kaskra1 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 [ref=#00aa00]bienek[/ref], Ja jakoś zawsze podchodziłem z dystansem do golfa, Ale gti clubsport mnie osobiście urzekł, wnętrze jest po prostu piękne I idzie jak wściekłe przez mała wagę. 2s szybszy od 100-200 od fokusa. Wiadomo od 0 nie ma szans ale na torze się tak nie jeździ a ja po ulicach jeżdżę już w miarę przepisowo i wyścigi z pod świateł nie dla Mnie od jakiegoś czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 [ref=#00aa00]bienek[/ref], nie tylko Tobie, jeździłem GTI i dopóki nie położy się cegły na pedale przyspieszenia to ani nie jedzie, ani nie brzmi. Z drugiej strony ktoś doceni te uniwersalność bo po cichu można odwieźć dzieci do przedszkola... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 705301 Blisko ale nie Mialem pisac golf, ale pisales o fiescie st i mnie zmylilo ze jednak cos z segmentu B. Piekna maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Nie lubię golfów ale ten wyglada fajnie. Jedyne czego nie mogę zrozumieć to kolejny świr detailingowy i kupuje białe auto... nie wilales coś bardziej detailingowego wziąć? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 [ref]dareme89[/ref], wiesz jak jest praca po 13-14 h dziennie czasem weryfikuje twoje hobby a biały duuuzo wybacza. Poza tym to był ostatni dostępny clubsport w kraju i raczej nie powinienem wybrzydzac, A że miał zaznaczone wszystko w kongiguratorze to szkoda było nie wziąść zwłaszcza biorąc pod uwagę rabat jaki zgarnałem na jego wynajem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Piszecie ciągle GTI, GTI, a Clubsport to przecież zupełnie inna bajka Graty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 [ref]kaskra1[/ref], gratki Co wlatuje na lakier, powłoka czy jakiś wosk? Czekam na relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 [ref]Geno[/ref], Egzakli [ref]Gardor[/ref], Na fokusie 20000 km siedziała jak nowa kanapka uncr gtechniq więc teraz pewnie też sięgnę po uncr tylko 1.5 wersje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 oooo klabsport, o wiele bardziej wolałbym go od eRki gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 [ref]kamilgt[/ref], Mało kto ma tak jak my Bo to przecież tylko ośka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Teraz rozumiem? A tak z ciekawości w czym ten focus był taki zły do miasta? A co clubsport ma lepszego? Pytam z ciekawości bo sam dość długo się zastanawiałem czy tak ekstremalne auta nie męczą na codzień. Pomińmy cenę i związana z nią rata. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 [ref]kaskra1[/ref], no mistrzu.. czekam na relację jak Tobie czas pozwoli bardzo przyjemnie oglądało się poprzednią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluch Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Masz fotki foteli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janko Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 kaskra1 czekam z niecierpliwością na relację podobną do tej z forda bo była mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 [ref]maluch[/ref], Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluch Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Cudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiurban Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 clubsport to mistrzostwo gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Gratulacje, fajna Golfina Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrozdekPL Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Nie ma podłokietnika czy go nie widać, bo z tego co widze roletki na schowek z napojami też nie ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Piękny Clubsport Wnętrze, fotele, kierownica Czekamy na relację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nims Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Te fotele to jest mistrzostwo świata o ie to nie tajemnica za ile udało się wyrwać ????może być pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patys Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Te fotele to jest mistrzostwo świata o ie to nie tajemnica za ile udało się wyrwać ????morze być pw. chyba może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siegfriedpanzer Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Dobra zmiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 705387 A co clubsport ma lepszego? Ma DSG. Zamykam! Ja po Fieście ST stwierdzam, że to mój ostatni manual który kupiłem. Dużo bardziej wolę latać mondeo w automacie. Naprawdę. Kasper, gratuluję golfa. Naprawdę fajne auto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 705387 A co clubsport ma lepszego? Ma DSG. Zamykam! Ja po Fieście ST stwierdzam, że to mój ostatni manual który kupiłem. Dużo bardziej wolę latać mondeo w automacie. Naprawdę. Kasper, gratuluję golfa. Naprawdę fajne auto! Jak wyżej DSG, nigdy więcej manuala w daily, jakiś trackdayowy killer wiadomo ale auto do stania w korkach i od czasu do czasu kiwki po mieście nie może być inne. + oczywiście zawieszenie + fotele które są duuuzo wygodniejsze i nie bolą od nich plecy + pozycja za kierownicą (dziwnie to zabrzmi ale jakbym przesiadl się z vana do samochodu sportowego ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi