pawelpp Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 Też mam końcowkę i choć chcialbym spróbować czegoś innego to chyba znów wezmę NB bo za 21zł u partnera forum nie widzę sensu doplacania do konkurentów.
coobah Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 Polecacie Nielsen Brilliance jakie macie z nim doswiadczenia? zapewne jak już zdążyłeś sprawdzić na forum jest to produkt zupełnie nieznany...
dominiczek9518 Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 zapewne jak już zdążyłeś sprawdzić na forum jest to produkt zupełnie nieznany... Kolega coobah ma rację trzeba przyznać A z mojej strony mogę polecić, nie ma zbyt ciekawego zapachu, ale konsystencja jak i efekt
pawelpp Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2014 Dzisiaj nakladałem Brillanca gąbeczką tym razem. Po pędzelku było go więcej i bardziej błyszczał. Po gąbce jest taki półpołysk.
Moderator Domel Opublikowano 25 Marca 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 Nigdzie nie znalazlem testow ZYMOL TYRE PRESERVE. Uzywa ktos ? dysponujecie fotkami z aplikacji badz porownaniem z innymi dresingami ?
Moderator krd Opublikowano 25 Marca 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 Domel, tu masz co nieco w moim "tescie" http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?p=393562
glibo Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 uzywal ktos Lahega Tyre Dressing 64e ?jaki efekt jest po zastosowaniu?
Administrator AreK Opublikowano 27 Marca 2014 Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 glibo, wetlook
ktm950 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Czy ktoś już miał do czynienia z Cartec Rubber? Widzę, że to chyba nowość tego producenta, bo ciężko znaleźć cokolwiek na temat tego środka. Z informacji na stronie producenta wynika, że można go rozcieńczać, więc nie powinien być tłusty, ani się lepić.
Yasiek Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Krzysiek u mnie w salonie tego używają. Na salonie jeszcze jako tako to wygląda - opona ma wet look. Jednak żywotność tego wydaje się być do pierwszego mycia
ktm950 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Yasiek, proszę, proszę - detailing wchodzi "na salony" Pytam, bo np. Cartec Vinyl, to w mojej ocenie całkiem niezły środek do opon. Myślałem, że Rubber to coś jeszcze lepszego
Yasiek Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 bierzemy to bo to tanie niedawno krolowal plak
_jedrek_ Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 mam pytanie do uzytkownikow Brillance. Tez macie wrazenie, ze jego jakosc spadla?
pabloo1033 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2014 http://kruszpol.com/pl/tenzi-gum-wet-1-l.html uzywaliscie to?
grzes12 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2014 _jedrek_, w jakim sensie? mnie ostatnio uciekł z opony po jeździe w deszczu , ale to chyba normalne.
Eidos71 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2014 grzes12 - pod jakim względem "normalne" ? Chodzi akurat o Tenzi, czy ogólnie o dressingi ? Położyłem na opony 18.04. Meguiar's Endurance High Gloss i do dzisiaj widać, że ma się nieźle - oponki nadal czarne, z połyskiem i delikatnie odpychają wodę, a w deszczu trochę przejechały
grzes12 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2014 oEidos71, ogólnie o dressingi. praktycznie 2 warstwy nielsena położone i po ok 520 głownie w deszczu po dressingu nie było śladu.
krzysiek555 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2014 Ostatnio w rece wpadl mi bold i wyladaowal na oponie jestem w szoku jak dlugo siedzi
makaba Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2014 Cześć wszystkim użytkownikom forum. Chcę kupić jakiś środek do konserwacji opon, najlepiej w dużym opakowaniu gdyż pójdzie do podziału z kolegą. Znalazłem preparat ValetPro w przystępnej cenie http://www.excede.pl/valetpro-tradition ... l-p35.html Czy ktoś z Was go używał? Może podzieli się swoimi spostrzeżeniami i uwagami na jego temat. Czy warto wydać na niego pieniądze.
JUBAS Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2014 makaba, Spróbuj Cartec Vinyl, wiem że to nie typowo detailerski specyfik ale sprawdza się dobrze na oponach i jest dostępny w 1L, 5L, 25L
krakow_kult Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2014 Cześć wszystkim użytkownikom forum. Chcę kupić jakiś środek do konserwacji opon, najlepiej w dużym opakowaniu gdyż pójdzie do podziału z kolegą. Znalazłem preparat ValetPro w przystępnej cenie http://www.excede.pl/valetpro-tradition ... l-p35.html Czy ktoś z Was go używał? Może podzieli się swoimi spostrzeżeniami i uwagami na jego temat. Czy warto wydać na niego pieniądze. Tak kupiłem na testy 500ml. I polubiłem. Razem z megsem endurancem to moje 2 ulubione dressingi. Dlaczego? Megs jest trwały ale niewygodnie sie nakłada. Za to świetny zapach Valet nakłada się miło bo jest płynny - jazda pędzelkiem. Rozsądny zapach. Trwałość - imho minejsza niż Endurance ale łatwiej się go aplikuje + nie pobrudzimy rąk (robiąc to pędzelkiem). To są moje dwa dressingi które na razie zagoszczą na stałe. Testowałem Nielsena płynnego do opon i pachnie fatalnie. Nie miło się z nim pracuje. Do testów zakupiłem FinisKare 350 bodaj - bez zapachu ale jeszcze nie testowałem. Choć ktoś wrzucał bodaj test w tym temacie lub dziale testy... Wygląda obiecująco.,
kloppo Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2014 krakow_kult, Racja Endurance dluzej sie utrzymuje. makaba, Mozesz sprobowac jeszcze Poorboy's Bold and Bright Gel
Bio Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2014 makaba, Ostanio kupiłem 5L i był dużo, dużo gorszy niż ten w 500ml opakowaniu, poza tym miał inny zapach jednak na tego mniejszego absolutnie nie mogę narzekać.
makaba Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2014 Dzięki Panowie za rady i opinie. Pewnie się na niego skusimy, dużym plusem jest jego łatwość w nakładaniu. Nie trzeba się narobić i przez to robota przyjemniejsza.
Rekomendowane odpowiedzi