Dystrybutor ADBL Opublikowano 22 Września 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2016 [ref=#00aa00]krd[/ref], chemik się upierał żeby tego typu zapach w pianę wsadzić ale pozostali jakoś średnio to widzą. Może trzeba zrobić sondę jakiego typu najlepsze zapachy są do piany aktywnej. [ref=#00aa00]krd[/ref], wpadnij do nas kiedyś. mamy ponad 400 kompozycji zapachowych (które można przecież jeszcze mieszać między sobą) to może nam pomożesz coś wybrać bo czasem to już od wąchania wyglądamy tak
Moderator krd Opublikowano 22 Września 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Września 2016 [ref=#000033]ADBL[/ref], jak do wąchania jako przerywnik znajdzie się kawa z ekspresu to chętnie wpadnę zimą
Dystrybutor ADBL Opublikowano 22 Września 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2016 [ref=#00aa00]krd[/ref], mamy i ekspres i kawe . jak do zimy nie wypuścimy to będziem dzwonić
Moderator krd Opublikowano 22 Września 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Września 2016 [ref=#000033]ADBL[/ref], od listopada mam sporo czasu wolnego rano więc jak tylko zaprosicie to wpadnę
Viento Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2016 To ja chyba też trafiłem partię "truskawkową" bo rzeczywiście czuć coś w tym rodzaju
Prox Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2016 Tego nie trzeba wachac bo zapach jest na tyle intensywny ze po spryskaniu felg dookola auta sie unosi. I dla mnie jest swietny, szkoda ze juz go nie dodajecie. Choc i tak dopiero butelke napoczelem. Zapach mi bardzo pasowal do koloru jak juz Liquid zaczal krwawic Jak bedzie partia z zapachem kiedys to dajcie znac!
Dystrybutor ADBL Opublikowano 22 Września 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2016 [ref=#ff3366]Prox[/ref], obecny liquid tez ma zapach, tylko inny.
passtartowy Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2016 Ja kupiłem dwie butelki Vampira i zapach faktycznie amoniaku. Jednak po spryskaniu czuć truskawkę. Stwierdziła to nawet moja luba kiedy psikałem felgi a ona przechodziła kilka metrów dalej. Pytała co to tak truskawki czuć.
kskej Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2016 A nie czasem zapach siarkowodoru (zgnile jaja)? mam niemal codziennie do czynienia z amoniakiem w pracy i jakos w ogóle nie wyczuwam tego przy vampirze a amoniak jest drażniący prze okrutnie. Ogólnie na multum używanych juz deironizerow - VL ma najlepszy zapach
passtartowy Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2016 Masz racje, to bardziej zgniłe jajo niż amoniak ale po co pisać o zapachu, to ma działać a nie pachnieć
Vrael Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2016 Mam pytanko czy liquid poradzi sobie z odchamieniem 15 letniego lakieru, który nigdy nie był poprawnie myty ? Płynna konsystencja brzmi zachęcająco, ale zwykły vampire jest 2x droższy = 2x mocniejszy ? I czy liquid da radę feldze jak popędzelkuję więcej razy albo dłużej czy może być wymagana po prostu większa siła? @EDIT zapomniałem dodać, że oczywiście mam zamiar zrobić wszystko zgodnie ze sztuką czyli dwa wiadra, prewash, odsmolenie itp
Dystrybutor ADBL Opublikowano 22 Listopada 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2016 [ref]Vrael[/ref], do takich szczurów najlepiej używać vampire. liquida będziesz musiał zużywać więcej i możliwe ze kilkukrotnie powtórzyć aplikacje.
MaWe Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2016 Czy próbował ktoś rozcieńczać vampira ?? Oczywiście mam na myśli wodę demoralizowana bo jak już ktoś pisał z normalna może dojść do reakcji w końcu metale tez są w wodzie z kranu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
wujek84 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 Woda demineralizowana chyba miało być, hehe
MaWe Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 wodę demoralizowana(...) Woda demineralizowana chyba miało być, hehe A odpowiedzi brak, a Mod zaraz wpadnie ze offtop
wujek84 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 Posiadam vampire liquid, lecz nie rozcieńczałem osobiście nigdy, nie widziałem potrzeby, poza tym chyba producent nie przystsował w/w produktu aby go rozcieńczać..choć może się mylę
SpeedwayFan Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2016 Witam kolegów.Dzisiaj robiłem małe zakupy z ADBl (glass cleaner,WOW,APC oraz vapmir liquid).W sklepie dowiedziałem się ze vampir jest do felg a vampir liquid do lakieru.Czy to oznacza że liquid nie poradzi sobie z felgami? Chciałem coś do bieżącego mycia felg a zwykły vampir trochę droższy od Liquida.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 16 Grudnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2016 [ref]SpeedwayFan[/ref], do bieżącego mycia felg bez problemu VL sobie poradzi .
SpeedwayFan Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2016 [ref]SpeedwayFan[/ref], do bieżącego mycia felg bez problemu VL sobie poradzi . Dzięki bardzo za szybką odpowiedź,pozdrawiam.
lolomanolo Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2016 [ref]SpeedwayFan[/ref], do bieżącego mycia felg bez problemu VL sobie poradzi . Dzięki bardzo za szybką odpowiedź,pozdrawiam. Dokładnie, poza tym bardzo fajne się rozpyla, przez co myję nim felgi bezdotykowo.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 20 Stycznia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 ktoś jeszcze nie widział?
kempus Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 Ciężko uwierzyć, że fabryczny atomizer tak działa
Dystrybutor ADBL Opublikowano 20 Stycznia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 [ref]kempus[/ref], magia
Rekomendowane odpowiedzi