Gold_Car Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2017 Jeśli ktoś może to proszę sprawdźcie czy używając pędzla z okuciem z blachy ocynkowanej po kontakcie z D-toxem pojawia się korozja. Popsikaj pędzel D-toxem i zostaw na ok 20 minut. Kupiłem adbl vl i na pędzlu pojawiła się korozja. I nie wiem czy to wina vl bo reaguje z ocynkiem, czy taki kiepski ocynk jest na pędzlu z ciastoramy . Używam takich pędzli do malowania głównie farby lateksowe i akrylowe oraz do mycia elementów w aucie benzyna ekstrakcyjna i takiej korozji nie mam nawet po roku czasu. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Moderator BiałyGTi Opublikowano 3 Lipca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2017 34 minuty temu, Gold_Car napisał: Jeśli ktoś może to proszę sprawdźcie czy używając pędzla z okuciem z blachy ocynkowanej po kontakcie z D-toxem pojawia się korozja. Mam w sumie jeden pedzelek taki bo zawsze kupuje z plastikowym okuciem. Tu zdjeciu po 20 min jak siedzial na nim D-Tox i zostal spłukany woda 1
Maniek_ Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2017 Miałem ostatnio okazję przetestować SG D-tox i bez problemu radzi sobie z syfem na felgach, ale niestety wg mnie trolli strasznie, że po aplikacji w garażu nie szło wytrzymać, a Tuga zielona jakoś mniej mi przeszkadza choć fiołkami nie zalatuje .
Grzechu23 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 14 godzin temu, W1Michal napisał: co będzie lepsze/mocniejsze na lotną rdze na zaciskach ? D tox czy monster ? ogólnie który z tych środków jest silniejszy w kwestii mocno zapieczonego brudu/osadu ? Raczej Monster Wheel będzie mocniejszy.
mariusz90 Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 Dzis zakupiłem 6 baniek po 5l ale wczesniej zrobiłem mały test zrobił na mnie pozytywne wrażenie Pytanie co bedzie za rok czy 2 lata ile słabszy bedzie dlatego kupiłem odrazu wiekszą ilosc i podziele sie po 15l z kolegą niedługo zdam relacje z testu
Grzechu23 Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 łoo panie..to zakup deirona masz na dłuuuższy czas z głowy U mnie kończy sie Vampire Liquid i wczoraj już wleciał D-tox. Może wrzucę jakiś test
Arkeolowy Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 ja juz przerobiłem bańkę d-toxa i jestem zadowolony
mariusz90 Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 Pierwszy test na felgach u kumpla Felgi bardzo stare do tego BARDZO brudne i do tego nie myte 3 lata CHEMIĄ TEGO TYPU ! Auto zawsze mył na stacji BP (szotki najtanszy program) Jak zobaczył te felgi po tym myciu nie wiedział ze to tak moze wygladac haha Porównanie w stosunku D tox VS TUGA
Gold_Car Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 Miałem kupić d-tox ale bałem się nowości i kupiłem vl i bardzo żałuję, bo vl zjada ocynk a D-tox nie, dlatego następnym razem kupuje D-tox! Który do tego ma lepszą butelkę i atomizer ale główny powód wyboru będzie neutralność dla ocynku. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
wobbjack Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2017 D Tox nie miał bardzo co robić na regularnie mytych kołach Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Moderator Domel Opublikowano 12 Listopada 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2017 13 minut temu, wobbjack napisał: nie miał bardzo co robić na regularnie mytych kołach jakby nie miał co robić to by nie koloryzował a tu widzę, że się grubo wykrwawił
wobbjack Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2017 jakby nie miał co robić to by nie koloryzował a tu widzę, że się grubo wykrwawił Jak dla mnie to tylko lekkie skaleczenieWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Grzechu23 Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 Jakiś czas temu przesiadłem się z Vampir Liquid na D-tox i to był dobry pomysł:) Fakt, ADBL reaguje momentalnie na feldze i zaczyna krwawić, ale w moim odczuciu jest słabszy. Dodatkowo na plus dla d-toxa to butelka + fajny regulowany atomizer + mniej drażniący zapach Mały test nie żadne szczury ale dystans = ok 600 km + mocno pylące klocki. Bez pędzelkowania! D-tox 1
wobbjack Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 Jakiś czas temu przesiadłem się z Vampir Liquid na D-tox i to był dobry pomysł Mały test nie żadne szczury ale dystans = ok 600 km + mocno pylące klocki. Bez pędzelkowania! D-tox Więcej takich testów poproszę! D Tox to bardzo dobry ale niedoceniony produkt. Chętnie bym zobaczył porównanie nowej Tugi ze zmienionym składem, Liquid Vampira i nowego deironizera od SG Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
PiterG Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 Fakt, ADBL reaguje momentalnie na feldze i zaczyna krwawić, ale w moim odczuciu jest słabszy. Dodatkowo na plus dla d-toxa to butelka + fajny regulowany atomizer + mniej drażniący zapach D-tox Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Dokladnie do takich samych wnisokow doszedlem ostatnio. Lepiej chwile dluzej poczekac dla lepszych efektow, rezultatow. Atomizer w mojej opinii na duzy plus w porownaniu do rodzimej konkurencji. 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 15 Listopada 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 tez korzystam z D-toxa i wypsikałem juz trochę ok 2L butelka fajna chodź potrafi ja wciągnąć ale wraca do normy. atomizer na mgiełkę i można fajnie z nim pracować ja również od siebie polecam D-toxa dobrze działa nie śmierdzi az tak bardzo
D@ViD Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 Ja też ostatnio zamieniłem ADBL VL na SG D-tox i mogę polecić ten produkt w 100%. 1) Lepsza butelka i atomizer - przez co jest bardzo ekonomicznie i wygodnie w aplikacji 2) Mniej śmierdzi niż inne Deirony.
CoolBreeze Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 Mam i ja. W zasadzie to mi się kończy. Jak do tej pory jestem z D-Toxa zadowolony. Zdecydowanie wolę nim pracować niz innym środkiem, który mam na półce. W jednym z tematów takie małe porównanie zrobiłem: https://kosmetykaaut.pl/topic/5323-efekt-quotkrwawieniaquot-felg/?page=22&tab=comments#comment-578463 Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
V1RU$ Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2018 A porównywał ktoś D TOXa do IRON Xa. IX droższy, ale czy dużo skuteczniejszy.
wobbjack Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2018 Odkopuje temat, po dwóch litrach adbl zatęskniłem za d toxem mam wrażenie ze lepiej domywa bezdotykowoWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
DZIADZIA Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2018 na chwilę obecną mój ulubieniec, jakość cena rewelka
wobbjack Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2018 na chwilę obecną mój ulubieniec, jakość cena rewelkaJestem tego samego zdania, w porównaniu do adbl ten produkt jest klasę wyżej. Cieknące atomizery i wciągające się butelki adbl to nie dla mnie, z SG nigdy nie bylo takich problemów. Skoro za coś płacę to wymagam, zwłaszcza w detailingu gdzie liczy sie kazdy szczegół. SG odrobilo lekcje i mam nadzieję ze utrzymają poziom.Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1
Emil.66 Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2018 U mnie D-tox również się sprawdził, świetny produkt, powiedzcie mi tylko, do bieżącej pielęgnacji go używacie? Generalnie na półce stoi też Exede Wheel Cleaner ale nie jestem do końca do niego przekonany
DaV Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2018 3 minuty temu, Emil.66 napisał: Generalnie na półce stoi też Exede Wheel Cleaner ale nie jestem do końca do niego przekonany Do bieżącej pielęgnacji świetny produkt. Umyj felgi Excede a potem po spłukaniu spryskaj D-toxem zobaczysz, że prawie nic nie będzie zbierać. Ja osobiście deironizerów nie używam tak często jedynie raz na jakiś czas bo o felgi regularnie staram się dbać. 4
Rekomendowane odpowiedzi