Manolito77 Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Wczoraj mycie na myjni ręcznej i na to Finish Kare Hi 1000. Wosk może daremny bo za jakieś 3 tygodnie będę korygował lakier jednak szlag mnie trafia jak się syf klei do niezabezpieczonego lakieru więc przynajmniej przez te 3 tygodnie łatwiej będzie utrzymać go w czystości. Na plastiki nielakierowane (ramiona wycieraczek) wleciał kwarc DLUX. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 @Manolito77 spoko, ale w takim wypadku wystarczyło wrzucić na lakier SSW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Pewnie tak. Nawet mam jeszcze butelkę BSD Sonaxa jednak puszka FK nieskończenie wielka więc przesmarowałem tym. Po korekcie wleci Soft99 Fusso Coat a na przedni zderzak i pas przy grillu być może folia ochronna bo obite w paru miejscach już jest (mam już takie lakiernicze rapitografy więc zamówię trochę lakieru w mieszalni i to wypełnię aby oka nie drażniło białym podkładem). Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Szczotka z Lidla. Trochę się "zbija" ale daje radę. Włókna miekkie. Wkład można wypiać i przez to ma się wrażenie że zaraz odpadnie od rączki, także coś trzeba pomyśleć i zmodyfikować Felgi od środka domyte bez problemu ( oczywiście wcześniej, doczyszczone i zabezpieczone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 25 Lipca 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 3 minuty temu, daniel87 napisał: Szczotka z Lidla. Co to za cudo ? wygląda jak duster sklejony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 @Domel post #1606 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwi Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 I koty sąsiadki mogą mnie pocałować w miejsce wiadome 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 25 Lipca 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Godzinę temu, michalwi napisał: Camaro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 @Domel ja bym chyba bardziej obstawił Firebirda ale zobaczymy co kolega powie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwi Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 @Domel blisko ale @Tomas22 bliżej Dokładnie to Trans Am z 88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 7 minut temu, michalwi napisał: @Domel blisko ale @Tomas22 bliżej Dokładnie to Trans Am z 88 Nawet bardzo blisko Trans am to nie jest któraś 2 albo 3 gen. Firebirda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwi Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 @Tomas22 Trans Am to ogólnie ujmując lepsza wersja Firebirda. Był jak dobrze pamiętam w każdej generacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 6 minut temu, michalwi napisał: @Tomas22 Trans Am to ogólnie ujmując lepsza wersja Firebirda. Był jak dobrze pamiętam w każdej generacji. Dobra teraz się odnalazlem 88 jest 3 generacja.... Pokaż bez kocyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwi Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Jutro będzie w teście Tevo Black Strong. Edit: A jednak dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Jakiś tam upgrade audio w starym kebabie. Przy okazji pozbyłem się śmierdzącej i ciągnącej wilgoć maty filcowej. Jest znaczna poprawa względem papierowej serii, nic dziwnego cewka jest 2x większa. Umiejscowienie głośnika bardzo słabe więc cudów się nie spodziewałem. Przy okazji wymieniłem też zaworki zwrotne spryskiwaczy i wyczyściłem też dysze. Teraz pryska aż miło, ponad 20 lat syfu zrobiło już swoje. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilJ26 Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 "mała" modyfikacja w moim Scirocco R. Pasy pod kolor wskazówek liczników, dodały trochę życia do ciemnego wnętrza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 @KamilJ26 Jak dla mnie słabo to wygląda ale to nie mi ma się podobać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 15 godzin temu, DaV napisał: Przy okazji wymieniłem też zaworki zwrotne spryskiwaczy i wyczyściłem też dysze. Teraz pryska aż miło, ponad 20 lat syfu zrobiło już swoje. To jest do szyby czy do reflektorów? Te nowe wyglądają na dużo gorsze jakościowo. W sumie zafrapowałeś mnie, bo też myślę o poprawie skuteczności spryskiwania, która spadła pomimo stosowania tylko wysokiej jakości płynów (Sonax, Orlen, Autoland). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 @Michał126 Są to zaworki od przedniej szyby, u mnie były już przytkane i puszczały płyn otworem z boku przez co miałem mokre wygłuszenie i słabe ciśnienie na dyszach spryskiwaczy. Teraz jest wszystko jak trzeba Nie sądziłem, że mogą być aż tak wydajne. 8 minut temu, Michał126 napisał: Te nowe wyglądają na dużo gorsze jakościowo. Najlepsze w tym jest to, że są to oryginalne zaworki. BMW nie widzi problemu aby odwalić taką akcje bo przecież to już nie jest cześć OE tylko OEM więc niech się klient pier... Szkoda, że nie zrobiłem zdjęć po zakupie podszybia. Chińskie zabawki podobnie wyglądały. No ale wracając do tematu to możesz ominąć ten zaworek wstawiając kawałek wężyka i zobacz jak ci się bedzie zachowywac układ. Jak ciśnienie znacząco wzrośnie to masz winowajcę Dysze zostawiłem na 4h zanurzone w kwasie a potem strzykawką wtłaczałem do środka ocet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Ogarniałem dzisiaj auto żony. Jedna strona auta Cleaner cg ez cream glaze + harrenfahrt smooth wax, druga strona prima amigo + funky witch paradaise gloss. Opony black mamba shine, plastiki bouncer’s. Srodek mw wosk do wnętrza na deskę i konsole, na boczki koch do plastików. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilJ26 Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 8 godzin temu, DaV napisał: @KamilJ26 Jak dla mnie słabo to wygląda ale to nie mi ma się podobać Na żywo troszkę inaczej o wygląda, tu jednak dużo zmieniła lampa błyskowa w aparacie. Ale wiadomo, każdy ma prawo do własnego zdania Aczkolwiek patrząc całościowo na auto wygląda według mnie dużo lepiej niż oryginalne czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Dla mnie pasy świetne. One były jako opcja czy to aftermarketowy wyrób?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilJ26 Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 4 minuty temu, dareme89 napisał: Dla mnie pasy świetne. One były jako opcja czy to aftermarketowy wyrób? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Seryjnie były tylko czarne. Te są robione na zamówienie. Teraz pora na przeróbkę kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubek Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Ponad tydzień zabawy z lakierem, a dzisiaj Aqua 9h 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 @lubek jak aplikacja? Dla poczatkujacego do ogarniecia? Po ilu minutach docieranie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi