Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mam tego sampler testa i w sumie jedynie raz smarowałem jakimkolwiek produktem z niego (Titanium) i moje obserwacje były takie, że to typowo taflujący wosk. Także nie nastawiaj się na piękne hydro w trakcie mycia, ale robi co ma robić. A i uderzenie na HDC miał konkretne, takie powłokowe. 

• Moderator
Opublikowano

Wosk Zymola i taflowanie???

Coś musiało pójść nie tak przy aplikacji. Zymol to najpiękniej kropelkujące woski na rynku. Wg mnie przynajmniej.

• Lubię to 2
Opublikowano
2 godziny temu, ad.am napisał(a):

Nie lekceważyłbym trwałości Concoursa. Wiadomo, pod tym względem Titanium, ale Concours potrafi zaskoczyć. 

Smarowałbym Concoursem aż się skończy 😉

w takim razie jaka realna trwałość concoursa? Nie chciałbym aktualnie kłaść czegoś co po 3 spłukiwaniach ostatnim programem na bezdotykowce się skończy 😅

dodatkowo jest sens kłaść dwie warstwy? Jeśli tak to jaki odstęp czasu minimalny po pierwszej warstwie?

Opublikowano

@Eryczek u mnie z Glasurem bylo podobnie 😏 piekne kropelki tylko do pierwszego mycia,potem pomimo użycia wyłącznie neutralnych środków juz tylko taflowanie