kepa416 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 W takim razie bardzo dobra cena ja poluje bo u mnie guma się rozpada po prostu, tak samo podszybie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Ja szukam brązowych Sportów , ciężki temat ale może znajdę Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Dzisiaj czas pozwala tylko na ogarnięcie wnętrza Jakby się ktoś zastanawiał nad sensem stosowania qd do skór to tu macie zdjęcie ile syfu zebrał z kierownicy i fotela kierownika (fotel półskóra) Jak dla mnie super produkt na szybką akcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 @smerf91 dokładnie, takie samo mam zdanie co do Leather QD, teraz co sprzątanie wnętrza przetrę szybko kierownice i fotele. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelKRZ Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 @smerf91 @Michał82 Kierownica pozostaje matowa i nie robi się śliska?Na szybko przecieram husteczkami Colourlocka ale moze warto zminic na tego LQD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 @PawelKRZ tak, qd szybko odparowuje i nie zostawia połysku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Ja pomysłem wozidła Na zielono @Elite DetailerDetailer Detailing Foam Camelleo - mega zapach, typowa neutralna piana. Co do szamponu bananowego - to producent mówi o rozcienańczaniu 1:100 do 1:300. Ja testowałem 1:200 i jest, aż nad to. Można śmiało lać mniej. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Szybkie woskowanko. Zobaczymy ile posiedzi tylko po dekontaminacji chemicznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 7 godzin temu, PawelKRZ napisał: @smerf91 @Michał82 Kierownica pozostaje matowa i nie robi się śliska? Na szybko przecieram husteczkami Colourlocka ale moze warto zminic na tego LQD. Mat i zero śliskości szczerze polecam. Wyjdzie Ci dużo taniej niż chusteczki colourlock. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 @damiano2007 Fajnie popatrzeć na kolorową piane ale jeśli nie spłukasz dobrze każdego zakamarka to się na tym przejechać można 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 @damiano2007 używam czasem tej piany. Fajny show, zapach. Domywanie letnie. Lubię czasem po nią sięgnąć,ale fakt trzeba dobrze wypłukać. Ja umylem swoją lale. Mycie było w słońcu i niestety szampon zielony fx protec troche zrobił bałaganu, ale po osuszeniu świetnie sobie poradził QD od Enzo. Testuje to QD juz kilka tygodni i jestem bardzo zadowolony 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karbo Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 @david2888 Twoja wisienka tak się świeci, że musiałem obraz przyciemnić na ekranie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQS666 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Swap praktycznie przebiegł bezproblemowo Fabryczne 2 tłoki, które już były w słabym stanie nie mają startu do tego cuda Polecam taki zabieg każdemu posiadaczowi ISa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 @LQS666 zaciski czekają, jeszcze kilka dni i montaż Jaki dałeś dystans? Tez mam OEM 17 i wlatują hamulce z w220 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQS666 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 @Kuba95 będziesz zadowolony Dystanse przykręcane Eibach przód 15mm, tył 25mm Springi -30mm Eibach I to jest najlepsze zestawienie mimo, że niektórzy pchają się w 20/22mm na przód, wtedy wystaje i średnio to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 @LQS666 ile masz luzu przy 15mm? Mam vogtlandy -35mm i myślę nad przykręcanymi 17/18mm oraz 22mm. Ps. Na grupie widzę, że też brałeś od Żółtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQS666 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Tak, brane i montowane u niego. Tam jest kilka patentów żeby to zamontować i o których mało kto wspomina, dlatego wolałem zrobić to u autora pomysłu swapów Mi.n. trzeba dostosować blachy termiczne, przyciąć i zagiąć Miejsca między felgą, a zaciskiem jest tyle, że nic nie ociera mimo, że wydaje się "na styk". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Fakt, ze starczy dobre swiatlo i odpowiednie ustawienie samochodu, ale tu sexowny finish na samochodzie zony. Auto przygotowywane pod aplikacje powloki Neoxal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 @Bare Shine zgadzam się, lakier w średnim stanie po qd będzie tak wyglądał na tym zdjęciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 @Lukaso jak co to zapraszam na ogledziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Nie trzeba @Bare Shine żartuję, nie czepiam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 @Lukaso spoko spoko wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Umyłem i zarzuciłem Tac System Shinee. Zdjęcia w cieniu i słońcu 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 @damiano2007 jest moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Sinsky Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Ogarnąłem z grubsza świeży nabytek taty. Ogólnie bardzo pozytywnie zaskoczył mnie ten samochód. Jedynie motor mógłby być większy, ale i ten 1.6 diesel 120 kucyków daje radę do spokojnego przemieszczania się. Z racji małej ilości czasu, pobudka o 6 rano, T&G następnie De-Iron na lekko przykurzony lakier, zasadowa pianka od Pure Chemie, pomarańczowy FX Protect na dwa wiadra następnie po myciu właściwym Aqua Sour APC 1:10 z opryskiwacza jako taki powiedzmy „WaxOff” i po osuszeniu kompletnej tafli Meguiars Cleaner Wax Paste. Bardzo lubię ten wosk na takie akcje, nieźle oczyszcza, sporo maskuje, no i banalnie się dociera. Korekta natomiast wpadnie przy okazji dłuższej wizyty „na wsi”. Efekt na foto 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi