Dystrybutor ADBL Opublikowano 13 Lutego 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2017 posiada właściwości antystatyczne
Gesiu_15 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2017 [ref=#ff3366]batinta[/ref], zapach różany
maciek-drummer Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2017 [ref=#ff3366]batinta[/ref], zapach różany Sorry za OT, ale ja zapachem bym tego nie nazwał
batinta Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2017 To trochę kiepsko. Trzeba będzie zostać przy sprawdzonym N Finesse.
Tomek004 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2017 A czy mógłby się ktoś wypowiedzieć jak ma się aplikacja WOW-a w porównaniu do SG Apple Plastic Dressing? Miałem ten 2 i zraziłem się do takiej konsystencji dressingu, bardzo źle mi się go aplikowało ?
piepia Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2017 Mialem oba i moge cos powiedziec SG aplikowalo sie dosc ciezko bo zostawaly biale mazy i ogolnie sam w sobie byl dosc klejacy. WOW ma podobna konsystencje, jednak aplikuje sie go o wiele lepiej bo z automatu przyciemnia deske (bez bialego nalotu). WOW nie zasycha na skorupe tak jak SG.
Tomek004 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2017 Skoro tak to chyba się skusze na WOWa, dzięki
Creteriv Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2017 na fibre psikam i wcieram. Tak zostawiam i jest mega jedyny minus ze tam gdzie kolano na boku trzymam to schodzi, ale wyczytalem ze to nic nowego : P biere niedlugo kolejne 0.5l : P
Alfa47 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 Jakiej fibry używacie do wcierania WoW'a ? mam taką z krótkim włosiem i jej uzywałem na test tego produktu ale nie mam pojęcia czy to wina fibry czy co bo mnie nie powala
Piotrek Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 A próbowałeś aplikatorem mikrofibrowym? Even Coat'y od Megsa są bardzo dobre
Gesiu_15 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 [ref]Alfa47[/ref], osobiście używam aplikatora z mikrofibry , najlepiej mi się pracuje
Alfa47 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 Z chęcią bym go gdzieś kupił, ale u mnie w mieście nie ma takiego sklepu z kosmetykami żeby takie aplikatory kupić.
Prox Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 Ja sobie na Ali kupilem, nie uzywalem z WOWem tylko z kochem, ale dzialaja super.
Alfa47 Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2017 A można piankowym aplikatorem ? takim jak do wosku
hamilton Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2017 Można, używam cały czas i nie ma problemu
gregor589 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 Jak go nakladales ja takiego efektu nie moglem uzyskac . Po jakim czasie od nałożenia robione zdjecie??
Alfa47 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 Nakładałem 4 dni temu po nałożeniu nie wycierałem
gregor589 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 ale rozcierałes ? ja psikam na fibre i rozcieram i nigdy takiego efektu moze za mało nakładam
Alfa47 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 Tak, Ja mam aplikator z wosku K2 Ultra Wax i na niego psikałem i rozcierałem. Może i za mało
Grzechu23 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2017 Witam Panowie Dawno nie było żadnego testu w tym temacie więc postanowiłem lekko odgrzebać kotleta. Jako, że nie miałem do tej pory do czynienia z dressingami do plastików, obecnie zastosowany jest 'tym pierwszym'. Po przeszukaniu forum, przejrzeniu sporych ilości zdjęć - filmów itp. mój wybór padł na ADBL Interior WOW Zapraszam na skromny test Plastiki na których został położny dresing to w miarę miękkie tworzywo z Skody Superb II. Zdjęcia przed czyszczeniem i aplikacją. Do czyszczenia użyłem kolegi z jednej paczki czyli ADBL APC Fotka dzisiejszych bohaterów Ogólnie rzecz biorąc cały czas myślałem ze domyślnie te plastiki są już "ciemne -> czarne" jednak później zmieniłem zdanie ;P Leci taśma (kijowa ale lepszej akurat nie miałem pod ręką ;/ ) Zbliżenie, brudu faktycznie troche nazbierało się w szczelinach Jedziem z APC - proporcja 1:10 Odczekujemy chwile, przecieramy MF i po chwili "piędziesiątka" Na zdjeciu może nie ma aż takiego efektu, ale na żywo już po samym APC, tapicerka już mocno odżyła. Czas na Interior WOW Ponownie taśma, aplikacja na nową MF i lekko przecieramy. Przy aplikacji prace umila bardzo przyjemny zapach bananów Odczekujemy chwile aż preparat wchłonie się, lekko wyparuje i zrywamy taśmę. Efekt widzicie sami Na dole już zdjęcie całościowe po nałożeniu dressing. Tapicerka dopiero teraz nabrała prawdziwej głębi czarnego i teraz aż miło się patrzy PODSUMOWANIE Produkt spełnił moje oczekiwania w 100%. Mocno przyciemnił , nadał fajniej szklistości, efekt hydrofobowy sprawdziłem później i jest jak bardziej na plus(brak białych plam). Nowy atomizer bardzo dobrze rozpyla, nic nie leje po rękach, nie wgniata butelki. Ma bardzo przyjemny bananowy zapach (i tutaj jedynie pozostaje mały niedosyt ponieważ utrzymuje się dość krótko..1-2 max dni ). Ogólnie rzecz biorąc produkt mogę śmiało polecić Pozdrawiam 1
Moderator rychu Opublikowano 21 Czerwca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2017 27 minut temu, Grzechu23 napisał: Ogólnie rzecz biorąc cały czas myślałem ze domyślnie te plastiki są już "ciemne -> czarne" jednak później zmieniłem zdanie Tak się zastanawiam czy one rzeczywiście były aż tak brudne, czy po prostu wyblakły od mocnego stężenia APC?
Gold_Car Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2017 Bardzo fajny test zdjęcia dobrej jakości . Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Grzechu23 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2017 8 godzin temu, rychu napisał: Tak się zastanawiam czy one rzeczywiście były aż tak brudne, czy po prostu wyblakły od mocnego stężenia APC? One były tak brudne. Nie widziały żadnych środków APC itp od nowości czyli od 7 lat. Brud dość mocno siedział w szczelinach. 3 fotka od dołu dokładnie pokazuje nam boczek przed APC (lewa strona) i po wyczyszczeniu (prawa strona). Tutaj jeszcze jedna 50/50 po aplikacji już na innym pacjencie. Wcześniej oczywiście na całą poduszkę poleciało APC. Jak dla mnie jest WOW
Moderator BiałyGTi Opublikowano 22 Czerwca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2017 7 minut temu, Grzechu23 napisał: Tutaj jeszcze jedna 50/50 po aplikacji już na innym pacjencie. Wcześniej oczywiście na całą poduszkę poleciało APC. ja osobiście bym na sama kierownice nie kład żadnych dresingów na poduszkę oczywiście ale nie na sama kiere
Rekomendowane odpowiedzi