qdlatyNH Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Ja wciepnąłem zimówki. Mycia nie było, bo brakło czasu. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towi Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 mycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Też popełniłem mycie na żony samochodzie bo nie mogłem patrzeć na auto całe białe od soli po ataku zimy w lubelskim.Zrzut wody po cq 3.0 kosmos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 mycie na dwa wiadra, nie jest to proste przy temp. 1st teraz przerwa na kawę i później ogarniecie TIGI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 szerszeń żonki ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Nie swoje ALE. Dzisiaj wyjechało, full opcja detailingu z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 @Crasher eagle-eye, chyba najfajniejszy wypust Subaru:) fabryczna czy coś zdłubane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Chyba podłubana gdzie się da. Fajna czysta motoryzacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Szybki oprysk Sg Citrix Oil. Oj ile trzeba się napryskac na butli Sg. Nastepnym razem musi wskoczyć opryskiwacz ciśnieniowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 W dniu 21.11.2018 o 19:01, Crasher napisał: Nie swoje ALE. Dzisiaj wyjechało, full opcja detailingu z mojej strony. @Crasher co było konkretnie robione? Piękny świniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 @Mumins Na lakier tevo, na szyby wszystkiego g1, wnetrze cale wyprane i fotele impregnat i1 plastiki gyeon preserve, kiera i skory gyeon leathee shiels , fele uc metalguard, nadkola owatrol , podszybie tez, wneki fusso, korekta wiadomo 2 step, opony fw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marros Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Kasowanie luzu na drążku zmiany biegów, a przy okazji wyczyszczenie samego drążka z 24 letniego syfu i smarów nakładanych przez poprzedniego właściciela, który chyba pracował w fabryce smaru, albo smar dostał w spadku Wszędzie pełno smaru, ale tam gdzie smar powinien być, to oczywiście smaru brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 2.5 godziny przygotowania do korekty. Dekontaminacja, glinkowanie i te sprawy dobrze ze pogoda dopisała +6st. Jutro One step BMW 5 F10 2015r wersja Luxury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 24 Listopada 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 wsadziłem zimówki do mk1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 24 minuty temu, Domel napisał: do mk1 Tylko po co jak i tak go spod kołderki nie ruszasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 24 Listopada 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Teraz, powalla napisał: Tylko po co jak i tak go spod kołderki nie ruszasz Z "bulem" serca.... Taki byl plan generalnie... ale jeżdżę 1-2 w tygodniu i w sumie ostatnio sypało śniegiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Ja dzis na swojego cukiereczka również wróciłem zimowki na felgach coli 476s a na oponach ADBL Tire Dressing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek1960 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Trochę się rano nudziłem więc przygotowałem przednią szybę i reflektory a na to nałożyłem : Soft99 Ultra Glaco . Leży już 2 godziny a tu cholerka zbliża się deszcz. Czy mam się stresować ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Mycie na dwa wiadra, a na tylne opony wpadł Blac Water od ADBL. Przednie po niedzieli idą na śmietnik.Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Mimo jeszcze trochę trzymającego przeziębienia popełniłem szybkie mycie auta. Od niedawna dysponuję dostępem do garażu to chciałem spróbować czegoś z niedawno kupionych na forum środków. Na klapie użyłem Soft99 Luxury Gloss i Lucas Oil Mist Slick. Obłędny cynamonowy zapach Lucas`a sprawił, że nie mogłem się powstrzymać i szybciutko obleciałem jeszcze maskę. Zapach jeszcze długo czuć było w całym garażu Auto już na baloniastych zimówkach. Mega komfort się zrobił. Niestety nie wziąłem ze sobą nic do wnętrza, ani do opon. Jedynie tylko psiknąłem w środku Stripperem. Jak tylko ogarnę temat oświetlenia w garażu to pierwszy samodzielny One Step przed prawdziwą zimą zrobię. Bo na razie nawet qd oblecieć auto jest za ciemno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotek900 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 @Michał82 fajna e60. Jest na mojej liście na następny wóz z tym że ciężko o fajny wóz. P.S jaki motor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 3,0d 218KM. A co w niej fajnego? Ot taki zwyczajny kundel. Przypadkowo trochę kupiona. Bez Mpaka nawet to nie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotek900 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 To że bez mpaka wygląda gorzej to fakt ale ogólnie ten model mi się podoba, motor też spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 @Michał82 bardzo krzywdząca jest Twoja opinia, nie zgodzę się z nią. Prawda, że M pakiet nadaje wyrazu autu, ale nie powiedziałbym, że E9X czy E6X bez M pakietu "nie wygląda" na tle konkurencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 @KapselK widocznie się starzeję. Osobiście bardziej mi się podoba w211 niż zwykłe e60, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi