Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maciej WTN,

Nasadki asta, klucz nie pamiętam

Uncr ponad pół butelki mi zeszło, pewnie przez to że korzystałem z Wacik a nie dedykowanego aplikatora, a druga sprawa że było 26 stopni chyba przy aplikacji i wole nakładać więcej bo cienka warstwa za szybko wiąże.

Opublikowano
robota i relacja PRO!

a skory czysciles przed zabezpieczeniem, bo w relacji nie ma??

Nie czyscilem, sam zdjąłem fabryczne folie i po 400km uznałem że nie ma takiej potrzeby.

Opublikowano

zajebista relacja. masz, jak to określiłeś "tool do laptopów". przyznam, że moim toolem jest kompresor na stacji a to co tam Ty masz jest bardziej interesujące. gdzie można gadżety do tego dorwać?

Opublikowano
1. Good job mate ;)

2. Lakier super :shock:

3. Dobrze rusza z miejsca

4. Kiedyś samochody były lepsze

:P:mrgreen:

Niech dobrze służy ;)

1.podziękować

2.fakt na żywo jest kosmos, chociaż wolałbym żeby został zielony

3.całkiem całkiem

4.miały niby to coś ale niezawodność nowych bierze górę, miałem krótki epizod z

PicsArt_07-02-12.57.46_zpsfbbrkaht.jpg

I nie wiem czy chce jeszcze

Dzięki i pozdrawiam.

Opublikowano

dzieki za linke! to juz druga podpowiedź, szukałem dwa tygodnie temu blackmamby, ale nie było nigdzie po "czarne rękawiczki nitrylowe" więc obejszłem się smakiem. tymczasem u Ciebie podpatrzyłem i już kupione. to samo ssawki - kupione x]

Opublikowano

Powrót porządnych projektów, coś pięknego brakowało tej "starej gwardii", kawał solidnej pracy i wielki szacunek za dążenie do marzeń, gratuluje i powodzenia dalej ;)

Opublikowano

Naprawde super robota, mam się od kogo uczyć, szkoda że nie z Warszawy, chetnie bym podjechał i poprosił o nauki :).

Pozdrawiam,

Z

Opublikowano

Woo Jejciu!! :kox:

Nie dość że jedno z motoryzacyjnym marzeń,to jeszcze z mojej okolicy ;)

A na dokładkę taka ilość wiedzy za darmo;) :-]

Świetna Relacja;) , nówka auto a widać jaka jest różnica przy ręce pasjonata detalingu;) :-]

Opublikowano

Nie wiem jak ale przegapiłem tą relacje i dopiero dzisiaj obejrzałem. Widać że mega jara cie nowy samochód. Pozdrawiam.

Opublikowano

kaskra1, relacją wróciłeś do starych, dobrych czasów forum. Gratki fury choć chyba ciężko pracowało się w tak wąskim garażu

:song::good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.