Dark Knight Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Minimalna różnica w uzyskiwanym podciśnieniu - wogule nie do odczucia , zupełnie inny kształt budowy, technologia filtracji powietrza - inna budowa filtru , SE 5.100 ma wbudowane dwa osobne pojemniki na czysta i brudną wodę wewnątrz odkurzacza , który kupisz wyjdzie jedno i to samo czyli nie ma co przepłacać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1980 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Witam. Mam zamiar kupić do domu odkurzacz karcher DS 5600 z filtrem wodnym, bardzo proszę o jakieś opinie o tym sprzęcie, może ktoś taki posiada i używa. [ Dodano: 16 Wrzesień 2012, 20:23 ] Taki odkurzacz ktoś posiada ODKURZACZ ZELMER AQUOS 829.0ST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1980 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Jaki odkurzacz polecacie ogólnie do garażu i do samochodu. Czy WD 3.200 da rade dobrze odkurzyć samochód czy szukać raczej coś mocniejszego. Myślałem nad T10 ale on tylko na sucho jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietlikk Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 tomekk1980 ten model jest dobry, ale lepszy to model 5.300 (ma w standardzie zestaw do dużych śmieci), 5.400 lub 5.600MP(zestaw do dużych śmieci, 30l zbiornik z spustem zanieczyszczeń bezpośrednio do kratki ściekowej,regulacja siły ssania) to model idealny. Ale wyposażając model 3.200 lub inny w odpowiednie akcesoria (np. ssawa do samochodów, zestaw do samochodów, zestaw do dużych śmieci etc etd ) można mieć dobry odkurzacz dostosowany do swoich potrzeb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEVEN1 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A co sądzicie o takim sprzęcie może ktoś używa. Parametry chyba dobre tylko nie ma wydmuchu, cena też w miarę. http://megastore.wp.pl/64964,Odkurzacz- ... techniczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragandbones Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Karcher WD 3.200, 200 zł brutto za nowy. Miał ktoś styczność z tym sprzętem? Warto za taką cenę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1980 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Jeden kolega mi pisał że ma 3.200 i za ta cenę to jest tego wart. Ja się właśnie nad kupnem 3.200 zastanawiam, byłem ostatnio w sklepie i sprawdzałem jak ciągnie, myślę że całkiem ładnie. Porównywałem też parametry z np. NT 27/1 i są identyczne. Myślę że ogólnie do garażu, odkurzania samochodu to będzie fajny sprzęt za taka cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TADEK14 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Czy ten wd 3.200 da radę też w domu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit_Krk Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pchlistosc Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Czy ten wd 3.200 da radę też w domu? tylko do domu to bardzo amatorski sprzęt, lepiej juz kup używany z serii T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1980 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Może mi ktoś doradzi bo chcę kupić WD3.200 a zastanawiam się nad używanym NT27/1. Może ktoś używa NT27/1, jak to się sprawuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1980 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Co powiecie o NT27/1 czy jest wart kupna czy raczej coś innego polecacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Jak był ktoś zainteresowany to posiadam WD 3.200 ( gwarancja) z całym wyposażeniem + dodatkowe materiałowe worki + ssawka szczelinowa długa + ssawka szeroka do tapicerki. Wszystko w bdb stanie. Użyty 3 razy. Wiecej info na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmakira Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Karcher WD 3.200 w Castoramie za 198 zł brutto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1980 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Może ktoś używa NT 25/1 proszę o opinie o tym odkurzaczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LT 7 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Pracowałem trochę Karcherem WD 3.200, jest to straszna tandeta nie warta nawet 200 zł.bardzo słabo ciągnie- do odkurzania w czasie remontu się nie nadaje jak i do odkurzania samochodu .drogie worki i filtr,strasznie głośny.Po co firma Karcher psuje sobie markę takim kiepskim sprzętem tego nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1980 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Ktoś ma lub miał do czynienia z odkurzaczem firmy PROFI EUROPE na sucho- mokro? Porównując go do karcher NT to parametry ma identyczne a cena dużo niższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 tomekk1980, słyszałem dobre opinie, nie jest idealny, ale sensowny, poza tym cena części (rury, zsawki, uszczelki) dużo niższa niż Karchera, a długofalowo to bardzo istotna część inwestycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 firmy PROFI EUROPE na sucho- mokro?Porównując go do karcher NT to parametry ma identyczne Nie wierzyłbym do końca papierkowym danym w wypadku firm mało znanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 A Karcher WD 2.250, slyszal ktos cos o tym sprzecie, jeszcze gorszy od WD 3.200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZANDAR Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 W tej cenie dobry odkurzacz i nie odbiega za dużo od 3.200 Plastiki na bardzo dobrym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Co do tych profi, mam taki odkurzacz od kilku lat, trochę pracował z tą żyrafą do tynków- nie wiem jak to się nazywa, ale dawał radę, w garażu sprawuje się bardzo dobrze, nie narzekam. Sama firma swego czasu produkowała silniki dla zelmera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pchlistosc Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 firmy PROFI EUROPE na sucho- mokro?Porównując go do karcher NT to parametry ma identyczne Nie wierzyłbym do końca papierkowym danym w wypadku firm mało znanych. A to nieby dlaczego, turbiny mają takie same jak w karcherze a ceny o połowę niższe. I jaka ona mało znana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas93cs Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Co powiecie na temat KÄRCHER WD 5.400, jest coś wart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Używam go trzeci sezon i po za delikatną obudową nic mu nie mogę zarzucić. Odkurzaczem najechałem na kabel i przy małej przewrotce połamała się ta czarna obudowa w koło włącznika. Na szczęście udało mi sie go zreanimować, ale niesmak pozostał. Z technicznych rzeczy- siła ssania jak i wydmuchu bardzo dobry, długi kabel zasilający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi