Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na dłuższą metę :thumbdown: zapach jak wasz dressing opon, damski perfum, badz jakas nutka świeżości (mialem taki odświeżacz powietrza jak znajdę to podam nazwę, ale zapach konkret :acute: , nie mdlił az chcialo sie oddychać:D )

Opublikowano
691409 Zróbcie ładną gumę balonową

To na pewno go więcej nie kupię :) Wystarczy, że Presta Sudzz tak śmierdzi... :?

691462 Ciasteczkowy

jest ok, ale ja najbardziej lubię owocowe zapachy jak np. wiśniowy (coś jak DG#901).

Opublikowano

Testował ktoś to na czarnej skórze? Szukam QD do szybkiego odświeżania skórzanego wnętrza z naciskiem na mocno matowy efekt. NL na plastikach wygląda ok ale już na skórze robi lekko połysk dlatego pytam o ADBL bo w innym temacie polecono mi go do skóry.

EDIT: Ok w tamtym temacie już mam foty i wygląda całkiem nieźle na skórze.

Opublikowano

Ciasteczkowy to dobry pomysł, albo jakiś cytrusowy. Aktualny zapach to dla mnie jedyna wada tego produktu, ale nie tak duża, żeby nie używać.

Opublikowano

Jeśli IQD będzie miał zapach gumy balonowej to wiedźcie że nigdy go nie kupię :D Jeśli chcecie już tak zmienić zapach to coś świeżego , zapach pomarańczy np choć ten co jest nie jest zły :P

Opublikowano

Większość z nas i tak używa dedykowanych zapachów wiec jak dla mnie to ta chemia do wnętrz mogła by być bezwonna bo czasem niezłe miksy po aplikacji wychodzą.

Opublikowano

A ja bym proponował zmniejszyć intensywność obecnego.

Woń iqd nie jest i nie będzie na tyle trwała, żeby służyć za zapach, a tak przynajmniej osobom którym on nie pasuje (w tym mi) nie będzie aż tak dokuczał.

Opublikowano

a ja tam nie mam nic do niego jedynie to że raczej używam go jak kobieta autem jeździ bo dla faceta trochę wstyd, ale jest taki inny niż wszystkie dostępne na rynku, btw bardzo fajnym zapachem byłby zapach tak jak u siebie chemical guys ma clay lube jest to zapach pewnych gum bodajże USA :D lub zapach poorboysa spray and wipe do tej pory się zasanawiam dlaczego żaden z producentów nie zrobisz jeszcze takiego zapachu :wallbash:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapach jest według mnie bardzo w porządku, ale może ciut zbyt intensywny. Tak naprawdę to każdy lubi w swoim aucie co innego i jeszcze się taki nie znalazł co by każdemu dogodził ;)

Wszystkie zapachy typu kokos, kawa, ciasteczka, pieczony chleb czy schabowy z kapustą - do wnętrza moim zdaniem zbyt mdłe i duszące.

Jeśli nowa nuta to idealnie pasowałby mi zapach świeżego zielonego jabłuszka albo jeśli ma być nietuzinkowo to...brzoskwini lub czereśni :-]

Opublikowano

Ja dziś w wolnej chwili pierwszy raz użyłem iqd i u mnie jest zapach wyczuwalny Ale żeby był tak intensywny żeby urywało nos to bez przesady :dontknow: poza tym bardzo dobrze spełnia swoje zadanie :good: przerósł moje oczekiwania :good:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś pierwszy raz testowałem IQD i dla mnie zapach też porażka. Jak perfumy mojej babci, o ile zawsze mf po użyciu natural looka lubiłem zostawić w aucie w kieszeni drzwi bo ładnie pachniał o tyle po IQD fibra zaraz poleciała do garażu ;) Ale to jedyny minus tego specyfiku bo poza tym fajnie usuwa lekkie zabrudzenia oraz pozostawia matowe wykończenie nawet na skórzanej tapicerce. Po NL plastiki są matowe ale skóra już się świeciła po IQD jest elegancki mat. Jak dla mnie środki tego typy powinny być bezwonne każdy ma w aucie i tak osobny zapach gdyby nie to produkt byłby idealny.

Opublikowano

Mam pytanko. Zrobiłem juz wszystkie samochody i w każdym mam.pożądany efekt i teraz pytanie czy samo iqd starczy i mogę całkowicie zrezygnować z drssingow? Tak dobry efekt ze nie chce go niczym psuć :song:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja tylko dodam , że w Interior QD właśnie zmienił się zapach i nie jest już "kobiecy" jak go niektórzy nazywali, a teraz fajne świeże perfumy :good:

Zmiana ewidentnej na plus :-]

Opublikowano

[ref=#000033]ADBL[/ref], a ta seria będzie limited edition? Czy będzie to stale limited edition ?:D

Taka ten produkt ma u mnie ksywkę w domu :) mówię do narzeczonej podaj mi "Śmierdziucha" :D