Kepacz Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Również chętnie sprawdzę, czy nie maże się tak jak DJ LPL Lakier czarna perła.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Dziękujemy za zgłoszenia! Do testów wybraliśmy: 1. Kepacz 2. Gesiu_15 3. michulek Wrzucie nam PW Pozdrawiamy
Kepacz Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Tester już do mnie dotarł, dzięki Niestety plany trochę pokrzyżowała mi myjka, która wylądowała w serwisie - ale chyba zdecyduję się na test na samej masce, do czego wystarczy mi nawet sam wąż ogrodowy. Chociaż mam jeszcze do kupienia nowy pad do nakładania Jak obiecałem, porównam cleaner do DJ LPL. Sprawdzę maskowanie rys i łatwość aplikacji, na koniec wleci Megs #16 i zobaczymy, ile na nim poleży. Jeśli chodzi o pierwsze wrażenie przed użyciem - cleaner chyba bezzapachowy (w przeciwieństwie do przyjemnego DJ).
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2016 [ref]Kepacz[/ref], dzięki za informację i czekamy na wrażenia
michulek Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Do mnie rownież paczuszka dotarła. Wielkiej dzięki !! Test niestety trochę obsunie sie w czasie. Byłem przekonany ze paczka dojdzie przed długim weekendem i wtedy zaplanowałem sobie położenie wosku , paczki nie dostałem wiec wpadł Dodo Lp i angelwax DarkAngel. Na następne woskowaniu pójdzie Wasz cleaner i porównam rownież do Dodo. Nie wiem jeszcze tylko jaki wosk czy colli 476 czy fusso 12 months Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2016 [ref]michulek[/ref], Ok to w miedzy czasie sprawdz Mambe i daj znać Kiedy mniej więcej przewidujesz następne woskowanie?
Gesiu_15 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Dziś też paczuszka do mnie przyszła Jak znajdzie się chwila to spróbuje zrobić test cleanera z waszym QW
michulek Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2016 [ref]michulek[/ref], Ok to w miedzy czasie sprawdz Mambe i daj znać Kiedy mniej więcej przewidujesz następne woskowanie? Pewnie z miesiąc Max 1,5 dam poleżeć angelwaxowi a potem wpadnie jeden z tych dwóch wosków , tylko nie wiem ktory jeszcze Mambe przetestuje w ciagu tygodnia i wrzucę porównanie z megsem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kepacz Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Mój test dostępny tutaj: viewtopic.php?p=661630#p661630 Temat rozwojowy. Polecam się na przyszłość
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 20 Września 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Witajcie! Jak wiecie zaraz na rynku pojawią się dwa nasze nowe produkty. Szukamy 3 osób które będą mogły sprawdzić naszą Aktywną pianę i Iron Removera. Dajcie znać kto jest zainteresowany
Dawid_Bojarski Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Pianownica niestety nie działa ale irona mogę sprawdzić, jest coś do porównania jak coś Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
hamilton Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Z przyjemnością przetestuję Waszą aktywną pianę, porównanie do innych produktów też się znajdzie
Simoooon97 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Jestem chętny na testy obu tych produktów Mam PA + Tenzi Pink Magic, SG Monster Wheel Cleaner + i tugę zieloną
robcok Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Mogę przetestować iron. Mam zielona tuge i SG iron of v3
shinekamcar Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Witam chetnie sprawdze aktywna piane ....pianownica PA myjka nilfisk....oczywiście wstawimy prezentacje zdjęciową Dodane po 1 minucie 22 sekundach: Żeby nie bylo irona też sprwdzimy....
HalskyYOOO Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Irona z chęcią porównam do tugi, felgi już nieco zapuszczone są, dowalę je bardziej
Danon861 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Witam. Tez chetnie wezme udzial w testach. Mam piane fruit snow foam od SG i zielona tuge. Pianownica reczna epoca tec one 2l. Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
oxer97 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Witam Chętnie przetestuje Iron Removera. Mam twardy klikuletni, miejscowy nalot na orginalnych felgach GM ,którego nie moge się pozbyć i jestem ciekawy czy da radę. Pozdrawiam
Szymi022 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Witam. Rowniez chetnie wezme udzial piana fruit snow od sg i tenzi truck ale raczej do tenzi to nie wiem czy jest sens porownywac. Pianownica to przerobiony marolex 2000 oraz pianownica macalister
radek7155 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Chętnie spróbował bym aktywnej piany moja PA LS3 jak by co czeka
xMarcin95x Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Chętnie przetestuję Iron Removera
///MPower Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 BIAŁY MISIU I KRWAWY REKINIE, I'm waiting for you!!!
razorvwmk3 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 W garazu brakuje mi czegos do felf czefos dobrego, jesli dacie probke i ja przetestuje dokladnie to zagosci wasz srodek na stałe. Do tego potrzebuje waszej probki irona
serath Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Pianę mogę porównać do SG i TTS (na PA). Iron'a do Vampira i Tugi.
Rekomendowane odpowiedzi