Moderator krd Opublikowano 3 Maja 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Roost, nie wiem gdzie tu szeryfowanie. Komuś się chyba pomyliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roost Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 krd taka moda kamerka i każdy musi mieć swój własny film z "szeryfem" nawet na siłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 3 Maja 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Roost, daj na PW skąd masz linka do filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryman Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Może jeszcze jaśnie pana miałeś puścić, bo jemu się na Statoil po hotdoga spieszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 3 Maja 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Kryman, już nie mówiąc o tym, że wyjeżdżał z podporządkowanej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funkoval Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 kierunek mogłeś wrzucić, wtedy miałby zero argumentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crockett84 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Jeżdżę tamtędy codziennie przed 8 do roboty więc takich jak ten co nagrał krd wpychających się na siłę na rondo i jeszcze mających do innych pretensje, że ich nie wypuszczają można trafić kilka razy na minutę Wysłane z SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 A nie jest przypadkiem tak, że rondo to skrzyżowanie, a skrzyżowania blokować nie wolno? Żaden hejt, pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funkoval Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Wożę tamtędy czasem rodzinę na Roentgena 5 (z POW w Puławską i w Płaskowickiej), więc też klimat czuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0rvette Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Krd czym smarujecie zawiasy drzwi po myciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 3 Maja 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 C0rvette, po myciu to niczym, raz na parę miesięcy używamy smaru firmy Johansson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0rvette Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 krd, Dzięki, Ja myłem pierwszy raz APC od SG PINK i 1:10 po myciu mam nalot rdzy, a po deszczu ta rdza cieknie po całej wnęce i brzydko to wygląda. Dodam też w detaling bawię się od miesiąca bo w ziemie trafiłem na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 638862 po myciu mam nalot rdzy, a po deszczu ta rdza cieknie po całej wnęce i brzydko to wygląda jeśli już rdzewieją to smar tylko trochę ograniczy dostęp wody do zawiasu, ale rdzewieć będą dalej. Należałoby je zdemontować i oczyścić z korozji a następnie pomalować na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0rvette Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 krd, Justyna, Dobra dzięki za wskazówki, w wolnej chwili coś podziałam i myślę że wasze rady dużo mi pomogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWe90 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Pierwsza Skoda, która mi się podoba! Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 BMWe90, miło Nam C0rvette, daj znać potem jak poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geoff Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Trochę z innej beczki, jak się spisują żarówki LED h7? Ile km już na nich macie? Były problemy z niebieskimi? Jakieś inne problemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 8 Maja 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Geoff, kilometrów niedużo bo raptem kilka tysięcy... żadnych problemów do tej pory nie było. Ja jestem z nich zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 22 Czerwca 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Kolejna mała zmiana Na warsztat poszły hamulce tył. Po kupnie oddaliśmy je do piaskowania i wymieniliśmy wszystkie uszczelki, odpowietrzniki i tłoczki. Wyszło to tak: Porządnie je odtłuściliśmy i pomalowaliśmy farbą do zacisków Foliatec. Dalej na warsztat i do dzieła. Porównanie osłon tarcz... niestety okazało się, że mimo, iż powinna pasować plug&play to nie pasuje wcale. Musimy ją nieco zmodyfikować. Jako, że czas nas gonił (zlot Fabii i działania ślubowo-weselne) to nie daliśmy rady jeszcze tego zrobić. No i same tarcze, 232 vs 256mm. I w zasadzie "na gotowo": I parę fotek auta - HDC + 2x Z Destiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid92 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Piękna robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 22 Czerwca 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 widze ze to wasze zakonserwowane podwozie trzyma sie genialnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 22 Czerwca 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Domel, a co ma się nie trzymać Zrobiło może z 10tys km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-patrick- Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 świetna fabia! bardzo chętnie bym taką przytulił, ale w kombi (molos w domu) nie mniej tak wygląda genialnie! wszystkie mody na duży +. pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 26 Października 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Takie tam weekendowe mycie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi