towi Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Panie bardzo dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos10 Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Mycie i standardowe podbicie powloki qd ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Delikatne odświeżenie kierownicy Przed Po 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka14 Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Może nie dzisiaj, ale wczoraj skończyłam korektę lakieru swojej beci. Zdecydowałam się na zabezpieczenie lakieru na zimę Collinite 476s, testerki innych wosków poczekają sobie do wiosny. Po raz pierwszy miałam też okazję użyć Mademoiselle od @Funky Witch na plastiki zewnętrzne... Nie sądziłam, że coś jest jeszcze w stanie je uratować, ale bardzo miło się zaskoczyłam 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 @Inka14, a na wiosnę zrób onestepa i wrzuć UNCra, wtedy zapomnisz o żmudnym woskowaniu z upierdliwym przygotowywaniem co pół roku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 24 minuty temu, Michał126 napisał: @Inka14, a na wiosnę zrób onestepa i wrzuć UNCra, wtedy zapomnisz o żmudnym woskowaniu z upierdliwym przygotowywaniem co pół roku. Przeciez to jest sama przyjemnosc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 22 minuty temu, Michał126 napisał: @Inka14, a na wiosnę zrób onestepa i wrzuć UNCra, wtedy zapomnisz o żmudnym woskowaniu z upierdliwym przygotowywaniem co pół roku. Przecież zabawa z woskami, to kwintesencja detailingu. Michał, bój się Boga!!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 38 minut temu, Inka14 napisał: Mademoiselle od @Funky Witch na plastiki zewnętrzne... Niestety krótkotrwale ale zawsze to coś. Daj znać czy po deszczu nie zostają zacieki na plastikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka14 Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 1 minutę temu, Tomas22 napisał: Niestety krótkotrwale ale zawsze to coś. Daj znać czy po deszczu nie zostają zacieki na plastikach Aktualnie nawet krótkotrwały efekt mnie cieszy, bo wyglądały na prawdę tragicznie. Dobrze, dam znać jak to będzie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 @Inka14, a na wiosnę zrób onestepa i wrzuć UNCra, wtedy zapomnisz o żmudnym woskowaniu z upierdliwym przygotowywaniem co pół roku. O woskowaniu może i zapomni ale nie o Usuwaniu waterspotow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 48 minut temu, paperson napisał: Przecież zabawa z woskami, to kwintesencja detailingu. Michał, bój się Boga!!! 49 minut temu, menior napisał: Przeciez to jest sama przyjemnosc Jak dla kogo - mnie się w połowie przygotówki odechciewa, zwłaszcza, że zwykle trzeba w tym celu wykorzystywać okienko pogodowe. Nie umiem robić na skróty i mści się to na moich nerwach. Dla mnie kwintesencja detailingu to wjazd autem do garażu na kilka dni i stopniowa renowacja i zabezpieczenie poszczególnych elementów, a nie wydobywanie 1% ciepłego blasku za pomocą wosku pozyskanego z kopernicji podlewanych wywarem z konopii indyjskich na Jamajce. 2 minuty temu, Birkhof napisał: O woskowaniu może i zapomni ale nie o Usuwaniu waterspotow To akurat lubię, bo mam wtedy takie poczucie zadowolenia z profesjonalnie wykonywanej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 5 godzin temu, Michał126 napisał: Dla mnie kwintesencja detailingu to wjazd autem do garażu na kilka dni i stopniowa renowacja i zabezpieczenie poszczególnych elementów, a nie wydobywanie 1% ciepłego blasku Ale chyba auto po grubszym pierwszym detailingu i na bieżąco utrzymywane zgodnie ze sztuką, raczej nie wymaga za kazdym razem kilkudniowej zabawy 6 godzin temu, paperson napisał: Przecież zabawa z woskami, to kwintesencja detailingu. Michał, bój się Boga!!! Dokładnie. Jako ze auto garażowane to zapodalem jeszcze w weekend 2 warstwy Madcow candy wax Na cos zimowego jeszcze przyjdzie czas 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Jak auto po grubszym detailingu to tym bardziej nie widzę sensu skazywania się na jakieś smarowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funky Witch Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 18 godzin temu, Tomas22 napisał: Niestety krótkotrwale ale zawsze to coś. Daj znać czy po deszczu nie zostają zacieki na plastikach Panowie na plastiki zewnętrzne jest Plastic Fantastic nie Mademoiselle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 @Funky Witch doskonale o tym wiem jednak jestem ciekaw zabiegu który KOLEŻANKA () zastosowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek233 Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Zakup nowych spowalniaczy, jeszcze kilka gratów i można zakładać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka14 Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 6 godzin temu, Tomas22 napisał: doskonale o tym wiem jednak jestem ciekaw zabiegu który KOLEŻANKA () zastosowała Ajaj Dostałam do zakupów testerek Mademoiselle gratis, na którym jedynie było napisane "Plastics & Rubber protectant", więc z góry założyłam, że mogę "maznąć" tym plastiki zewnętrzne. Teraz to i ja jestem ciekawa co z tego będzie, jak na razie się fajnie trzyma. Przy okazji @Tomas22 dziękuję bardzo ładnie za sprostowanie @Funky Witch to w takim razie czas się zaopatrzyć w Plastic Fantastic, bo bardzo mi podpasowały Wasze produkty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelus668 Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 W dniu 13.09.2019 o 12:17, kedar napisał: Dlatego latem używam Archoil 6900D-max, zimą Amsoil All-in-One i jest git. Ten Amsoil ma jakas miarke dokladna zeby dobrze odmierzyc bo ze zdjecia wynika ze aplikacja nie bedzie w miare dokladna jak w AR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Może nie przy swoim i tak na szybko. Rotacja, H8 + M2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 W weekend coś jakby w rodzaju lepsiejszego mycia. Myjka>piana Karchera>Nablyszczajacy sonax>Q2M Silk Dryer>Perl 1:3 na opony>QD1 na lakier. Ładnie wyszło, szkoda że znowu jest już brudny Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 12 godzin temu, MMCzysci napisał: piana Karchera Napisz coś o niej (albo zrób fotorelację do działu "Testy" jak Ci się chce), bo jest teraz w Kauflandzie w dobrej cenie i się zastanawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Napisałem pw.Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 W dniu 8.10.2019 o 22:09, pawelus668 napisał: Ten Amsoil ma jakas miarke dokladna zeby dobrze odmierzyc bo ze zdjecia wynika ze aplikacja nie bedzie w miare dokladna jak w AR Górny mały zbiorniczek to 25ml (co 5ml) i jak naciśniesz dużą część to się napełnia mała, potem tylko przechylasz i leci tylko to co jest w małym. Nie przedawkujesz przypadkiem, tylko świadomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelus668 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 @kedar to tam jest jakis zbiorniczek? Ta butelka Amsoila wyglada bardzo zwyczajnie. Nie pomyliles ze zbiorniczkiem od Archoil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Nie ma żadnego zbiorniczka, a miarka jest niedokładna i w uncjach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi