Qlimaxss Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2017 Edit: Sprawa załatwiona jutro idzie do mnie nowy automizer;)☺. Dzięki @Detailer's Magic za szybkim pomoc w problemie☺. Niestety nie mam ;(. Ale dzięki za opinie chyba trzeba będzie zakupić 😊.Nie jestem ogólnie za tym aby się o takie rzeczy upominać bo tak naprawdę to groszowa sprawa. Ze koszty transportu tego beda wyższe niż sam sspryskiwacz A tam skąd kupowałam to mam mega nie po drodze ten sklep. Napiszę zobaczymy co powiedzą
doniek77 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2017 Również używam tego produktu, nie tylko w aucie ale także w domu. Miałem kilka tego typu produktów ale Glass Magic na razie najlepszy. Polecam
CoolBreeze Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2017 Wczoraj pierwszy raz Glass Magic został użyty w samochodzie. Wcześniej świetnie spisywał się walcząc z wiecznie zachlapanym lustrem w łazience i oknami w kuchni upaćkanymi rączkami małego Jasia - w tej GM daje sobie świetnie radę No, ale że ma służyć w aucie, to... dostał szansę na szybach od wewnątrz. Praca z GM należy to tych przyjemniejszych: psik, psik, przetarcie, żadnych mazów i ... ten zapach Ciekaw jestem jaką robotę zrobił na przedniej szybie. Zobaczymy w trasie czy jakieś smugi powychodzą. Liczę, że nie. Dzisiaj i jutro będzie test w trasie.
DZIADZIA Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2017 mnie też odpowiada, jak dałem żonce żeby sprawdziła na oknie... stwierdziła, że clin lepszy bo nie zostawia smug
Fitte Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2018 mnie też odpowiada, jak dałem żonce żeby sprawdziła na oknie... stwierdziła, że clin lepszy bo nie zostawia smug Zapewne używa szmaty, która wcześniej szła w obiegu z pronto trochę znany mi tematWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
krzychusc Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2018 Mój atomizer przy 4 użyciu pozostał wyciśnięty i 4litery. Frosta mam zużytego( a raczej żona) prawie połowę i działa dzielnie
Dystrybutor Detailer's Magic Opublikowano 14 Lutego 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 Na tysiące sztuk które zamawiam , musiał się trafić jeden wadliwy lub uległ upadkowi .
jolley Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zmęczony wszystkimi marketowymi Clinami itp, chciałbym kupić większą ilośc DM Glass Magic, w tym dla mamy, która nie bawi się w żadne fibry i gofry. Czy płyn również tak dobrze czyści używając np. ręcznika papierowego?
Qlimaxss Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 @jolley Jak dla mnie daje radę. Robie nim stół szklany w domu i lustra. Aczkolwiek mój ręcznik papierowy zostawiał paprochy i docierałem waflem Ale bezpyłowy myślę że zalatwi sprawę. 1
Birkhof Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 [mention=22743]jolley[/mention] Jak dla mnie daje radę. Robie nim stół szklany w domu i lustra. Aczkolwiek mój ręcznik papierowy zostawiał paprochy i docierałem waflem Ale bezpyłowy myślę że zalatwi sprawę. Dobry jest Regina expertWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
jolley Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 Czyli reasumując, dobry płyn, ręcznikiem tez ogarnie szybki, można spokojnie brać?
paperson Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 @jolley bierz, jest naprawdę dobry. Ja obecnie DM kupuję tylko w dużych bańkach. 1 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 21 Stycznia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 tak bardzo dobry płyn mozesz brac 1
Qlimaxss Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 @Birkhof Dzięki akurat mi się kończy w domu to kupię Regine.
DZIADZIA Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2019 skromne porównanie ode mnie 1 1 1
Birkhof Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2019 skromne porównanie ode mnieFajny teścik.Używasz jakichś ściereczek sizalowych czy ręcznika bezpyłowego? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
DZIADZIA Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2019 59 minut temu, Birkhof napisał: Używasz jakichś ściereczek sizalowych czy ręcznika bezpyłowego? nie, to jest Czyściwo Włókninowe firmy TORK do ciężkich zabrudzeń, do szyb bajka... 1
V1RU$ Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2019 3 godziny temu, rygryss napisał: skromne porównanie ode mnie A czym ten ProElite leci ? Amoniak ? Bo maiłem koncentrat - i d...y nie urywał. I brzydko pachniał. Tak jak by właśnie amoniak. Rozrobiony z demineralką. Puki co moim liderem jest koncentrat Cartec, a zanim DM dla tych co nie lubią mieszać.
DZIADZIA Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2019 @V1RU$ nie wiem czym, ale śmierdzi niesamowicie.
V1RU$ Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2019 1 minutę temu, rygryss napisał: @V1RU$ nie wiem czym, ale śmierdzi niesamowicie. Spoko. Pewnie to to samo co koncentrat. On też nie należy do przyjemnych. Zalecane stężenie 1:5 do 1:10. A i tak czuć. DM to przy nim perfumy z najwyższej półki.
Strus Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2019 Ja ProElite zmieszałem z koncentratem Carchem i już tak nie śmierdzi a moc jest
Birkhof Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2019 nie, to jest Czyściwo Włókninowe firmy TORK do ciężkich zabrudzeń, do szyb bajka...Osz Ty 400zl za rolke :D?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
DZIADZIA Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2019 @Birkhof, szalony nie jestem w pracy mam dostęp do tego
Birkhof Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 [mention=3124]Birkhof[/mention], szalony nie jestem w pracy mam dostęp do tego A to jest wielokrotnego użytku?Na stronie tyle modeli tego -znasz konkretny numer produktu?Jak to jednorazówki to zostanę przy Reginie chyba ;DWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi