Skocz do zawartości

Chcesz przetestować Dobry Towar? Zapraszamy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chętnie :) Do porównania mam ADBL interior wow i nielsen finesse ;)

A do testów pod koniec kwietnia oprócz swojego leona 3: fiata 500, seata ibizę i vw polo :)

Opublikowano

Lubię czekoladę, więc chętnie wykonam test. Akurat auto jeszcze po zimie nie doprowadzone do ładu w środku ;-)

Opublikowano

Też chętnie wypróbuje 2 auta czekają właśnie na odkurzenie po zimie.

Opublikowano

Jak cos tez jestem chetne na testy...moze nawet uda sie mi cos porownac bo w arsenale jest pare dresingow...natural look porboysa...Koch chemie...abdl wow ,i jeszcze znajdzie sie uniqe hestia, :) jakąś kombinacje sie wymyśli:)jestem ciekaw waszego dresingu...

Opublikowano

Bardzo chętnie :good: , moge porównać z SG Apple Dressing-iem na plastikach w skodzie i citroenie

Opublikowano

Chętnie przetestuję i porownam do klasyka PB NL na różnych autach - inne rodzaje plastików. ;)

Opublikowano

To jak już minie te 2-3 tygodnie to proszę o mnie pamiętać, do testów 50/50 mam szare i czarne plastiki... jedne japońskie drugie niemieckie, no i porównanie będzie z PB NL żeby dobrze było widać różnicę choć to kompletnie dwa różne produkty. Może jednak ktoś będzie mógł dzięki temu wybrać między połyskiem a naturalnym matem :D

• Moderator
Opublikowano
a jest ten juz nowy dresing o mega połysku ?

Jeszcze chwila około 2-3 tygodnie ;)

git. akurat na wiosnę będzie :D