Michał126 Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Możesz też kupić nowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreamHD Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Ani razu tej zimy nie widziałem takiej zamieci śnieżnej jak dziś podczas wymiany kół na letnie Padało tak mocno, że nie widziałem nic, nawet na stanowisko nie szło wjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Auto znajomego, które robię mu już trzecie z kolei. Korekta + UNC-R. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Wczoraj zabrałem się za felgi. Jedna na gotowo, z drugą walczę. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor 29 Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Ogarnąłem felgi dla Teścia .2x Mr fix ,opony żel Sonax .... Zobaczymy jak z trwałością. Później mycie ,listwy Black mamba shine. Dziś jakiś qd tylko jaki? Botox? Luxury? Ssw? MD? Hmm.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romanesku Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Dziś czyszczenie i impregnowanie dachu Renovo.Pzdr. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 tigi na letnich laczkach 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JPZ Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Lekkie odswieżenie sonaxem brillant wax 3, maszyną da hamron. Na wax3 nałożyłem wax1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilJ26 Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Dzisiaj ogarnąłem trochę swoje auto. Trochę na szybko wyczyszczona komora silnika I dokładniej wnętrze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-odkrywca Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 @KamilJ26 czy to scciroco R ? Czy tylko wnętrze? Jak spisuje się 2.0tsi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilJ26 Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 5 minut temu, Lukasz-odkrywca napisał: @KamilJ26 czy to scciroco R ? Czy tylko wnętrze? Jak spisuje się 2.0tsi? Tak, Scirocco R. Nie mogę narzekać, bierze trochę oleju, ale nie są to jakieś duże ilości. Jedyne czego trochę brakuje w tym aucie, to napęd na 4 koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-odkrywca Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 @KamilJ26 a jak materiały użyte w aucie spasowanie i wyciszenie. Powiedz mi coś więcej na temat tego silnika, sam myślę o golfie mk6 R ,ale boję się oleju, łańcuszka dsg itd . Napisz na priv jak możesz nie chce zaśmiecać tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marros Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Wypłukałem układ chłodzenia i zmieniłem płyn chłodzący, a w przyszły weekend płukanie silnika, wymiana oleju i uszczelki miski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Jako ze wczoraj na targach wpadł WOW LE to stwierdziłem ze czas na doroczne pranie plastików. Myślałem, ze są czyste Po smarowanku już dużo lepiejWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi-M Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Nie dzisiaj a wczoraj, wymiana świec i oleju w moto. A dzisiaj pierwsza jazda- rozpoczęcie sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Po podróży na Motorshow trzeba było "odświeżyć" furke. Uwaga! Mycie na jedno wiadro Taaak. Jestę detailerę i myje na 1 wiadro hah Możecie hejtowac Szampon od Funky Witch to jest ogień.... Zapach.. Piana... Poślizg... Kto nie miał, to polecam spróbować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 W sobotę odbiór auta z naprawy skrzyni M32 później mycie . Nadwozie: Citrus oil- fx protect zielony-Wosk na mokro Demon. Koła : Excede UWC & Tire Cleaner. szybka zmiana kół na lato potem znowu myjka Koła 3X Excede UWC& Tire Cleaner a na opony zapodane Demon look zbliżony do ADBL Water Black oraz wymiana ledów pozycji bo się przepaliły ( oplo maniacy macie jakiś patent na mruganie ledów ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Przymiarki nowej 18" Muszę założyć pakiet zimowy , letnie ogarnąć i położyć dlux Czeka mnie dużo pracy ale pochwalę się pracą na forum jak czas pozwoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camus Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Ja nie dziś ale wczoraj wymieniłem olej, filtry, poodkurzałem i szukam ładnych kołpaczków do mojej Reni - proszę się nie śmiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROPER Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Wymieniony olej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 w końcu ogarnąłem klamkę w karbonie, zabierałem się do tego dwa lata 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 @rygryss kiedy wleci one-stepa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 @paperson tzn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Jaka to folia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 @rygryss nie korci Cię jakaś wiosenna korekta i finał w postaci wosku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi