kaskra1 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Maciej WTN, Nasadki asta, klucz nie pamiętam Uncr ponad pół butelki mi zeszło, pewnie przez to że korzystałem z Wacik a nie dedykowanego aplikatora, a druga sprawa że było 26 stopni chyba przy aplikacji i wole nakładać więcej bo cienka warstwa za szybko wiąże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateeusz_sz Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Robota pełna profeska! Az miło wracać do tego wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towi77 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 piękna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler113 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 robota i relacja PRO! a skory czysciles przed zabezpieczeniem, bo w relacji nie ma?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 robota i relacja PRO! a skory czysciles przed zabezpieczeniem, bo w relacji nie ma?? Nie czyscilem, sam zdjąłem fabryczne folie i po 400km uznałem że nie ma takiej potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopersky Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Relacja pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 zajebista relacja. masz, jak to określiłeś "tool do laptopów". przyznam, że moim toolem jest kompresor na stacji a to co tam Ty masz jest bardziej interesujące. gdzie można gadżety do tego dorwać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 zajebista relacja. masz, jak to określiłeś "tool do laptopów". przyznam, że moim toolem jest kompresor na stacji a to co tam Ty masz jest bardziej interesujące. gdzie można gadżety do tego dorwać? Łap http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... zacza.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 1. Good job mate 2. Lakier super 3. Dobrze rusza z miejsca 4. Kiedyś samochody były lepsze Niech dobrze służy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokolokos Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Auto kozackie a zabezpieczenie i środki do tego użyte robią wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 1. Good job mate 2. Lakier super 3. Dobrze rusza z miejsca 4. Kiedyś samochody były lepsze Niech dobrze służy 1.podziękować 2.fakt na żywo jest kosmos, chociaż wolałbym żeby został zielony 3.całkiem całkiem 4.miały niby to coś ale niezawodność nowych bierze górę, miałem krótki epizod z I nie wiem czy chce jeszcze Dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 kaskra1, Piękne to E30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildturkey Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Chińskie BBSy by tu bardziej pasowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Chińskie BBSy by tu bardziej pasowały Nie było akurat więc trzeba było się niemieckimi zadowolić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 dzieki za linke! to juz druga podpowiedź, szukałem dwa tygodnie temu blackmamby, ale nie było nigdzie po "czarne rękawiczki nitrylowe" więc obejszłem się smakiem. tymczasem u Ciebie podpatrzyłem i już kupione. to samo ssawki - kupione x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KR54321 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 kaskra1, super bryczka, gratuluję Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafarafa7 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Piekny fokus! Kawał solidnej roboty! ładnie się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olas Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Powrót porządnych projektów, coś pięknego brakowało tej "starej gwardii", kawał solidnej pracy i wielki szacunek za dążenie do marzeń, gratuluje i powodzenia dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakne Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Naprawde super robota, mam się od kogo uczyć, szkoda że nie z Warszawy, chetnie bym podjechał i poprosił o nauki . Pozdrawiam, Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Woo Jejciu!! Nie dość że jedno z motoryzacyjnym marzeń,to jeszcze z mojej okolicy A na dokładkę taka ilość wiedzy za darmo;) Świetna Relacja;) , nówka auto a widać jaka jest różnica przy ręce pasjonata detalingu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 KR54321, Fafarafa7, olas, Qlimaxss, Dzięki za miłe komentarze Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 No dupę teraz urywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_acc Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Nie wiem jak ale przegapiłem tą relacje i dopiero dzisiaj obejrzałem. Widać że mega jara cie nowy samochód. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 kaskra1, relacją wróciłeś do starych, dobrych czasów forum. Gratki fury choć chyba ciężko pracowało się w tak wąskim garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 No pięknie!! Stara szkoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi