DZIADZIA Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 po aplikacji wygląda jak szuwaks do opon z Lidla, który kiedyś kupiłem... ciekawe jak długo posiedzi. ten z lidla miał ciekawą konsystencję a nakładał się bajecznie przyciemniał fajnie i krótko siedział tak wyglądała opona po przetarciu MF
Michał126 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 Kilka fotek. Na felgi nie patrzcie - rdza zżarła w zimę. O kołpakach słyszałeś? ten z lidla miał ciekawą konsystencję a nakładał się bajecznie Ciekawe. Jak będzie to kupię. Na krótki efekt/sezonową konserwację/skąpstwo mam K2 Sigmę, ale ją się średnio nakłada czymkolwiek innym niż słoneczko (zresztą dołączone do zestawu).
Moderator Domel Opublikowano 5 Marca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 po aplikacji wygląda jak szuwaks do opon z Lidla, który kiedyś kupiłem... ciekawe jak długo posiedzi. Lahege kupiłem u Nowickiego także uważam to za produkt detailerski a nie "hipermarketowy". Ale gdzie też jest dostepny - nie wiem. Sam jestem ciekaw ile posiedzi. Gdyby nie zapach i opakowanie mógłbym powiedziec ze to SG BB2 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Moderator rychu Opublikowano 5 Marca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 Lahegę kupiłem na jakiejś przecenie chyba ze dwa albo trzy lata temu. Wtedy miała inne opakowanie. I jeszcze mam trochę, bo jest bardzo wydajna A zapach jest rewelacyjny, byłem bardzo miło zaskoczony, że tani środek (wtedy była bardzo chyba z 10 zł tańsza) może być tak przyjemny w pracy. Trwałości jakoś specjalnie nie sprawdzałem. Fajnie się pracuje, super pachnie, to można smarować częściej
DZIADZIA Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 696740 Lahege kupiłem u Nowickiego także uważam to za produkt detailerski nawet nie staram się go porównać do Lahege, zwyczajnie po aplikacji wygląda jak ten lidla, a na pewno Lahege dłużej posiedzi. Dzisiaj jechałem na mini zlocik i smyrnąłem oponki na szybko lidlowskim szuwaksem, tak to wygląda
Moderator Domel Opublikowano 5 Marca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 jaki znacie najbardziej wodnisty dressing ? szukam coś co jest rzadsze i lżejsze w konsystencji od wody. Ostatnio bawilem sie Angelwax'em. A cos innego spelniajacego moje wymagania? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
mateeusz_sz Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 Mi sie ostatnio spodobała pianka od koch chemie, bajeczna aplikacja i fajny efekt
Moderator Domel Opublikowano 5 Marca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 Black Mamba? tak, mambę mam - rewelka. Ale jeszcze cos innego. Może być z niższej półki.
Piotrek Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 696796 Ale jeszcze cos innego. Może być z niższej półki. A Unique Aphrodite używałeś? Konsystencja prawie wody, gdzieś nawet wrzucałem wrażenia z pracy. Z tego co pamiętam Autoglym i Slick Rims ten tańszy też były dosyć wodniste
ktm950 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 [ref]Domel[/ref], Meg's All Season Dressing
Moderator Domel Opublikowano 5 Marca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 696813 Unique Aphrodite 696822 Meg's All Season Dressing O dzieki Panowie, sprawdzę.
turzol Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 jaki znacie najbardziej wodnisty dressing ? szukam coś co jest rzadsze i lżejsze w konsystencji od wody.Ostatnio bawilem sie Angelwax'em. A cos innego spelniajacego moje wymagania? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Zaino z16. Ma praktycznie konsystencję wody. Mogę podrzucić na testy jak chcesz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Moderator Domel Opublikowano 6 Marca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 697017 Zaino z16. Ma praktycznie konsystencję wody. Mogę podrzucić na testy jak chcesz potrzebowałbym okolo 20ml tylko
razorr Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2017 Panowie testował ktoś MEGUIARS Hot Shine Tire Spray(710ml) i MEGUIARS Endurance Tire Gel(473) ?? Co waszym zdaniem lepsze i starcza na dłużej ??
ktm950 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2017 Panowie testował ktoś MEGUIARS Endurance Tire Gel(473) ??
Moderator Domel Opublikowano 10 Marca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 Powiem szczerze ta Lahega mi sie podoba i zaczyna zdobywać moje serce na aucie żony Opona była "tarowana", "vampirowana", "APeCowana", "SG ruberowana" Także dobre przygotowanie to podstawa. Zdjęcia robione "suszarkom", ale czerń jest mocna, solidna i równomierna. Musicie mi zaufać na słowo. Tak wygladają cztery opony po tygodniu w deszczu, oplukane tylko wodą na bezdotyku.
Moderator Domel Opublikowano 12 Marca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2017 LAHEGA po trzecim myciu - tym razem dotykowym z pianą aktywną z marolexa - szczotkowane. Czerń wciąż mocna, trwała, równomierna (fotki robione szuszarkom - musicie mi zaufać na słowo)
hamilton Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2017 Po pierwszej aplikacji Gyeon`a Tire jestem bardziej niż zadowolony, zużycie znikome, zobaczymy jak z trwałością
KapselK Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2017 [ref]Domel[/ref], śledzę posty które wstawiasz o tym środku i powiem Tobie, że nieźle to wygląda.
MyszuFF Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2017 z wszystkich srodkow ktore mialem okazje testowac meguiars endurance tire gel wypada u mnie najlepiej
markis80 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 SHINY GARAGE Back2Black zszedł mi po jednym deszczu, opony umyłem apc 1:10 przed aplikacją środka. U Was też tak kiepsko z trwałością czy źle umyłem opony?? A na czarnych plastikach siedzi jak przed chwilą byłby nałożony.
maciek-drummer Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Taki produkt, ale z przygotowaniem opon to nie poszalałeś
markis80 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 To jak lepiej przygotować opony??
menior Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Ja też opony myje silnym stężeniem APC +pedzelek/szczotka i środek od Ma-fra trzyma jak wsciekly No chyba że Twoje oponki są tak zajechane że zwykle APC nie starcza
Rekomendowane odpowiedzi