Mumins Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca Też mam tego sampler testa i w sumie jedynie raz smarowałem jakimkolwiek produktem z niego (Titanium) i moje obserwacje były takie, że to typowo taflujący wosk. Także nie nastawiaj się na piękne hydro w trakcie mycia, ale robi co ma robić. A i uderzenie na HDC miał konkretne, takie powłokowe.
Moderator Eryczek Opublikowano 12 Czerwca Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca Wosk Zymola i taflowanie??? Coś musiało pójść nie tak przy aplikacji. Zymol to najpiękniej kropelkujące woski na rynku. Wg mnie przynajmniej. 2
karacz Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2 godziny temu, ad.am napisał(a): Nie lekceważyłbym trwałości Concoursa. Wiadomo, pod tym względem Titanium, ale Concours potrafi zaskoczyć. Smarowałbym Concoursem aż się skończy w takim razie jaka realna trwałość concoursa? Nie chciałbym aktualnie kłaść czegoś co po 3 spłukiwaniach ostatnim programem na bezdotykowce się skończy dodatkowo jest sens kłaść dwie warstwy? Jeśli tak to jaki odstęp czasu minimalny po pierwszej warstwie?
menior Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca @Eryczek u mnie z Glasurem bylo podobnie piekne kropelki tylko do pierwszego mycia,potem pomimo użycia wyłącznie neutralnych środków juz tylko taflowanie
ad.am Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca @menior u mnie każdy Zymol jaki mam: carbon, titanium, glasur, ital, concours zapewnia pierwszorzędny kropling na kilka tygodni (potem stosuje qd).
Rekomendowane odpowiedzi