Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[ref=#00aa00]bienek[/ref],

Ja jakoś zawsze podchodziłem z dystansem do golfa, Ale gti clubsport mnie osobiście urzekł, wnętrze jest po prostu piękne I idzie jak wściekłe przez mała wagę. 2s szybszy od 100-200 od fokusa. Wiadomo od 0 nie ma szans ale na torze się tak nie jeździ a ja po ulicach jeżdżę już w miarę przepisowo i wyścigi z pod świateł nie dla Mnie od jakiegoś czasu.

Opublikowano

[ref=#00aa00]bienek[/ref], nie tylko Tobie, jeździłem GTI i dopóki nie położy się cegły na pedale przyspieszenia to ani nie jedzie, ani nie brzmi. Z drugiej strony ktoś doceni te uniwersalność bo po cichu można odwieźć dzieci do przedszkola...

Opublikowano

Nie lubię golfów ale ten wyglada fajnie. Jedyne czego nie mogę zrozumieć to kolejny świr detailingowy i kupuje białe auto... nie wilales coś bardziej detailingowego wziąć?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

[ref]dareme89[/ref], wiesz jak jest praca po 13-14 h dziennie czasem weryfikuje twoje hobby a biały duuuzo wybacza.

Poza tym to był ostatni dostępny clubsport w kraju i raczej nie powinienem wybrzydzac, A że miał zaznaczone wszystko w kongiguratorze to szkoda było nie wziąść zwłaszcza biorąc pod uwagę rabat jaki zgarnałem na jego wynajem. :kox:

Opublikowano

[ref]Geno[/ref],

Egzakli

[ref]Gardor[/ref],

Na fokusie 20000 km siedziała jak nowa kanapka uncr gtechniq więc teraz pewnie też sięgnę po uncr tylko 1.5 wersje.

Opublikowano

Teraz rozumiem? A tak z ciekawości w czym ten focus był taki zły do miasta? A co clubsport ma lepszego? Pytam z ciekawości bo sam dość długo się zastanawiałem czy tak ekstremalne auta nie męczą na codzień. Pomińmy cenę i związana z nią rata.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Te fotele to jest mistrzostwo świata :kox: o ie to nie tajemnica za ile udało się wyrwać ????może być pw.

Opublikowano
Te fotele to jest mistrzostwo świata :kox: o ie to nie tajemnica za ile udało się wyrwać ????morze być pw.

chyba może :)

Opublikowano
705387 A co clubsport ma lepszego?

Ma DSG.

Zamykam!

Ja po Fieście ST stwierdzam, że to mój ostatni manual który kupiłem.

Dużo bardziej wolę latać mondeo w automacie. Naprawdę.

Kasper, gratuluję golfa. Naprawdę fajne auto!

Opublikowano
705387 A co clubsport ma lepszego?

Ma DSG.

Zamykam!

Ja po Fieście ST stwierdzam, że to mój ostatni manual który kupiłem.

Dużo bardziej wolę latać mondeo w automacie. Naprawdę.

Kasper, gratuluję golfa. Naprawdę fajne auto!

Jak wyżej DSG, nigdy więcej manuala w daily, jakiś trackdayowy killer wiadomo ale auto do stania w korkach i od czasu do czasu kiwki po mieście nie może być inne.

+ oczywiście zawieszenie + fotele które są duuuzo wygodniejsze i nie bolą od nich plecy + pozycja za kierownicą (dziwnie to zabrzmi ale jakbym przesiadl się z vana do samochodu sportowego )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.