Daroo Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 kaskra1, Mega praca przy samochodzie! Bywasz czasami w częstochowie? Strasznie jestem ciekawy Focusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 kaskra1, Mega praca przy samochodzie! Bywasz czasami w częstochowie? Strasznie jestem ciekawy Focusa Raczej w tamte rejony się nie zapuszczam niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4fi Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 kaskra1, stary... baba już mnie woła do wyra, wydziera się na mnie, żebym się kładł a ja jak zahipnotyzowany nie mogę się oderwać od tej fotorelacji.. chapeau bas dobry wstęp, motywujący i pokazujący, że i w Polsce się da, jak się chce osiągnąć cel. Kolejny plus za postawę - dajesz przykład, a nie czekasz aż 'ktoś coś'. Bez zbędnego pitu-pitu każesz brać się do roboty, a nie biadolić i w dodatku pokazujesz jedną z lepszych dróg jak można zrobić naprawdę świetną fotorelację- stary.. na serio, szacunek! Zainspirowałeś na całego. Nie pozostaje nic innego jak za jakiś czas też się czymś pochwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 4fi, Dzięki za miłe słowa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 kaskra1, rzeczywiście coś się zmieniło na forum. Chyba wynika to częściowo z braku czasu(jak sam wiesz, relacje zabierają kupę czasu), ale też z tego, że detailing zrobił sie popularniejszy. Kiedyś grono ludzi było mniejsze, wiecej osób sie znało/kojarzyło i robiło to swego rodzaju otoczkę. Sam kiedys wrzucałem relacje, a teraz jak robię auto, to zazwyczaj jest mało czasu, żeby jeszcze dołożyć do tego zdjęcia. Detailing dalej mnie pasjonuje i lubię zarzucic nowego siuwaksa. Co do relacji,pracy i auta to gratuluję Na autostradzie od 90-260 odszedł mi 3 długości...później trzymał go chyba kaganiec..a mnie nie Jednakże naped i elektronika jest kozacka w tej furze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXKrystianXx Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 kaskra1 Wytrwałem do samego końca relacji i podziwiam. Świetny samochód i profesjonalne podejście do pracy. Oglądając takie fotorelacje można się nawet czegoś nauczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwadrat Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Efekt końcowy + kolor lakieru robią swoje. Taka praca i wynik motywuje do własnego działania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denzkit Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Hej Panowie, powiedzcie mi proszę, gdzie moge zakupić klucz z tymi nasadkami które nie rysują felg ? Dzieki z góry ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Denzkit, Klepnij " nasadki asta " Na alledrogo i znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaneeks Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Hej czy ta rekawica g3 jako glinka zostawia ryski? Trzeba potem maszyną ruszyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Hej czy ta rekawica g3 jako glinka zostawia ryski? Trzeba potem maszyną ruszyć? Ja nie zauważyłem nic niepokojącego po jej użyciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapilux Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Mam pytanie - jakiej firmy jest sprzęt, którym osuszałeś felgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Mam pytanie - jakiej firmy jest sprzęt, którym osuszałeś felgi? Metrovac-Master-Blaster-Car-Dryer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekkk1985 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Czapki z glow ... swietna relacja, mega wklad pracy i fura kox Polerke zrobiles Sonaxem 04-06 na zoltym padzie a finish czym robiles? Lampy tez samym finishem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Czapki z glow ... swietna relacja, mega wklad pracy i fura kox Polerke zrobiles Sonaxem 04-06 na zoltym padzie a finish czym robiles? Lampy tez samym finishem? A dzięki, ta pasta sonaxa super wykańcza więc nic innego nie było trzeba. Dokładnie całe auto tym wykanczalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 660771 ta pasta sonaxa super wykańcza używałeś może S30 i masz porównanie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 660771 ta pasta sonaxa super wykańcza używałeś może S30 i masz porównanie??? Niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 kaskra1 Kiedy jakiś updejcik z życia powłoki z mycia chociażby . Miło by zobaczyć jak Focusik zażywa relaksacyjnych kąpieli;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrasso Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Kozak fura, relacja jeszcze lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kewinpol Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Focus RS mk3 marzenie i do tego najlepszy lakier jaki można wybrać . Świetna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Dziś jeździłem takim jednym niebieskim ^^ Jest kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Nie bujałeś się po Ursusie? RS z Plazy z Popularnej szalał :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Nie, okolice Bawarii na Czerniakowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 4 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Dziś jeździłem takim jednym niebieskim ^^ Jest kozak Potwierdzam, super auto. Trochę brakuje mu mocy w górnym zakresie obrotów, ale już coś z tym będę działać. Zawias jest perfekt tak samo jak przeniesienie napędu. Ogólnie gdybym mógł cofnąć czas to zawsze wylądował bym w salonie forda PS. Wpadają nowe koła 6,75 kg sztuka (seria 13kg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid92 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Piękny dodatek do tego auta! Co to za model? Super będzie widać te niebieskie zaciski! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi