjni. Szampon X w fazie testowej. FW Vettore siedzi jak zły 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Dolał dinksu do wiada i świruje detailera, że niby ktoś mu coś na testy przysyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Godzinę temu, vlodek2532 napisał: Dolał dinksu do wiada i świruje detailera, że niby ktoś mu coś na testy przysyła A jakie podbicie i Hydro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 1 minutę temu, D@ViD napisał: A jakie podbicie i Hydro Czy ma to coś wspolnego z Mateuszem i Pawłem? Z tym pierwszym jestem prawie że pewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 45 minut temu, Tomas-sg napisał: Czy ma to coś wspolnego z Mateuszem i Pawłem? Z tym pierwszym jestem prawie że pewny Z Pawłem to nie wiem, a Mateusza owszem, znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi