keza Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Godzinę temu, themcbanks napisał: Założyłem zimówki Nie za wcześnie na zimówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themcbanks Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 1 minutę temu, keza napisał: Nie za wcześnie na zimówki? Pracuje za granica wiec juz je wrzucilem zeby mnie pozniej zima nie zaskoczyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 To zmienia postać rzeczy. Fajnie wygląda z ringami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 @themcbanks czarne dodatki do przedniego zderzaka M pakietu to droga zabawa? Na srebrnym wygląda dobrze, u mnie na czarnym pewnie byłoby gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themcbanks Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 2 minuty temu, KapselK napisał: @themcbanks czarne dodatki do przedniego zderzaka M pakietu to droga zabawa? Na srebrnym wygląda dobrze, u mnie na czarnym pewnie byłoby gorzej. Splittery cos kolo 700zl. Mam tam jeszcze dokladke ktora robilem sam i dokladki na progi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Wyszorowałem auto, przeleciałem szybki onstep Megsem UC na DA i położyłem Fusso. Zmieniłem żarówki od drogowych i postojówek po czym jak to auto na F odstawiłem do warsztatu na wymienę kilku gratów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 @Pływak takie graty to nie tylko Ci od F wymieniają Toć to standardowy zestaw świeżego, szczęśliwego posiadacza. Dopieszczasz Megi dobrymi częściami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Oszczędzanie na tak tanich częściach jakie są do francuzów to już by było januszowanie Pomijając świece to reszta tych gratów tania jak do zwykłego reno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 @Pływak dobry zestaw na początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themcbanks Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Może nie przy aucie, ale wyczyściłem Karchera. APC ADBL PRO 1:10 i ADBL Magic Sponge, później zabezpieczone Jet-Black od Shiny Garage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Na stacji obok mnie promocja w postaci darmowej zbieżności. Szkoda było nie skorzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Ogarnąłem zderzak w służbówce po ataku futryny DA + Sonax Cutmax + miękki pad. Przed: Po: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 13 Października 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Wymyłem fokę. Na lakier @ADBL SSW (fenomenalnie sie nim osusza), Na oponki Gyeon Tire. Fotki suszarką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 @vangsta jaką dokładnie DA to ogarniałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 @paperson sławny na ten forum DA Eurotec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Jako, że drzwi bez ramek to o uszczelki trzeba dbać. Czyszczenie APC i zabezpieczenie z Autolandu Fajnie przyciemniło, zobaczymy jak w czasie mrozów bedzie. Na szyby poszło AG CGP i NW. Na auto wpadło CarPro ECH2O 1:10 z demineralizowaną. Dobry look wg mnie Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 W końcu wziąłem się za ogarnięcie wnętrza. Odkurzanie, APC i nowość w aresneale: Funky Witch Mademoiselle Plastics & Rubber Protectant. Bardzo jestem zadowolony z uzyskanego efektu. Uszczelki drzwi potraktowałem silikonem do uszczelek by Sonax. Na koniec, jako wisienka na torcie wleciał Czerwony Ludzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 @CoolBreeze u mnie ludzik przez tydzień jeździł w pojemniku na kubki gdyż był zbyt intensywny -- teraz od ok 2miesięcy trzyma się na kratce nawiewu i jeszcze go dobrze czuć (dokładnie ten twój Passion) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 1 godzinę temu, lukeu napisał: Jako, że drzwi bez ramek to o uszczelki trzeba dbać. Czyszczenie APC i zabezpieczenie z Autolandu Fajnie przyciemniło, zobaczymy jak w czasie mrozów bedzie. Na szyby poszło AG CGP i NW. U mnie dzisiaj podobny zestaw z tym, że na CGP poleciał RainX Co do uszczelek to miałem bezramkowca i znam problem. Zimą kiepski temat bo szyba nie przymarzała dookoła bo tam uszczelka nasmarowana, a przymarzała do uszczelki w miejscu gdzie szyba chowa się w drzwi co uniemożliwia jej opuszczenie przy otwieraniu drzwi. Bezramkowce zajebiście wyglądają ale ni uja to niepraktyczne w dodatku te nieszczęsne szumiące uszczelki, które w przypadku Alfy kosztowały worek złota bo były dostępne tylko w ASO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepacz Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Przyszły nowe zimóweczki to wypadało je liznąć Na felgi (z zewnątrz i w środku) FW Talisman (na którym się dzisiaj zawiodłem, ale o tym w temacie właściwym dla produktu - zobaczymy jak się sprawdzi tutaj). Natomiast na opony trafiła Mamba w wersji zwykłej, dodając okrągłe zero do wyglądu (może poza charakterystycznymi dla Continentala rowkami, za którymi nie przapadam) Tak jak Mamby nie lubię, to trzeba jednak przyznać, że świetnie nadają efekt nowej opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 14 Października 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Dzisiejszy pacjent. Kolega wpadł na godzinkę Mazda 3. Spytał czy coś bym nie podziałał. Mówię OK. "Czasu mało ale dziś Ci zapaćkam i "wyrównam" a następnym razem szlif i polish" Dwie *urewskie zapraweczki. Solidne obtarcie zderzaka i dziura na zgięciu błotnika Pierwszy etap. Zostaje jeszcze szlifowanie i polerka.... Ciekawy lakier. Zapraweczka baza to jakby "flakes" a bezbarwny to tutaj czerwony lakier Fajnie się to wchłania i koloryzuje. Kolejne etapy wkrótce bo nie lubię chałtury. Odświeżyłem wnętrze w MK3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Ogarniania służbówki c.d. - generalnie pełen przegląd chemii wewnątrz z Colourlockiem dla skór: Z zewnątrz jedynie solidne mycie + suszenie + mycie i dressing opon, brakło czasu na dekontaminacje (kumulacja smoły na drzwiach), reload powłoki ;/ Ogólnie jest lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Ładna służbówka swoją drogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 @vangstaw takiej to bym służbę popełnił co tam masz za motorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funky Witch Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 7 godzin temu, CoolBreeze napisał: W końcu wziąłem się za ogarnięcie wnętrza. Odkurzanie, APC i nowość w aresneale: Funky Witch Mademoiselle Plastics & Rubber Protectant. Bardzo jestem zadowolony z uzyskanego efektu. Uszczelki drzwi potraktowałem silikonem do uszczelek by Sonax. Na koniec, jako wisienka na torcie wleciał Czerwony Ludzik Mademoiselle też można stosować na uszczelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi